INSEMINARE [35]
Raspunsuri - Pagina 17
sarrah spune:
korina- eu, nu sunt insarcinata !![]()
carla- poata sa "te doara" de la nidare ! te doare un pic din cand in cand sau simti o presiune? succes !
evanescence spune:
Fetelor
Felicitari inca o data pt proaspetele 
Va doresc tuturor Paste Fercicit
si sa avem incredere in D-zeu sigur nu ne uita si curand va veni si vremea noastra.
Eu dimineata ar trebui sa fac testul daaaar nu il voi face la mine este maine seara Invierea si nu vreau sa-mi stric sarbatorile cele mai frumoase si importante di an cu un test negativ...am speranta in continuare dar o sa astept cuminte pana dupa sarbatori.
Nu o sa mai intru pana luni si bineinteles ca va anunt....sa-mi tineti pumnii sa vad si eu in sfarsit cele II
Asteptand o minune
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
carla_2008 spune:
Sarrah,simt ca niste mici intepaturi din cand in cand in partea stanga.E normal?de ce ma intrebi de presiune?Nidarea e cam la 7 zile nu?si se simte cam in zona uterului.
Dar tu nu vrei bebe?sau de ce ai scris ca nu esti gravidutza si totusi zambeai?
Evanesencete rog anunta-ne cat mai curand ca ti-au iesit 2 liniute.
Mai scriu o data intrebarea din postarea anterioara:e posibil sa fie mai mult de o ovulatie?adica:in 6 apr mi s-a spart un fol pe dreapta,si aveam lichid in sacul Douglas.iar in 7 apr.,mi s-a mai spart unul sau 2 fol pe stanga,iar cu lichid in sacul Douglas,si bineinteles am avut dureri de ovulatie.
Pupici
profa spune:
Korina,M_alexa,FELICITARI!!!!

Si astept sa auzim de 2 liniute de la evanescence(sa ai cele mai frumoase sarbatori de Paste),carla si dancutza!sa veniti cu vesti bune!!!
maria_ileana,sensibila
!
Eu voi incepe in luna asta,poate saptamana viitoare,stimularea.Iau progesteron sa pacalesc cateva zile CM,sa intarzie putin,ca altfel perioada de monitorizare se va suprapune peste Paste,si nu are cine sa-mi faca eco...Sper sa reusesc!
intr timp,tot investigand posibilele cauze ale celor 4 sarcini pierdute,am aflat ca am o mutatie genetica,MTHFR,care da probleme de coagulare,microtromboze ale vaselor ce iriga placenta,prin cresterea nivelului de homocisteina.Am inceput tratamentul,azi am luat rezultatul analizelor de dupa aproxx.o luna de tratament,si sunt excelente.Asa ca sper sa am noroc!Daca printre voi sunt fete care sunt ok,dar totusi nu se produce implantarea,incercati sa faceti testele astea,ca se pare ca anumiti factori de coagulare impiedica si nidarea.
Si...din cand in cand mai intru pe la voi,sa ma bucur sau sa ma intristez odata cu voi
.Si de saptamana cealalta o sa stau mai mult prin gasca voastra
.
la toate fetele,si,sa vedem II!!!
csana spune:
Carla , eu ma facut IA duminica trecuta.nu stiu ce sa-ti raspund ca nu ma pricep
si nu-mi permit sa ma dau cu presupusul.
si eu am din cand in cand cate o jena pe acolo prin toata ,,masinaria,,, dar nu stiu ce si cum...sincer, nici nu mai sunt atenta la asa-zisele simptome, pentru ca sunt convinsa ca ni le si inducem in mod inconstient....ce-o fi,o fi! categoric,o sa bocesc putin la aflarea rezultatului negativ, dar uneori sunt de piatra.Poate e si asta ajutorul lui Dumnezeu. Luna trecuta stateam cu testul negativ in mana, as fi vrut sa plang mult, sa ma descarc dar nici mie nu-mi venea sa cred cat de calma eram.
