*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (229)
Raspunsuri - Pagina 19
adriuta spune:
Inainte de culcarea voastra si a lui Adrian(el e pe ora Roamniei) si e vremea de nani
sa va mai zic 2 nazbatii de ieri si azi.
Ieri dupa masa ii dadeam iaurtul si eu iau la cutie mare si impart asa in portii. Cum era ultima portie am lasat si ii dadeam din cutie. Buuuun ...suna telefonul numai o data tarr(e semnul ca e tac-su si sa nu il trezeasca l-am pus pe low si suna numai o data) fug sa sun inapoi si nu gasesc telefonul de jos...merg la ala de sus, vorbim si cand cobor(bebe era in scaunul de masa) sa mor.Era PLIN DE IAURT pe maini pana la cot, fata, pe jos 

Si el brotacea fericit in iaurt si lingea mana si baga mana in cutie, si-o punea pe nas, pe ochi...a fost de groaza. 1 ora am avut de curatat dar m-am amuzat si am facut poze si film
Sa i-l dau cadou cand s-o insura.
A doua azi. Noi inchiriem de la biblioteca DVD-uri asa cu documentare chestii stiintifice si am luat 3 despre Hawaii
si nu gaseam carcasa de la unul. De ieri tot caut... si ghiciti unde am gasit-o In cosul de gunoi de afara de RECICLABILLLL. L-a aruncat piticu' in gunoiul de reciclabil, eu am pus peste ca nu ma uit ce e in cos si l-am dus afara in tomberonul de reciclabil. Multumesc City of phoenix
ca avem 2 gunoaie, altfel nu stiu ce ma faceam :))![]()
![]()
Si cam atat. Fug sa-l culc ca e 2
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
tuchita spune:
Inca una ca am trimis mesajul de 2 ori.....acu 2 zile venisem de la munca, eram lihnita rau de foame, Sebul certaret pe mine...ca sa manac o ciorba i=am pus is lui in castronul personal un polonic, i-am dat lingura si i-am urat succes!
Nu va puteti imagina cum se mananca ciorba cu mana, cum ii crgeau taiateii printre degete si ce fericit era!
Ultimele picaturi le-a sorbit din castron direct!
Taxo a strans!![]()
PA!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
adriuta spune:
Precizez ca eu cutia cu iaurt am pus-o pe masa si el s-a intins cumva si a inhatat-o![]()
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
lianam spune:
of, mai simo.....fa-ti timp, curaj...ce mai e nevoie si mergi la oftalmolog...da' nu la din ala "rasolist" cum a fost cel la care ai fost....unu care are si habar si chef sa te consulte cum trebuie, si niste analize....
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
ariel_7000 spune:
oana, hai la mine!!! sunt singura si am o sticla plina de feteasca neagra, dulce, miam miam:) dar nu-mi place sa beau singura. ce zici, te astept?
liana,
dap, am slabit, nu stiu cat, caci s-a terminat bateria de la cantar si omit mereu sa iau alta...dar dosul meu care nu mai incapea in nimic si-a recapatat locul in blugii de dinainte de te(r)o, chiar si in aia sexosii:))...acum ii pandesc pe aia de dinainte de alex, cu toate ca asta e un vis asemanator alora cu zane si feti frumosi:)). dar cica munca inobileaza, eu ii multumesc ca mi-a scazut proportiile![]()
nicol
, rochita e de la bebearicel:)) crezi ca am scapat de alexutza??? a dat iama in sacii mei de haine si nu s-a lasat pana nu si-a ales rochita aia. eu m-am bucurat ca ne-am potrivit la gusturi, in general ea tinde spre roz si sclipici, cat mai mault![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)
luny spune:
Ariel, frumoasa poze, frumosi protagonisti, Alex, zambareata tare, iar Teo a crescuttt si e mai blond!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
N-am pomenit asa ceva
Nu va suparati, aici e subiectul cu puiuti de randunici?
Doaaamneeeeee fereeste!

Mie cel mai mult mi-a placut faza cu bebeariceleasa
In rest, numai prostii mai ![]()
![]()
![]()
![]()
Sa va fie rusinica!
Semnat: o caprioara ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
lianam spune:
cum sa nu bubu, servim, servim
....sange de taur doriti? avem si din asta....marfa din afara
.... mai doriti, mai poftiti? tuchi vezi lasa cornuletele la vedere, ca eu dau de baut , da' o mai vrea careva sa si manance ![]()
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
luny spune:
am lesinat de ras, de ce au povestit Adriuta, cu iaurtul si gunoiul si Tuchi, cu ciorba!
eu de ce nu am curaj sa-i dau mancare sa se balaceasca, sa faca ce-i da prin cap??
...aaa, ptr ca abia mananca asa, indopat, singur, zero interes!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
caprioaro
... cine se "rastrabala" azi cu havane, "airishe cofi", parfumuri scumpe? ha? nu mama lu' randunelu' vladutu?
....na, ca ne-ai deschis pofta de dezmat
...
semnat
aia cu bebearicelareasa ![]()
Liana, mami de Teo