Pepenasi de iul-aug08 (101) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 20
Violeta_m_tm spune:
Da fetelor a fost groaznic, sotul meu in mod normal vine mai tarziu acasa, azi a venit pt ca s-a intalnit cu un barbat sa vorbeascaa despre un gratar de caramida care vrem sa-l facem in curte, si cand stateau de vorba, omul ala a cazut si au fugit ei repede si dupa vreo 2, 3 min au reusit sa-l faca sa respire, eu am sunat la ambulanta, dar cand au venit ei era deja constient, ca altfel cei de la ambulanta nu mai aveau ce sa-i faca. Of doamne cum poate murii un om
, o mica neatentie si poate fi fatal. Chiar imi povestea omul asta ca a avut o fetita care s-a nascut cu spina bifida si a murit cand avea 4 ani si jumatate si ca il doare sufletul cand o vede pe Miruna, noroc ca are acum un baiat care le-a alinat suferinta. Cand si-a revenit si era constient ne-a spus sa nu o sunam pe sotia lui, sa nu se sperie, ca o sa o sune mai tarziu.
Am vorbit cu sotul meu si a spus ca inca nu stie nimic ca ii fac investigatii, sper sa fie bine, sa nu fie complicatii.
anaxena spune:
deschide cineva capitol??
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
bine ca am vazut ca se deschide cap,ca iar ma apucam in paralel..ca asha ma trezesc eu mereu ![]()
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Kimmy spune:
Mesajul asta vroiam sa-l trimit pe la 2
,si n-am mai apucat
Crsitina
scuze,se pare ca am incurcat lucrurile.Nu stiu de ce am ajuns la concluzia asta,poate ca era vorba de altcineva si cum eu de obicei raspund din amintiri....
,bina ca sunteti sanatosi 
Noapte buna va doresc,azi n-am apucat sa citesc,revin dimineata cu cafeaua.
pepenimea
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra