*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (229)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ariel, hai ca vin! da' pot sa-i las pe-astia mici singuri, ca dorm, nu??? suntem mangaaa
Fataaa, se vede de la o posta ca ai slabit, arati super! iar Teo samana cu Alexuta, sunt niste frumosi amandoi!!
Mai, pai vedeti? ce aveti voi cu bila mea cand Ariel se vaita de bila ei si eu nu am nimic?? eu pot sa mananc si varza si uat ever ca n-am nimic...si daca nu faceam eco nici nu stiam de pietrele alea

Vali, mie tot btuneta imi place cum iti sta, ca o duamna serioasa ce esti! Esti mai directoare asa bruneta

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

aaaa, am uitat sa va zic ca am inceput sa hranesc copilul:))) de 1 sapt teo papa peste! ...de fapt papa tot ce prinde, e FAG de orice...s-a tanculit si mai si, a facut ditai bulanelele si-mi rupe mie spinarea

liana, bebeariceleasa, ai??? draga, coroana aia e muncita, cu manutele astea doua...s-a facut coada la mine de plozi amatori, ca mamele lor nu le faceau si uite asa, am stat si am tocat la hartie colorata si m-am jucat cu lipiciul :)) dar, tare mi-a mai placut.
aaaa, mi-am luat de la BE lut de modelat, cu uscare la aer!!! abia astept sa ma joc cu el, sa facem tot felul de trasnai, sa le pictam

adriuta, tuchi, superrrr!!!! teo mi-a carat un bidon de 5 l de apa din bucatarie, tocmai in sufragerie, nu stiu cum i-a scos capacul si uite asa m-am luptat eu cu fluxul si refluxul....apoi, ca tot era terenul umed, a considerat ca e bine sa arunce si cutia de lapte praf pe jos. urmarea, o mare sedinta de bazaiala la mine

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)

Mergi la inceput

Duamna caprioara, ai avut musafiri? Noi dansam de mult pe mese!

Fata, dar nu mi-ati zis si mie nici una ce cado sa-i iau socrellei!!!!

Luny, tu sa te abtii, da?

Super tari fazele cu iaurtul lui Adrian si ciorba lui Seb! Nici eu n-am curaj la de-astea, ca nu suport sa s efaca purcelus! mimimi si mumumu, ce sclifosita ce sunt

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Bai, Zoze are traba...cine ne face capitol, ca noi suntem varza, hac!

Liana, servesc, servesc, saru'mana!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am vazut pozele cu Ariceleasa Sigur esti tu???? Doamneee fereste! Ce face munca din om Sunt f invidioasa

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

maaaaaaaaaaaaaaaaaama cat mi-ati dat de lucru! v-am lasat la pagina 11 si voi...
buna si amina la ceva, v-a bagat pe vodka ca nu pare distonocalm
ma duc la citit, nu inainte de a va spune de ce am lipsit... am si eu o bucurie... a iesit Crin A. presedinte... tot inainte! am eu o simpatie pentru el

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

eu nu stiu sa fac capitol...nu stiu nici macar parola de la randunici (care oricum nu mi-ar folosi caci precum spuneam nu stiu sa fac capitol )....
eeeeee, aricel, pai ete cum mai puneai tu de-o afacere la serbare ... trebuia sa santajezi mamicile : vrei sa nu-ti urle copilu'? scoate taxa ca ii tai eu hartia ... si nu de la varza te doare fierea, stomacul, daaaa? din cauza ca ai avut tupu' sa mananci si sa mai si dormi

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

face fata capitolas acus, daca aveti nitica rabdarica

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

miha pai tu lipseai, soro!sa ne dai personal distonocalmul ala, sa iasa combinatia glorioasa!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

liana, e hai!!! eram in timpul liber...nu puteam sa fac afaceri. si asa m-a certat educatoarea ca nu i-am adus niste fluturasi sa imparta la parinti...dar, am retinut ideea!!! luni se va duce alex la gradi cu fluturasii in geanta

mimo, pai vezi? ce cure? muncaaaaaaaa!!! eu ti-am cantat tarziu in noapte: "Am nevoie de tineeeee", dar faceai bascalie pe seama mea, nu?

auziti, da' nu vreti voi sa-l sunati pe omu' meu sa-i ziceti ca am slabit??? ca el tot rade de "colaceii" mei . pana vine el acasa, cu bleah bleahul meu, parca vad ca ma gaseste mai slaba ca Kate Moss
daca incap bine mersi in blugii de dinainte de..., inseamna ca nu am dat mai mult de 4-5 kg jos....intr-o luna TOT INAINTE!!!

iote miha....cine-i ala??? C.A.? scuze, eu nu le am cu astea...habar n-am cine ce si cum

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)

Mergi la inceput