FIV la Cluj 15

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Va pup pe toate

duia eu am ales clujul deoarece sunt clujeanca. Aici am cautat un an intreg doctori ( inainte sa aflu de FIV) si ori eu sunt dusa cu capul ori nu m-am putut intelege cu ei. In Bucuresti nimeni nu are timp, ma jumuleau de bani cu analizele, nu acceptau analize nici macar de o luna vechime, si imi cereau sa le repet. Daca ati vedea cate analize am....aceleasi...Asta era pe la inceputul mutarii mele in Bucuresti si tare greu imi era, mie ardeleanca get beget. Acum m-am mai obisnuit.
Poate ca daca ma duc direct la FIV nu ma mai poarte prin 1000 de proceduri.
Erori nu am descoperit in procedura de la Cluj, nu am de ce sa ma plang absolut deloc.

Mergi la inceput

MARE ATENTIE

Daca nu va grabiti, incercati sa luati medicamente dupa 1 aprilie, se vor ieftini acestea pt fertilizare.
Conditia este sa mergeti la o farmacie care nu le are pe stoc, sa va faca comanda. Daca le are pe stoc vi le da la pretul vechi.

Deci Diphereline de 3.75
DIPHERELINE(R) 3.75mg- pret vechi 540,45 pret nou 348,50
direfenta-191,95 Cutie x 1 flacon cu liofilizat + 1 fiola x 2ml solvent, 1 seringa x 3ml + 2 ace pt. injectie (2 ani) 3.75mg

DIPHERELINE 0,1 mg - pret vechi 135,53 pret nou 103,53 diferenta
-32,00 Cutie x 7 flac. pulb. + 7 fiole solv. x 2ml (1 an)

ONAL - f 75UI pret vechi 451,02 pret nou 424,10 diferenta
-26,92 Cutie x 5 fiole pulb. x 75ui + 5 fiole solv.; (1 an)
GONAL - f 150UI pv 180,41 pn 174,08 diferenta -6,33 Cutie x 1 fiola pulb. x 150ui + 1 fiola solv.; (1 an)

MENOPUR pv 968,13 pn 790,16 diferenta -177,97
Cutie x 10 flacoane din sticla incolora cu liofilizant + 10 fiole x 1ml solvent pentru solutie injectabila (liofilizant 2 ani; solvent 3 ani)

Gonalul pe care l-am luat eu era doar o bucata intr-o cutie, nu 5 cum erau pe lista.
Oricum daca nu aveti nevoie pana in aprilie, pe data de 1-2 voi stii exact si va tin la curent .

E o intreaga poveste cu ieftinirea, si se va sti exact dupa 2 aprilie.

Eu lucrez la o farmacie in Bucuresti de aceea stiu.

Eventual sa imi reamintiti dupa 1 aprilie sa verific

Mergi la inceput

Si dupa cum vedeti am revenit la vechea semnatura, ca imi place

Poate cat de repede va fi adevarat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duia76 spune:

Medut cu cine ai facut FIV-ul , cu care medic?
Sunt foarte utile informatiile tale referitoare la medicatie , macar stim sa nu ne grabim si ne facem o idee despre pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare!
anamy referitor la intrebarea ta. parerea mea (neavizata):
1. stimularea pentru ovarele micropolichistice se face, in principiu, pentru obtinerea ovulatiei (ovarele micropolichistice merg frecvent cu o lipsa a ovulatiei). deci, pe tine te stimuleaza ca sa "produci" cel putin un ovocit matur. si, practic, tu ai poliovulatie, numai ca, restul ovulelor sunt mult mai mici (asa se intampla de obicei la ovare micropolichistice)
2. daca iti mareste doza de stimulare, numai pentru o IA, risti sa faci hiperstimulare ovariana, care te asigur, nu e absolut deloc placuta, fara a pune la socoteala complicatiile. ar merita pentru un FIV (cresterea dozei), dar pentru IA nu. (strict opinia mea, neavizata)
3. referitor la asocierea de clomifen , chiar aseara citeam ca, administrarea de clomifen este asociata frecvent cu aparitia chistelor ovariene. si nu cred ca e de dorit.
4. chiar si in caz de fiv, pe ovarele micropolichistice se face o stimulare blanda, caci ovarele oricum sunt superactive si, iar, risti superstimularea.
5. pana la urma nu prea conteaza daca sunt unul sau mai multe ovocite. important este sa ajunga "sportivul" la el(e). si daca a ajuns, embrionul rezultat sa se implanteze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

maddutz ce mai faci draguta?
cum ti au iesit analizele? sau ai scris si nu am vazut eu?

Mergi la inceput

vad ca ne inmultim pe aici!!!
bine ati venit fetelor si sa va impliniti visul cat mai repede!!!
enni draga mea , ce ti mai fac printisorii? vad ca cresc, sunt papaciosi..cred ca tu esti obosita tare , dar cred ca nu mai conteaza cand ii vezi ...sunt asa de scumpi!!!
jovana , tu nu ne spui nimic? asteptam vesti de la tine!!!

Mergi la inceput

medut imi place ca nu ai renuntat la semnatura !!! si mie mi ar place la fel ...gemenasi...dar vorba ta in curand o sa ne implinim visul...
apalina cum esti? in ce stadiu?
mara , criadema
uratica dormi?hai tu un test beton!!!

Mergi la inceput

maddutz vleau o poveste ...,
cum stai cu somnul , ti ai revenit?ca vad ca nu esti p aici , inseamna ca dormi,
eu am ajuns la 52 kg ,fac regim drastic fara voia mea!!!nu am pofta de mancare , nu pot sa mananc aproape nimic...dar nu fac nici foamea efectiv nu mi e foame...azi fiind ziua intrusului m a invitat la masa ...asa ca pt vreo doua zile imi ajunge...
uratica sa nu ma caftesti!!!! nu vreau sa te ajung intentionat, desi chiar mi ar place sa mai slabesc 2 kg...

Mergi la inceput

vad ca bantui singura pe aici...somnic usor...
dimineata sa fiti in forma toate!!!

Mergi la inceput