FIV la Cluj 15

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

stau cu ochii pe tine denissule, vreau o veste buna...
unde au disparut fetele ?au adormit?
hai trezirea!!!!!!!!!!!
aici e soare si cald , o sa dau o raita prin magazine...sa ma binedispun un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Buna dimineata!!!!!!, clar ca nu ma puteam apuca de altceva pana nu ma asiguram ca sunteti bine, chiar daca nu scriem mereu sa stiti ca sufletul ne este alaturi de voi. Imi doresc din tot sufletul sa veniti cu reusite, iar lucrurile negative ma indispun.
Am avut ceva de citit, ati fost harnicute, motiv pentru care am intarziat cu aparitia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

bravoooo Denisaaaa !!! ai vazut ? trebuie doar sa gindim pozitiv si vom atrage energiile pozitive de partea noastra !!! acum putem sarbatori !!! Bruni mersi de gindul bun iti doresc si tie analize super bune sa ne putem indeplini si noi visul ,bafta !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

denissa, ma bucur ca lucrurile s au intreptat in favoarea ta!!!
aveam emotii foarte mari, parca as fi eu in situatia ta...
dar uite ca d zeu te a avut in grija...
criadema o sa venim si noi cu vesti din cele mai bune ..
ca nu se mai poate asa...
apalinatrebuie sa fie bine si pt noi...trebuie sa avem incredere..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

denisuleee ai vazut ca se poate???? Stau aici cu inima cit un purice si ma rog sa fie bine . De acum incolo nu ai voie sa fii altfel decit optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Buna dimineata

Uratica o hisdteroscopie la particular este 1160 ron acum, e adevarat ca in conditii super decente. La spital nu stiu cat costa

Stiti ce mi-a zis mie un mare doctor cand m-am dus la el ca nu reusesc sa faman gravida???? "Cu sex mult si cu ajutorul lui DD voi reusi"....Nici nu s-a uitat peste analize, un eco, ceva....NIMIC...L-am intrebat atunci ca el ce rol mai are ????
Intr-adevar este cumplit aici, dar probabil va trebui sa trec peste toate imbecilitatile..nu stiu ...ma mai gandesc unde sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

hei, trece cineva la FIV 16, ca poate de asta nu mi-a intrat ce am postat pana acum!!!!

Mergi la inceput

na caa intrat, mai postez o data: sa vedeti ce-mi face Crina....cum bombaneam singura prin casa si pe forum tot asteptand sa se faca ora 10 s-o sun pe Stela, numarand minutele ..." mai am 30 min,...mai am 20 min...restul nu le-am mai scris de teama sa nu ma gasiti ridicola,..dar spuneam mai am 10 min...5...si gaa dau sa sun, darrrtrrrr. telefonul..

Mergi la inceput

si cine era ? CRINA...cand tocmai ma pregateam sa-i spun " inchide telefonul ca mi-a sosit sorocul mult asteptat de a o suna pe Stela, Crina cu calmul ei imperturbabil...zice : pai no stai ca am sunat-o EU...si ...si ...si. se pare ca vii totusi la Cluj, ca ti s-a divizat unul si inca unul e in curs, unde mai pui ca s-a fecundat si al treilea!!!!"
URRRAAAAA...traiasca puturosiiiii
Pai cu cine sa semene ei asa lenesi? cu Crina care are grija de tot si de toate si de toti,nuuu..cu noi care suntem 2 lenesi amandoi si lasa-ma sa te las ....
A propo' stiti care-i prima intrebare dupa formula de salut a cunoscutilor si prietenilor (care ne cunosc cat de tabietisti si comozi suntem) care suna la noi la telefon ?? Alo, salut, v-am trezit din somn??, ..sau scuze dormeati?" asta se intampla la toate orele, nu are nici o leg cu fusul orar.. Si de ceoare nu ma mai mir???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

siiii???? hai nu ne tine in suspans,pe cind embriotranferul denisule ?

Mergi la inceput