Profa, m-ai pus pe ganduri cu coagularea. in februarie am facut o laparoscopie, si dupa ce m-am trezit din operatie, anestezistul mi-a spus ca am probleme cu coagularea sangelui, si ca si el era mirat pentru ca-mi facuse analizele cu o zi inainte si erau O.K. mi-au bagat vreo doua pungi cu plasma, si s-au complicat lucrurile pentru ca am facut o alergie tare nasoala.tot corpul meu ziceai ca e urzicat.poti sa-mi dai mai multe detalii despre analiza pe care ai facut-o tu? unde, cat, cum se cheama etc. Multam
sophie76 spune:
draga carla, din cite stiou este este foarte posibil ca in urma unui tratament de stimulare sa fie mai multi foliculi care se sparg si elibereaza ovocit (adica ovulatie multipla), de asta se spune ca dupa stfel de tratamente cresc sansele de sarcini gemelare. La fel cred ca mi s a intimplat si mie : iniante de IA aveam pe OD 4 foliculi , 1 F de aprox 20mm, 2F de aprox 16 mm si unul de 11 mm. Am facut pregnyl si la 36 ore de la pregnyl am simtit clar ovulatia deci foliculul de 20 mm s a spart, si doctorul mi a spus ca mi se vor mai sparge si din ceilalti foliculi in ziua urmatoare, deci eu am facut inseminare vineri seara , am ovulat sigur simbata dimineata si probabil si in cursul zilei de duminica, luni cind am fost la eco (daca iti amintesti eu sunt cea careia ii masurase doctorita endometrul 2,8 mm), s au vazut clar pe ovar astfel : 1F de 19 mm -probabil cel care fusese de 11 mmm -acesta ramine chist, si 3 foliculi sparti , i am vazut cu ochii mei pe monitor si se vedea ca erau mai mici decit celalalt de 19 si aveau forma neregulata semn ca se sparsesera, acuma cite ovocite au eliberat nu am cum sa stiu .
Nu stiu daca te ajuta cu ceva tot ce ti am povestit sau te am debusolat mai tare
eu iti tin pumnii si ti doresc multa bafta
sophie
amir10 spune:
Si eu am avut ovulatie dubla, la interval de vreo 10 ore, m-au durut ovarele de m-am zapacit in ziua aia, nici de sex nu-mi mai ardea. Si apoi am simtit mereu intepaturi, greturi, sani grei si foarte durerosi. Dar au fost toate simptome de la trat hormonale, ca nu a fost sa se prinda nici luna asta. La fiecare organism e altfel, asa ca nu cautati cai verzi pe pereti, mai bine nu va stresati cu numaratul zilelor si asteptati cuminti. Stiti foarte bine ca stresul poate influenta negativ si chiar impiedica nidarea pe uter a unui eventual embrion.
Dragele mele, declar ziua 1, desi am luat progesteron pana ieri, nu am reusit sa pacalesc menstruatia,a venit exact la 28 de zile. Luni ma duc la analize si poate reusesc sa intru la dr. meu dupa amiaza. Am sa continui trat cu puregon, inseminare nu stiu daca apuc sa fac luna asta pt ca pica exact de paste ovulatia mea...
Va doresc la toate bafta si cele care sunteti in asteptarea rezultatului sa fie test pozitiv.
Daca nu, nu disperati, ca vine randul fiecareia.
Crisa, ce mai faci, ce proceduri mai faci luna asta? Continui clomifen?
Sophie, oare e bine ca ti-a ramas un chist? Ce ti-a spus dr. Bors? Cu asa multi foliculi nu a fost un pic de hiperstimulare?
Vezi sa nu creasca chistul ala, nu vreau sa te sperii, dar la mine dupa trat cu clomifen anul trecut am avut un chist de 60 mm pe ovarul drept, nici menstruatia nu mai imi venea din cauza asta.
Du-te la ecografie la dr. bors cand poti sa vezi ce iti spune. Cu asa multi foliculi, mari sanse sa fii deja insarcinata, iar chistul ala nu te va deranja prea tare, dar mai bine sa stii cum a evoluat.
CrisaS spune:
Amir..multumesc de intrebare..nu cred ca mai fac ceva luna asta...o sa mai fac o pauza..de o luna ..doua sa incerc natural..poate totusiiiii daca nu o iau iara de la capat vreau sa incerc cu alt medic...asta chiar m-a deceptionat..asa ca nu a stat de vorba cu mine..ca nu mi-a explicat...o sa merg la un altul..o sa fac o programare la el..cand o sa-mi vina ciclu..next month!
Tu ce mai faci?
Numai bine,
Crisa
http://tt.lilypie.com/E085m4.png
amir10 spune:
Crisa, daca tot ai facut clomifen luna trecuta, ar fi bine sa faci 3 luni, ca sa aiba efect intr-adevar. Nu e bine sa faci o luna, apoi pauza si apoi iar clomifen. Clomifenul asta e destul de hot, pt ca e cel mai bun stimulant ovarian, din pacate are efecte adverse antiestrogenice (scade endometrul si subtiaza glera - de asta ai purtat tu patch cu estrogen), plus la nivelul ficatului, plus ameteli, greturi, caderea parului, luare in greutate. Dar..., e indicat ca trat de prima intentie in stimularea ovariana, iar la carte spune de 3 cicluri consecutive stimulate cu clomifen. Daca iti schimbi dr., sa ii spui ca ai facut doar o luna.
Bafta multa si sarbatori fericite de paste.
Ma duc luni la analize si sa vb cu dr., tinem legatura.
Va pup cu drag.
evanescence spune:
Cristos a inviat !!!!
Azi de pasti Z 1 si 2 test negativ.....nu mai am lacrimi
Asteptand o minune
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"