FIV la Cluj 15

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

io zic ca esti , stai cumintica si odihneste te..
si plamanasii nu te dor asa un pic? vreau sa fi gravi!!!!!!!!!!!!!
vreau sa ma bucur pt tine!!! si pt toate fetele de aici!
rugati va la d zeu sa ne ajute , e singurul care poate face minuni..
va pupacesc...

Mergi la inceput

nu merg la somnic ca nu mi vine ,mai stau pe aici ,ma uit la tele , vad eu ,insa nu pot dormi , doar ma pun in pat si ma enervez, apoi ma ridic iar ...asa ca prefer sa stau pana imi pica ochii in gura...
voi sa aveti somnic usor si sa visati frumos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bruni-papusica frumoasa-sper sa te auda Doamne Doamne si sa fie asa!
ma dor sanii f tare si sunt ff umflati!
insa poate fi si de la cm!si vreau sa fiu cat se poate de realista!asa ca..mi-e si frica sa sper!mai ales ca am avut dupa ovulatie si cateva firicele de sangerare..si apoi nimic nimic!
off Domne!o iau pe aratura rau de tot!sa ma tineti bine ca daca nu..la nebuni cu mine!deja ma si vad asa!

Mergi la inceput

uratica , acuma trebuie sa fi foarte calma si opimista...hai ca doar stii si tu , asa ne ai sfatui si tu pe noi..;
deci fi fata cuminte si nu o lua pe aratura ,ca nu i face bine la bebe...

Mergi la inceput

hihi..eu am somnic!as dormi intr-una!insa acum ca nu am intrat toata ziulica sa vad ce faceti-tare mi-era dor de voi!si vad ca sunteti tare vorbarete!si asa-mi place!mai uit de mine!ptr ca mi-e o frica...cum nu mi-a fost niciodata pana acum!nu stiu de ce!
insa..ce-o fi o fi!
si madutz-chiar daca am vrut sa ne fofilam..se pare ca nu ne-a mers..cap 13 pe care l-am ocolit,ne-a ajuns el pe noi!insa sa speram ca spargem ghinionul acum!
hai lilicica!!!!!!!!hai cu 2 liniute!!asa o sa-mi revina si mie inima la loc!

Mergi la inceput

bruni-fetita frumoasa-eu ma pun sa dorm si..promit ca maine o sa fiu mai optimista!insa tare frica imi e!!
nu ma bateti!promit sa imi revin-sa fiu fetita cuminte!

Mergi la inceput

bruni-tu cum esti?esti ok?piticutii ce ti-i vei tine in brate vor fi cu siguranta implinirea ta!

Mergi la inceput

uratica , la visul acesta nu voi renunta niciodata , chiar daca trebuie sa renunt la altele...asta e...
tu fata draga esti gravi cu siguranta...eu cand am fost gravi , dormeam nonstop...
deci ai grija de tine si de bebe...

Mergi la inceput

ma intrebi daca sunt ok? sunt imuna nu mai conteaza...insa astept rezultatele cu nerabdare ,sa decid ce e de facut...foarte greu pot sa iau decizii..altadata eram foarte hotarata...

Mergi la inceput

ma duc si eu ...
,somnic usor

Mergi la inceput