FIV la Cluj 15

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica,eu ma gandesc acuma la toate posibilitatile!!!!
astept cu calm rezultatul care nu o sa fie decat bun...eu bebe oricum vreau !!!asa ca nu cred ca mai astept...ce o fi o fi!!!
sora mea ma cafteste de stie ..ca iau decizii fara "cap"...ma gandesc inca...dar va tin la curent...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

mara ,ma bucur ca nu te dai batuta!!!! eu dupa operatia de extrauterina primul lucru ce l am intrebat pe prof a fost: cand pot sa incep un alt fiv? nici o clipa nu m am gandit sa renunt!!! si in momentele dificile imi sustin ideea!!! vreau cu orice pret copilasul meu , si orice s ar intampla nu ma las!!!!
asa ca fetelor vb lui maddutz ! e o noua zi!!! faceti va deja programul si din nou pe baricade !!! la final vom invinge!!!
denissa mult noroc !!!
lilicica sa fie cu noroc si pt tine!!!
uratica tu taci chitic si poate ai un samburel in burtica!!! hai dati startul fetelor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui uratica

mara-sa stii ca unde te duci tu,viu si eu la fiv!macar sa-mi dai cateva suturi in fund daca o sa cad-ca sa fac un pas inainte!asta pe bune-vorbesc ff serios!o sa las si eu ptr la anu fiv-ul ca sa vin cu tine-scai!!sa fim 2!poate ajungem la bruni in franta!hihi..asa ca bruni-poti sa ne faci si noua o programare?si marutza-promit ca o sa-ti gatesc si o sa am mare grija de tine-numai sa imi dai putin din taria ta!

]uratica s-a facut, facem echipa . Io iti fac injectiile, tu faci mincare si prajituri.Avantaj io!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

bruni nu ma dau batuta asa usor desi trebuie sa recunosc ca sunt putin obosita si dezamagita. Da incerc sa gasesc partea pozitiva a situatiei, sunt sanatoasa tun in ciuda stimularilor repetate, inca mai am citiva ani buni la dispozitie sa incerc si am disponibilitati financiare sa incerc si un fiv peste hotare.Deci fata de alte fete care nu se pot gindi nici macar la un fiv in tara eu sunt o norocoasa. In plus am un sot minunat care ma iubeste neconditionat, ma asteapta o vara fierbine cu un concediu prin europa si echipament nou nout de mers pe munte tot anul asta ca doar am multe de explorat si in tara mea. Asa ca...viata e frumoasa pina la urma chiar daca lucrurile nu iti ies intotdeauna cum vrei si chiar daca preferam sa stau graviduta in virful patului in loc sa bintui prin lume in vara asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mara-de acord!!ce nu fac eu ca sa-ti intru in gratii de pe-acuma??
doar doar sa ma lasi sa vin cu tine!!ma las si intepata!!si sunt sigura ca e mai bine asa,decat sa ma intepe sotul!
bruni-fata frumoasa-cea mai buna decizie e cea pe care o simti tu!!tu stii cel mai bine sa alegi ptr tine!!stii se zice asa-uneori e bine sa lasi copiii sa se arda ca sa invete ceva din asta!poate asa e mai bine ptr tine!insa repet-tu stii cel mai bine!!decizia iti apartine tie!si indiferent ce si cum va fi-vei gasi cu siguranta calea cea mai buna de rezolvare!insa..e mai bine sa faci ceea ce simti,decat sa regreti ceva ce nu ai facut!iar daca tu asta simti ca trebuie sa faci - fa-o!ai o singura viata-asa ca traieste-o si fati-o asa cum vrei,cum crezi,cum simti!cu siguranta ceea ce alegi tu e cea mai buna solutie!bafta fetita frumoasa!sa ai niste analize super beton si avanta-te inainte!esti o luptatoare,asa ca..cu siguranta va iesi exact cum vrei tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

salut,salut! ce mai fac optimistele mele?sa va zic ce am facut eu. Sunt inca in cluj plec maine spre Constanta dar ma intorc pe lunea viitoare pentru a fi marti la prima ora la clinica.Uraaaaa incep tratamentul pentru fiv. Am vorbit azi cu dr.Micu care mi-a spus sa-mi fac rost pana saptamana viitoare de Diphereline 0.1mg doar 4fiole (doar atatea se fac? am inteles de pe la voi de ceva mai multe sau e personalizat?) si de Menopur 75mg -40fiole. A mai facut cineva asa? se gasesc usor? a-ti avut reactii adverse de la ele? cum se fac-in abdomen?daca puteti mai dati-mi si mie niste amanunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

am uitat sa va mai intreb in ce zi este mai bine sa vin deoarece dr. mi-a zis in zilele 18-19-20. injectiile sunt dureroase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duia76 spune:

Buna fetelor !
Va multumesc pentru raspunsuri , intr-adevar o sa ma grabesc sa scriu 10 mesaje pentru a scapa de moderatori .
Medut imi pare rau pentru nereusita dar imi place ca esti foarte hotaranta si nu vrei sa renunti , asta cu siguranta te ajuta sa treci mai usor peste esec.Tu cu cine ai facut FIV-ul ? Cum ai ajuns sa faci la Cluj fiind din Bucuresi si cu o multime de clinici in jur ?Ai analizat cum a decurs intreaga procedura , ce nemultumiri ai , ai identificat ceva greseli?
Denisa iti tin pumni ,sper sa mearga totul bine pana in capat , aproximativ pe cand voi incepe eu inhibarea tu trebuie sa ai doua liniute care sa-mi dea curaj .Si eu fac tot cu Stamatian .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duia76 spune:

Am revenit
Fetelor am o nelamurire : dupa perioada in care fac Diphereline si perioada de stimulare mai vine menstruatia ?
Aproximativ cu cateva zile cele care sunteti de la mare distanta nu ati fi putut sa va internati in spital ca sa nu faceti naveta sau nu ati dorit voi ? Eu cand am fost internata pentru operatii erau fete internate care urmau sa faca Fiv sau chiar inseminare pentru monitorizari si nu era cazul sa mearga 300-400 Km pe zi sau sa se cazeze in alta parte ?
Georgetani , tie nu ti-a oferit Dr .Micu sa-ti cumperi Dipherelinul de la ei ? Eu cand am fost la Stamatian mi-a spus ca pot sa-l cumpar de acolo pt. ca nici din alta parte nu pot sa-i cumpar mai ieftin si cred ca are dreptate pt. ca eu am mai cumparat de acolo Dipherelin dar de alt gramaj in urma cu 3 ani si l-am luat cu 6 milioane iar in farmacie era 7,2 milioana . Voi ce stiti cum e cu tratamentul cumparat de acolo ?
Astept raspunsurile voastre .Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

fetelor, imi pare tare rau de nereusite, din pacate stiu si eu ce ati simtit, dar are dreptate Mara, nu ne lasam atat de usor. Pana la urma vom reusi.
Lilicica, am asa un feeling
A propos de diphereline, nu e mai ieftin la clinica, din contra, e muuult mai scump. Eu m-am inselat la primul fiv, dar apoi l-am luat din farmacie mult mai ieftin. Si da, in timpul inhibarii cu diphereline vine si cm, si trece. Apoi incepe stimularea .Cat despre internarea in spital, am intalnit fete din alte localitati internate chiar si pentru inseminare, deci se poate.
Va pup pe toate si astept vesti bune.

Mergi la inceput