*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (229)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Culmea e ca asta-vara renuntase, rar mai facea in pat ,accidental. Dar cand au apucat-o bebelushismele de care vad ca nu mai scapam , a inceput sa faca mult mai des. Si cand o trezesti noaptea sa o pui pe oala incepe sa faca galagie mare si sa se impotriveasca cum ca ea nu face si , recunosc ca acum cand doarme in aceeasi camera cu Antonia mi-e frica sa n-o trezeasca cu scandalul. Dar uite ca ma mobilizez si ce-o fi o fi. Inca sta in pat langa mine si chiar acum ii scot pampersul . O sa-i pun sub cearsaf un scutec d-ala happy..si cum mi-o fi norocul..va anunt maine, tineti-mi pumnii

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tuchi nu stiu cat costa,nu am intrebat inca, dar cu siguranta nu asa putin ca la americani!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Am citit jumate din cap trecut, mai mult nu mi-a dat voie shefu' mic
Am dar Rew...so...:
Clau imi place cum ai scris de spre cum ar trebui sa priveasca un bb treburile in casa. Pe mine mna deranjeaza ca unii ajung la maturitate cu ideea ca e rusine ca un bb sa dea cu aspiratorul, sa spele un vas...etc...etc. Eu am intalnit bb care faceau asta in secret, adica sa nu cumva sa afle prietenii lui ca rad de el:(

Simo uf uf... stiu cum suna plansul ala sfasietor de bebe cazut ...of of bietul Sam. Eu am "tactica" serioasa...acum nu mai face de astea ca a evoluat :))) nitel dar facea. Asa deci, cand se intampla "minunea" si vad ca-i urata treaba il iau repede in brate si fac ceva interesant pt el. ori il scot afara, la geam, butonam o jucarie, dam drumul la apa, la lumina, lampa... si tace , daca nu urmeaza un plans din ala luuuuung de abia il impaci, mai ales ca la tine is 2 de impacat. :)

bubu zici ca a fost bine la restaurant. hei uite ca aflu lucrui noi ca yo nu stiam ca are Florin Calinescu restaurant

ramo_cata si eu l-am vazut pe Andru cu caciula portocalie cu danteluta si cu jucarioara rinocer in pat si mai ales...cele 3 perechi de ochi albastri.

Yeeeeeeeeeeeee Eric a scapat de infectie. Bravoooo...!!! De acum mami poate sa se bucure linistita de burtica si de Ana...sau Marc:)

Naty Adrian a inceput sa se catere de una de alta si asa a mers. Nu cred ca trebuie sa stea bine in echilibru si apoi sa mearga, nu cred ca e regula. Si eu cred ca de manuta e mai usor si pentru ea.

Bubu of of of cate problemute ai tu ... incearca ceva tratamente naturiste pentru bila. In rest cred ca dr-ul stie bine. Sa--ti zic o poveste,...eram eu mai mica, si sa stii ca nu vreau sa te sperie. mama unui prieten bun de-al nostru, femeia mai in varsta tot avea probleme cu fierea. Si a facut o criza chiar dupa Craciun. Dr-ii erau prin concedii si tot au amanat-o pana dupa anul nou...pana dupa revelion...a venit sfantul Ion si in ziua de boboteaza(parca) a murit. ...acu tu sa stii ca eu HABAR Nu am de astea dar mi-am amintit pov asta de acu 20 si ceva de ani.

Mihutza ha ha ha, faza cu limba am vazut-o in flagstaff dar aia cu wc-ul e tare de tot. E viciu si asta mami...offf stai sa vezi cand baga in gura sau iti arunca diferite chestii acolo:)))

Varuna MARA e delicioasa, de acum sa nu-i mai zici iedut, e o adevarat domnisorica.

MIHAAA E CEL MAI BESTIAL FILMULET CU BEBEI din toate timpurile DE PANA ACUM< E MORTALA >>>E TOTALAAAA. Sa nu cumva sa nu il trimiti la American funny movie!!! Si daca nu o prind de fundic sambata io si mor.

RAMO,ZOZE au emigrat visrusii la Cr???

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ariel, tie de ce ti-e greata??? ai mancat ceva azi?
Intreb si eu asa....

