FIV la Cluj 15
Raspunsuri - Pagina 21
denissa_k1 spune:
sau = ori scuze stiu ca nu se scrie dezlegat si urasc cand imi scapa greseli...pentru ca, cred ca sunt putin cam dusa dar eu imi fac o parere despre oameni si dupa modul cum scriu,..greseli de ortografie, etc,...ceea ce e o prostie ...dar asta e ...si acum am ajuns chiar eu sa gresesc si inca nu stiu de cate ori ...oricum nu are importanta
apalina spune:
hai Denisa pastreaza-ti buna diipozitie si optimismul ca vei avea nevoie de gindire pozitiva ! Va fi bine ,nu te msai gindi la toate cele rele ! sa vezi ce bb-ici frumosi o sa ai ,made in cluj !!!
denissa_k1 spune:
apalina,..hai ca numai tu esti pe aici,...daca ai sti cu ce impresie minunata am venit despre oamenii din cLUJ, Ardeal in generali, ardeleni,...nu spun despre Crina si despre ospitaliatea ei, despre oameni in general, de pe strada, din spital, indiferent de varsta, tineri sau batrani, de situatie materiala- bine situati material sau mai putin,...spun despre toate categoriile....
denissa_k1 spune:
in autobuz, mai exista oameni care se ridica sa-ti ofere scaunul (la noi ar fi in stare sa te dea jos de pe scaun..daca nu te tii strans de el)...la mine nu as indrazni sa merg cu ia-ma nene..pe cand de la Gherla la Cluj am mers..si inca in conditii de siguranta...ma rog cate si mai cate...binenteles probabil fiecare padure are si uscaturile ei ,dar eu in scurtul sejur pe care l-am petrecut printre ardeleni, nu am cunoscut decat oameni de calitate,...oricum sunt mult mai civilizati, educati..decat multi oameni din celelalte zone ale tarii....
denissa_k1 spune:
Crinaaaaaa, tu unde esti ??? hai ca stiu ca esti la servici cu FIV la Cluj 15 deschis si mai arunci cate o privire din cand in cand ....te vaaad !!
apalina spune:
haide fii optimista Denisa ! mai ai putin si vii cu o veste super bunaaaa !!!! Cit despre oameni ,cred ca sunt fel si fel de oameni ,peste tot sunt si uscaturi ,asa ca nu fi asa de sigura ca la voi e de rau !!!deja-si face de cap internetul asta al meu ,nu stiu daca mai reusesc sa postez dar bafta multa si nu te gindi ca nu reusesti !!!
brunadria spune:
apalino draguta ,off sa dea d zeu sa ai analize super!!!!
eu am facut papanicilau a 2 oara in franta si biopsie...azi , maine astept rezultatul...
denissuuuu te rog hai cu o veste buna
criadema spune:
Denisa intuiesti bine, o veste buna s-a mai fecundat un ovul si unul a inceput sa se devida deci te pregatesti de embriotransfer, crezi ca am stat linistita fara a fi la curent de la sursa