*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (229)
Raspunsuri - Pagina 17
lianam spune:

MOR-TA-LAAAA e ilincuta....... fato, tuchi, ma vezi
? am terminat de intis rufele....pe sarma, cele ude, ca alea uscate a avut grija teo sa le imprastie in toata sufrageria, pe langa lenjeriile si prosoapele de le-a scos din sertare
....asa ca in afara de jucarii imprastiate, am si rufe peste tot....
mai am nitel din curatenia de craciun, nu e gata....cred ca ieprasu' de pasti ciocneste oo-le cu ale lu' mos craciun ca sigur il mai gaseste pe aici 
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Liana, sper ca nu te-ai suparat! Eu mi-am amintit cum glumeam de Craciun! Nicol, pentru tine am o !pai tiramisu ii trebe in casa randunoiului tau???ntz, ntz, ntz.... hai ca se duce alcoolul din sange si ma apuc de critici! Intrebare cu capul pe umeri- pentru Luny si cine mai stie- cat costa totusi o sedinta foto profi? Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
Auch, auch....nu da tare ca doare;
Ma omoara Ilinca ta cu fazele ei; mi-as dori si eu sa ma trezeasca Alexia la orice ora, numai sa-mi zica ca face pipi, ca vad ca nu mai scapam neam de pampersul asta in somn..of, of, mai , mai...
Si eu vreau sa stiu cat costa o sedinta profi, nu am nici macar idee, dar in America mi se pare f convenabil..
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
lianam spune:
aaaa, cum sa ma supar mai tuchi? pai eu sunt din alea sensibiloase
? nuuuuu....stie fata de gluma
...sunt de gasca ( da nu din aia din herastrau, din aia de gashca
)
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
ariel_7000 spune:
cand am fost la BE, langa standul meu erau unii care se ocupau de foto la bebei. tare draguti. o intreb pe cumnata mea maine ce si cum, ca ea a vb cu ei, ca voia sa-l duca pe calin.
hai ca va pregatesc niste poze, de la serbarea de 8 martie, sa vedeti ce alexutza dulce si ce mami priceputa:))) si te(r)o beneficiar:
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)
tuchita spune:
Revenind la lucruri serioase...Nicol, ea n-o sa renunte singura la pampers, ca doar nu e fraiera! trebuie sa i-l scoti tu, sa te trezesti de 2 ori pe noapte sa o pui pe oala...pare foarte greu, insa cam intr-o luna se obisnuieste.Poate chiar mai repede, ca noi am facut asta acum un an!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bubu05 spune:
Fataaa, ce-i asta fataaaa?? pana spal si alaptez doi copii voi umpleti 5 pagini?? de la votka e sigur, parol!
Luny, demential Mufarinu! si Stef incearca la sertare dar isi prinde degetelele ![]()
Iar iaurtelul la galetusa doar la Carrefour si Real am vazut, adica la astea mari. La Mega are doar la cutii mici sau...si la galeata 
Stati asa sa ma pun la curent cu ce-ati scris!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Simo27 spune:
da vad ca ati baut la greu
!vi s-a dezlegat limba![]()
nu ma bag nici la vodka,nici la distonocalm,nici la aspirina
!am o durere nasola ca imi vine sa imi scot ochiul si sa-mi dau cu capul de pereti
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
tuchita spune:
mi-am luat si eu acum vreo cateva saptamani iaurt de capra!
Bleah, orbil, nu mi-a placut!
Avocado nu-mi place, hrisca nici n-am vrut sa incerc macar...
Cica maine e soare! o gasca, un curcan, o caprioara, ce ziceti??
Nu la gratar, fomistelor!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
ariel_7000 spune:
uitati si pozele:
http://community.webshots.com/album/570615494RONCKA
nicol, o sa am peste vreo 2 sapt. la magazin niste chilotei de adaptare, pt trecerea de la scutece la olita, te anunt cand :) momentan marfa e pe drum, caci vine din USA...
beyyyy, am baut tot debridatul copilului si saab-ul si ceai anticolici si anghirol si tot ma doare burta
si mi-e greata....aaa, cica vodka taie greata??? brrrrrrrr. cred ca as da la boboci una doua.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)
tuchita spune:
Simo, pe tine tot de doare ochiul ala???
daca da, eu zic sa schimbi oftalmologul!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)