Alexuta e superba, cum ranjea ea la serbare...toti copiii erau seriosi si ea hlizita!
Iar Teo este atat de blond si de dulce!

gata, s-a terminat beutura, s-a terminat programul de seara, ma duc la somn ca sunt rupta in 14!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Am vazut poze superbe cu Arie&Co. E frumos rau Teo si are niste ochi...nici Alex nu e mai prejos, draguta foc in rochita de la serbare...
Chiar te rog sa ma anunti cand vin chiloteii aia.., vedem pana atunci in ce stadiu suntem..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

am pus si eu pe" mami, stii ceva? " de 1000 de ori in 3 ore, la culcare!

n-am apucat sa va zic ca ne-a prins Ilinca luand o aspirina...noroc ca usa ei face zgomot cand se deschide si ca de la camera ei la a noastra sunt vreo 10 m...ne-am tras patura pana-n gat si ne-am facut ca ne uitam la tv..."mami, dar de ce sunteti dezbracati?"
" ne pregateam de dus..."

in vino veritas!!

Nu sunt singura, iuhuuu

Mai am si eu una asemanatoare , usa la camera lor era intredeschisa si noi avem camerele una langa alta...la juma de metru distanta si ei dormeau profund (mdaaa ) si il aud pe Vlad: "mamiiii, de faci asaaaaa????? de ce faci asaaa??" . Vlad nu suporta sa doarma cu usa inchisa si trebuie sa las si lumina la baie aprinsa toata noaptea...ca poate vrea pipi sau se sperie

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

uitati si pozele:

http://community.webshots.com/album/570615494RONCKA

nicol, o sa am peste vreo 2 sapt. la magazin niste chilotei de adaptare, pt trecerea de la scutece la olita, te anunt cand :) momentan marfa e pe drum, caci vine din USA...

beyyyy, am baut tot debridatul copilului si saab-ul si ceai anticolici si anghirol si tot ma doare burta si mi-e greata....aaa, cica vodka taie greata??? brrrrrrrr. cred ca as da la boboci una doua.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

tare frumusica mai e alexuta....si de te(r)o-boy imi era dooooor, de cand nu l-am mai vazut ...iar dumneavoastra doamna am vazut ca ati avut sedinta de incoronare ca "bebearicelareasa" ...ai slabit si nu mi-ai zis ?

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Bubule, sonorul mai mic la noapte, te rog!
la noi usile la camerele lor sunt inchise, a noastra ramane deschisa!

Nicol, lasa fata in noaptea asta! As zice sa ai si tu o discutie serioasa cu ea...sa o intrebi daca ar fi de acord sa incercati, vrajeli de-astea!

Gata, fug!
Noapte buna!
va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

tucule...m-a mancat la partea dorsala aseara si am infulecat o salata de varza acra si pana aici mi-a fost. bubuie bila in mine, acum am inviat, dar azi nu am fost om...nu am mancat decat 2 linguri de compot, ca altfel stomacul meu se revolta urat numai la ideea de mancare.
mersi de aprecieri. alexutza e hlizita mereu, ca mama-sa:))) si teo, nu te lua dupa aerul lui angelic, ca inseala :)) e un "berbecel" veritabil. zbanghiu si dulce

nicol, probabil ca trece printr-o faza de regresie, datorata schimbarilor aparute in mica ei lume. o sa treaca, cu rabdare si dragoste. si alexutza are unele faze, in special ca nu poate cineva sa faca o apreciere la adresa lui teo sau a lui calin, ca repede intreaba: "si eu?? eu nu sunt ...?" noi ii explicam ca o iubim la fel de mult, ca putem sa ii iubim pe amandoi la fel. ea e necajita acum ca teo a inceput sa o "supere" ...sa strice jucariile ei, sa o muste, sa o alerge prin casa:)), dar i-am explicat ca va trece si asta, ca o sa creasca mare si o sa se joace impreuna...sper:) caci e o diferenta de varsta intre ei si fiecare va avea interese diferite...

yupiiii, am primit prima comanda oficiala!!! culmea, e de la o necunoscuta :))

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

vali aveam o urare mai 'porcoasa', se termina in '...placut',dar ma abtin!
ariel vinul rosu, my favorite, for ever!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Fataaaa, v-ati matolit, zau!

Ooo, vinisor rosu si eu, si eu! dar dulce, cat mai dulce! sange de taur, mai feivrit

Liana, mai serviti?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput