INSEMINARE [35]
Raspunsuri - Pagina 16
bubu30 spune:
Korina singurul antibiotic permis in sarcina este amoxicilina.Eu sa fiu in locul tau nu as lua altceva, deoarece prima parte a sarcinii e fff imp.In ceea ce priveste codeina, eu nu m-as atinge de ea, este un opiaceu derivat de morfina. Putea sa iti indice ceva siropuri pe baza de plante in loc.Sunt in domeniu si stiu ce iti spun. Sanatate multa si ai grija de tine ! o sarcina usoara si fara nici o problema !
csana spune:
Neata fetele!
n-am mai intrat de doua zile, si, Doamne, ce mi-au vazut ochisorii acum
. Gravidutele noastre, mi s- a facut pielea gainii cand v-am citit! FELICITARI din inima! si Doamne-Doamne sa va ocoteasca puii!!!!!!!!!!
carla,
dea Domnul sa inviem si noi de Sf. Pasti!tu cum te simti? ceva simptome deosebite? ca eu in unele zile si uit ca am facut ineminare, pentru ca n-am mai pus-o la nr pe asta din cauza
sotului, doar 4 mil/ml
Alexa, poti te rog sa ne dai mai multe detalii despre spermogramele sotului tau, nu stiu, daca au variat, daca au fost vreodata mai bune, mobilitate, morfologie etc. pt ca si sotul meu are o spermograma extrem de slaba, dar parca as spera si eu vazandu-te pe tine.a luat vreun tratament, ceva naturist?
multumesc tuturor fetelor de incurajari si sa speram si noi, ca acum, SE POATE!!!!!!!!!
cosicel spune:
Buna dimineatza!
Am facut modificari pe prima pagina, sper ca cele 2 proaspete gravidutze sa incurajeze toata po****tia care citeste sau scrie aici.
Astept noi vesti buneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Se pare ca primavara asta ne va aduce multe bucurii! 

sophie76 spune:
M_Alexa , Korina, felicitari!!!!!!!!

Fetelor sa va dea Dumnezeu sarcina usoara si la termen cu bebeb sanatos; multumim pt speranta pe care ne o dati!!!!
Korina, din cite stiu eu antibioticele din familia penicilinelor sunt considerate safe pt sarcina, mai intreaba un medic ginecolog si cred ca gasesti info si pe net despre medicamentele considerate cu risc pt sarcina, stiu ca am cautat si eu la un moment dat cind ma credeam posibil insarcinata!!
Referitor la codeina , eu nu m am atinge de ea, vezi niste remedii naturiste; siropuri, ceai de ceapa cu miere etc![]()
Dankuza, Evanecense, Carla , tin pumnii si ma rog sa veniti si voi aici cu vesti bune, de fapt sunt convinsa ca voi urmati!!!

sophie
M_Alexa spune:
Csana,, sotul meu a facut 3 spermograme pana acum.
Prima, si cea care ne-a speriat, a fost facuta pe 09.10.2008 si era astfel: - nr. spermatozoizi: 3.200.000;
- mobili cu miscari vioaie si f. vioaie: 70%;
- cu miscari lente: 10%;
- imobili:10%, diagnostic oligospermie.
Ne-a fost recomandat un tratament cu Spermotrend, un medicament care nu se gaseste in farmacii dar se comanda pe net (costa 160 ron/ cutie cu 90 capsule). Am inceput tratamentul de la jumataea lunii ianuarie. Pe 23 februarie am facut IA la Dacia Medical Center, cu dr. Nica si acolo am avut un soc: nr. total de spermatozoizi era de doar 400.000
Eram disperati dar daca tot am ajuns pana in Bucuresti am facut inseminarea. Sotul a facut si un control urologic si nu are probleme. Valorile hormonilor sunt putin marite dar am inteles ca nu sunt probleme.
Bineinteles ca a fost IA nereusita. Am zis sa continue tratamentul si inainte de a ajunge eu la ovulatie sa repetam spermograma. Asta am facut-o pe 16.03.2009 si era astfel:
- vascozitate scazuta;
- forme normale 20%;
- mobilitate 20%;
- nr. spermatozoizi: 0.05 x 1.000.000/ml (adica 50.000 !!!!)
Asa ca n-am mai facut nici o inseminare. Din ziua aceea am inceput si un tratament naturist: branca ursului, capsule, 3/zi; napraznic, capsule, 3/zi;, maca, capsule, 2/zi; + spermotrend capsule 2/zi. Nu stiu daca a avut vrun efect. O sa refacem spermograma saptamana viitoare.
"Minunea" s-a intamplat la 3-4 zile dupa ultima spermograma!
Si e minune pt ca si eu am o trompa infundata.
Sper sa-ti fie de folos informatiile astea. Nu-ti mai pune toata increderea in doctori. Sunt si ei oameni si pot gresi. Ai incredere in Dumnezeu, ca El e mare si bun si stie ce face!
pe toate!
"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"
sensibila spune:
Korina, M_Alexa : FELICITARI DIN TOT SUFLETUL MEU SI SPER SA DUCETI CU BINE LA SFARSIT SARCINILE.
MARE ATENTIE LA MEDICAMENTE SI MERGETI LA CONTROALE CAT MAI REPEDE SA VEDETI DACA TOTUL E OK .
SA AVETI CE VA DORITI :
SAU
SANATOSI
In asteptarea unui bebel ....
csana spune:
alexa,

