FIV la Cluj 15
Raspunsuri - Pagina 20
uratica spune:
fetele...trezirea!!!!!!!!!!!!!ca eu ma pun sa dorm!![]()
hihi..luai temperatura la ora asta!sa nu credeti altceva!![]()
37 cu 2!o fi bine,,o fi rau...sa speram ca...
si bafta multa!eu scot saniuta!e zapada de 1 metru deja!si ninge in continuare aici!e frumos tare!!!!!!!!!!!!!!
o zi perfecta sa aveti fete frumoase!
mara72 spune:
uratica e gravida, uratica e gravida....
Pai altfel de unde temperatura asta,pofta de mincare si sinii umflati??? Ai???Abia astept sa vii cu testul pozitiv si tu si lilicica.Si zici tu ca in locul meu si al lui medut ai lua-o pe aratura da sa stii ca nu-i asa, ai reusi sa te mobilizezi imediat si sa cauti alte solutii.Pentru mine treaba e simpla, singura solutie e cum zicea bruni fiv-ul, singura problema pe care trebuie sa o lamuresc e unde si cind il fac
Vad ca seara bintuiti pe forum, eu dorm ca pe la 10 seara sunt terminata, din fericire nu am nici o problema cu somnul.hai ca v-am pregatit cafeluta 

apalina, astazi te asteptam cu vesti bune despre analize
lilicica 

sa fie bine.
bruni o multime de
pentru tine
brunadria spune:
buna dimineata fete frumoase...
mara merci de cafeluta...e tare buna...
uratica dar tu te ai trezit cu noaptea n cap doar sa ne trezesti pe noi...bine...te iertam ca esti gravi...nu avem voie sa te suparam cu nimic...
denissa te asteptam cu vesti bune...
apalina spune:
buna dimineata fetele ! vad ca n-aveti somn nici seara,nici dimineata .... Uratica draga ,nu vreau sa te felicit inainte de vreme dar sunt prea multe semne ... baftea multa si hai cu II!!!!!!! Denisa ,nu mai fi necajita ,DD ajuta cind nici nu te astepti ,si sigur vei reusi !!! Cred ca iti aplica Crina terapii soc de optimism !!!![]()
![]()
se pricepe de minune !! Eu astept sa treaca orele sa-mi scot un rezultat ,celalalt numai vineri ,ca v-am spus ca am repetat in 2 laboratoare aceeleasi analize in aceeasi zi ,is tare curioasa cum ies ! Va pup pe toate si bafta si un gind bun din partea mea 

apalina spune:
ei na ,ca uitai ce e mai important ,

ca bintuiti la ore mici pe forum si cred ca nu v-ati trezit de-a binelea !!!
denissa_k1 spune:
brunaria , mara, uratica, mda cam asta e apelul de dimineata..la care vad ca sunteti receptive si prezente....BUNA DIMINEATA !!!
Cum puteti sta noaptea asa de tarziu, si dimineata la prima ora sa fiti primele ce dau desteptarea...???!!!bravo voua!! eu sunt o lenesa!! si cand stateam la Crina, pe la 10 (22) imi cadeau ochii in gura de somn iar ea era in verva de parca abia se sculase, ca sa nu mai spun ca treaza o lasam , treaza o gaseam, si se mai si scula de nu'stiu cate ori pe noapte, sa incalzeasca laptele, sa verifice centralele, sa vada ce-i fac si cum dorm ingerasii, in timp ce eu rupeam patul....chiar am s-o intreb daca patul in care am adormit...e integru..daca l-am predat in aceeasi stare in care l-am primit ???
apalina spune:
Bruni tu cum stai cu analiza aceea ? ce analiza este ? eu maine am programare la gine sa vada dr ce e cu formatiunile alea ,polipi sau ce-or fi ,ca tare-mi dau batai de cap si aia ,sa speram ca nu e o problema !
apalina spune:
Denisa ,asta e bine cind poti dormi ,organismul se regenereaza ,se odihneste ,bai e cind nu poti sa dormi ,de stres de ginduri ,asta nu e bine .Hai da-ne ceva vesti bune sa ne indulcim dimineata !!!
denissa_k1 spune:
uite ca aparu si Apalina....buna dimineata..fete dragi.(adresabilitatea asta e valabila pentru acum,...dimineata, cand sunt binedispusa, nu stiu de ce, si cand inca nu am telefonat-o pe Stela.....pe care tre s-o sun pe la 10 ...s-o intreb de ....(cum sa le zic) oricum ..s-o intreb daca vin la nu la cluj, daca s-u divizat embrionasii mei s-au au adormit de tot ... Daca vedeti ca nu mai intru dupa 10...inseamna ...ca nu am mai plecat ....oricum pana atunci stau cu voi ...![]()
apalina spune:
Madutzule ,am inteles ca si tu ai avut o problema cu analizele hormonale ,o menopauza precoce sau nu am inteles eu bine ?ai facut vreun tratament sau cum de ti-au iesit acum analizele bune ? sunt ff curioasa ca mie mi-au spus la cluj ca nu exista tratament ptr asta si nu am sanse la bb cu analiuzele astea de femeie de 50 de ani !!!!