FIV la Cluj 15

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

ba si io eram p-aci!
nici io nu stau bine cu somnu'...inca!
analizele mi-au iesit super bune. mi-am facut si inhibina B (pentru rezerva ovariana) sa vad cum stau. la aia trebuie sa mai astept cateva zile am emotii! intotdeauna spuneam ca abia astept sa vina menopauza, fiind foarte friguroasa. si la menopauza....bufeuri! deci imi va fi cald! plus ca e criza si fac economie la gaz da' amu...cand tre sa ma gandesc serios daca ma "paste" menopauza....parca nu-mi mai doresc asa tare apai....mai bine mai zgribulita!
chiar is curioasa cum imi va iesi analiza

Mergi la inceput

adri tre' sa-mi spui cum ai reusit sa slabesti. stiu....nu ai mancat of, of, mai, mai...ce sa fac....sunt o mancacioasa. da' ce sa fac, daca gatesc bine?! ....sa nu mai gatesc!!!
adri cum esti? ma bucur sa aud ca ai iesit in oras. eram ingrijorata ma gandeam ca...esti un pic cam insingurata
no, ma bucur sa aud ca ti-ai mai revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

maddutz , pai de iesit am iesit ,in week end am fost plecata intr un alt oras la o prietena...dimineata m am intors...ca daca tot a fost ziua intrusului am aparut , desi nu merita...in careva din zilele urmatoare plec in paris si de acolo in palma de mallorca...
am slabit ca ma enerveaza intrusul si cand sunt cu nervii nu pot sa mananc!! deci nu ti recomand...

Mergi la inceput

de cate ori sunt suparata imi amintesc povesioarele tale si hop fruntea sus!!! la mine functioneaza...deci cand ai vreme vleau povesti a la maddutz...

Mergi la inceput

a propos de mancare...am facut si eu azi o ciorbita buna tare...dar nu vreau sa ma obijnuiesc sa gatesc din nou ..a fost doar asa de plictiseala...eu efectiv nu vreau sa gatesc desi stiu sa fac cate ceva de papa....si eu mananc doar asa sa am ceva in stomac , nu sunt pofticioasa ...
o sa fac cand o sa am bebele , atunci o sa ma mobilizez ...deci pana atunci regim...

Mergi la inceput

adri iti voi spune o poveste frumoaaaaaasa frumoaaaaasaaaaaaaaa...dar trista! foarte trista. dar foarte frumoasa. morala....nu sunt foarte hotarata care este. cred ca...depinde de fiecare nu stiu daca se potriveste la ce traiesti tu....dar...la povestea asta m-am gandit eu
....deci sa ma ierti daca te voi intrista

Mergi la inceput

,maddutz, esti o scumpa astept..

Mergi la inceput

Lumina ochilor

Odata, o fata a ramas fara vedere, iar socul trait a indepartat-o de tot ceea ce stia, ajungand singuratica. Numai un baiat s-a apropiat de ea si a reusit sa ii castige atentia si inima. Cei doi isi petreceau alaturi cea mai mare parte din timp. Intr-o zi, tanara ii spuse celui drag:

- Tot ce-mi doresc mai mult pe lumea asta e sa pot vedea iar soarele, luna, natura, oamenii. Vreau sa vad chipul tau… Nu stiam ce dar minunat ne-a dat Cel de Sus cand ne-a harazit miracolul privirii…

Dupa o vreme, baiatul indragostit se hotari sa ceara mana iubitei.
- Vrei sa te casatoresti cu mine?
Tacerea era apasatoare, iar tristetea plutea in aer. Cu tremur in glas, fata ii raspunse:
- Nu ma voi casatori daca nu pot vedea… Nu ma voi putea descurca pentru amandoi si nu vreau sa-ti devin povara…

La ceva timp, doctorul o chema la spital pentru a-i da vestea cea buna. Transplantul de cornee se putea face foarte curand. Aparuse un donator. Fericirea a fost imensa si, dupa operatie, primul care a vrut sa o vada a fost iubitul sau. Dar acesta era si el … nevazator. Scuturandu-se parca de o povara, ea spuse:
- Nu ma pot casatori cu un orb.

Tanara s-a intors sa plece. Inainte sa dispara sunetul pasilor ei, baiatul i-a soptit:
- Sa ai grija, te rog de ochii mei!

Mergi la inceput

foarte frumoasa!!!!
dar ai dreptate foarte trista...
asta da iubire din partea lui...frumos....
de luat aminte...

Mergi la inceput

maddutz,acuma pot sa merg la somnic...hai du te si tu la
multumescsa mi mai pregatesti una pt maine seara
somnic usor

Mergi la inceput