FIV la Cluj 15
Raspunsuri - Pagina 18
mara72 spune:
brunadria si eu sunt tot asa, am doar clinici, proceduri si investigatii in cap, nu reusesc sa ma deconectez deloc. Ma duc la serviciu, primul lucru pe care il fac e sa intru pe forum, sa mai citesc doar doar o fi aparut vreo noutate in materie. Hotarit lucru, trebuie sa fac ceva ca altfel o iau pe aratura 
Unde-i maddutz cu povestea????? Ca mie mi s-a facut somn 
denissa_k1 spune:
Trimis la: - 24/03/2009 : 19:43:31
--------------------------------------------------------------------------------
"Cum ti s-a parut colaborarea cu Stamatian ?Ti-a explicat unele lucruri despre FIV sau ai discutat mai mult cu Stela"
Duia, tu m-ai intrebat asta parca, ??...Ha, HA, Stamatian nici nu a vb deloc cu mine ..mi-a adresat doar 2 picanterii simpatice de ale lui, gen "da' faza cu violul nu ai incercat-o??", sau " hai, si acu jos chilotii" iar cu Stela f putin...am vb in schimb mult cu Crina..ea mi-a explicat multe...daca esti noua si nu o stii, ai s-o cunosti cu siguranta...e ok!!! Trebuie sa te documentezi cat de cat singura, ca ei sunt teribil de ocupati si nu au timp de informatizare sau scolarizare...dar sunt sigura ca vei gasi toata "logistica " si tot suportul necesar aici pe forum!!!
uratica spune:
buna seara fetele!
eu amu m-am intors acasa...sunt ok..am fost doar un pic plecata!atat fizic cat si cu capu!!
deci bruni-sunt bine..si stai linistita ca te ajung eu pe tine!ca nu stiu ce-i cu mine..insa mananc non stop!cred de fapt sigur am o problema cu capu!!ma gandesc si eu ca voi doar la bebe!si marutza,cat si pe tine medut..sincer va admir ptr felul in care tratati problema!
eu de eram in locul vostru as fi luat-o pe aratura!desi am un psihic ok..sunt cu capul..si sa nu va zic..bingo!!!!!!!!m-am ingrasat 4 kg!!am acum 50 de kg!!!!n-am mai avut greutatea asta de ani de zile!

si sa nu credeti ca ma supara faptul asta!din contra!ma bucur ff tare!insa nu stiu ce e cu mine!am luat-o clar pe aratura!
denisulllllllleeeee-pupa fata!si stai linistita ca o sa ai niste dodoloti de embrioni!
mama mama!!au vrut outele tale sa-i tina pe jar pe gigei!insa in noaptea asta...se vor dezlantui cu siguranta!
bruni,madutz,mara,apalina,criadema,medut si toate fetele-ca esteti multe
medut spune:
Denisa draga nu ai PM.
Eu sunt cea care vreau sa fac la Bucuresti, pentru ca aici locuiesc.
Ai intr-un fel mare dreptate , eu am scris motivele pentru care am facut in Cluj si nu in Bucuresti.
Nici eu nu am ce sa reprosez la echipei de la Cluj, dar eu nu mai pot sa vin sa stau o luna cat am stat la prima data la primul FIV in Cluj.
A durat mai mult la mine fiindca a intervenit un chist, a trebuit punctionat iar tratamentul meu s-a lungit.
Hatchingul este o metoda prin care cu un laser iti gaureste din loc in loc membrana din jurul embrionului, facilitand eliberarea din membrana, lucru care poate nu se intampla...Sansele sunt mult mai mari.
Eu am innebunit acum cu aceasta procedura, nu stiu de ce ma agat asa de ea.
Fetelor, nici eu nu ma pot elibera de gandul asta, astazi imi venea sa arunc calculatorul de la serviciu pe geam ca nu puteam sa intru pe forum (aveam pe cineva care a stat toata ziua langa mine), ca nu puteam sa caut info noi. Seara dupa servici vin acasa si direct pe net, nu mai fac mancare, nu mai spal, nimic....sau aproape nimic.
Mara si pe mine ma batea gandul de o histeroscopie. Poti innebuni , un dr face intr-un fel, unul in altul...
Adevarul e ca Histeroscopia e destul de scumpa, si cred ca in Buc te cam cheama pe la cabinetele lor private sa ti-o faca.
Gata, chiar ca ma culc acum. Din pacate nu mai pot dormi decat cu somnifere si vad ca incepe sa isi faca efectul. Daca am scris ceva incoerent, scuze....
Va pup pe toate cu mare drag
uratica spune:
medut-hidteroscopia este 350 ron..in bucuresti-in spital-nu la privat-e chiar mai ieftin!
si..nici eu nu sunt pro bucuresti!si eu am avut o exprienta ff urata!m-au trimis acasa pe motiv ca sunt prea tanara si am un corp prea armonios ca sa il stric cu protocoale fiv!si aveam 27-28 de ani!si asta dupa ce m-a pus sa fac dosarul ptr fiv si toate analizele facute la ei..din nou!desi multe le aveam facute de cateva zile..dar in brasov!!asa ca..am dat o groaza de bani pe nimic!cat si pe consultatii-care credeti-ma fetele nu se compara cu ce e pe la noi!!am dat 280 ron pe o consultatie!acu 3 ani aproape!!
deci clar nu mai merg in bucuresti!doar de o ramane singurul loc unde se fabrica bebei!![]()
fete dragi si frumoase

si..somnic usor!
brunadria spune:
uratica draga ,pe unde ai umblat toata ziua?iti simtim lipsa pe aici...ce ai facut de te ai ingrasat? tu care ziceai ca nu reusesti ..
medut nici eu nu prea am somn dar nu iau nimic pt asta...
fetelor cred ca o luam pe aratura...
ma duc sa vad daca e ceva la tele...
maddutz unde esti? am vazut povestea pe youtube, si am mai vazut si altele...dar de la tine sunt mai frumos spuse
brunadria spune:
uratica pofta de mancare ti se trage de la gravideala..![]()
poate esti gravi si tu nici nu stii!!! doamne ajuta!!!
pe cand ar trebui sa vina uratii?nu ai facut nici un test?
uratica spune:
am umblat brambura..in vizite pe la neamuri
!
bruni..eu niciodata nu am reusit sa ma ingras decat chinuindu-ma!mult de tot!acum am pofta mereu de mancare!nu stiu ce-i cu mine!
si cred ca psihicul o ia razna!ma induce in eroare!cred ca imi doresc eu prea mult sa fiu graviduta!!si deja o iau pe aratura!rau de tot!sper sa-mi revin!macar ma bucur ca am reusit sa ma ingras!sper sa raman asa..rorunjoara!ca asa de mandru e intrusu meu..de mama mama!
mai ales ca am si niste plamanasi..![]()
fetele-sunt dusa rau!
uratica spune:

draguta-mai am de asteptat pana la sfarsitul lunii-pe 30!sper sa nu o iau razna pana atunci!
insa lilicica??ce e cu ea? nu ne-a mai dat raportul!vrem un test pozitiv!pleaseeeeeeeeeeee!
fetele-
bruni-treci la somnic!!