multam mult de informatie si de sfat. ai mare dreptate, parca am si eu un feeling, ca Doamne-Doamne nu ne va lasa, si mai devreme sau mai tarziu o sa traim si noi bucuria voastra.trebuie insa sa ne inarmam cu rabdare si credinta!
csana spune:
ALEXA, inca ceva....eu acum stau in Bucuresti, dar sunt de undeva de langa Ploiesti. foarte aproape, 2 km
.
bubulina1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui M_Alexa Csana,, sotul meu a facut 3 spermograme pana acum. Prima, si cea care ne-a speriat, a fost facuta pe 09.10.2008 si era astfel: - nr. spermatozoizi: 3.200.000; - mobili cu miscari vioaie si f. vioaie: 70%; - cu miscari lente: 10%; - imobili:10%, diagnostic oligospermie. Ne-a fost recomandat un tratament cu Spermotrend, un medicament care nu se gaseste in farmacii dar se comanda pe net (costa 160 ron/ cutie cu 90 capsule). Am inceput tratamentul de la jumataea lunii ianuarie. Pe 23 februarie am facut IA la Dacia Medical Center, cu dr. Nica si acolo am avut un soc: nr. total de spermatozoizi era de doar 400.000 Eram disperati dar daca tot am ajuns pana in Bucuresti am facut inseminarea. Sotul a facut si un control urologic si nu are probleme. Valorile hormonilor sunt putin marite dar am inteles ca nu sunt probleme. Bineinteles ca a fost IA nereusita. Am zis sa continue tratamentul si inainte de a ajunge eu la ovulatie sa repetam spermograma. Asta am facut-o pe 16.03.2009 si era astfel: - vascozitate scazuta; - forme normale 20%; - mobilitate 20%; - nr. spermatozoizi: 0.05 x 1.000.000/ml (adica 50.000 !!!!) Asa ca n-am mai facut nici o inseminare. Din ziua aceea am inceput si un tratament naturist: branca ursului, capsule, 3/zi; napraznic, capsule, 3/zi;, maca, capsule, 2/zi; + spermotrend capsule 2/zi. Nu stiu daca a avut vrun efect. O sa refacem spermograma saptamana viitoare. "Minunea" s-a intamplat la 3-4 zile dupa ultima spermograma! Si e minune pt ca si eu am o trompa infundata. Sper sa-ti fie de folos informatiile astea. Nu-ti mai pune toata increderea in doctori. Sunt si ei oameni si pot gresi. Ai incredere in Dumnezeu, ca El e mare si bun si stie ce face! pe toate!"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum" |
Felicitari! sarcina usoara si la termen!
Eu sunt un caz asemanator, nu am facut niciodata IA pentru ca nu vrut niciun medic sa-mi faca. La ultima spermograma avea sotu 2 mil cu mai putin de 20% forme normale, mobilitate proasta, deci mai mult spre azoo. Nu ni s-au dat niciodata sanse natural, si io am o trompa distrusa de o anexita plus ca amandoi avem peste 35 de ani. Cand am ramas gravida, nici nu ne mai gandeam, cred ca lipsa stresului este un factor de succes impreuna cu crednta in Dumnezeu.
Va doresc tuturor sa va impliniti visul.
Bubulina 38+
Radu Stefan
Doamne ajuta!AMR=1 zi
carla_2008 spune:
Csana,eu am facut inseminarea in 6 si 7 aprilie.Deci ar fi cam repede pt simptome de sarcina.Tu cand ai facut IA?Dar am totusi o intrebare:e normal sa ma doara un pic din cand in cand ovarul din care am ovulat?ovulatia am avut-o marti,in 7 apr.,100%.si ma doare si acum la 4 zile de la IA..
Mai am o intrebare:e posibil sa fie mai mult de o ovulatie?adica:in 6 apr mi s-a spart un fol pe dreapta,si aveam lichid in sacul Douglas.iar in 7 apr.,mi s-a mai spart unul sau 2 fol pe stanga,iar cu lichid in sacul Douglas,si bineinteles am avut dureri de ovulatie.
Astept un raspuns cu nerabdare!!
pupici la toate!!!!