*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (229)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, bine ca nu-si prinde degetele Si Iulia trage, dar cum ea nu se tine singura pe picioare, vin epe spate cu tot cu sertar. Uff!
Iaurtul e pe Drumul Sarii chiar la intersectia cu 13 Septembrie...
Petrecere frumoasa!!!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ce mistoooo danseaza Muffy
Cu sertarele am si eu experienta, dar Bubu meu prefera sertarul cu CD-uri

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/B9OUQvWq6T-cqtkVvpiD2ibe0EBLnlhW?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRINTESA MEA

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Luny, mi-ar placea sa ii lasam pe Mufa si pe Seb singuri intr-o bucatarie....tare-s curioasa ce-ar gati!
Mie nu imi ramane oala nescoasa din dulap cand fac mancare...desi e si Ionel acasa el prefera sa stea cu curu' pe gresi si sa scoata tot din dulap si sa bata cu lingura de lemn in oala de inox!

mai bag ceva beutura ca numai cand imi amintesc mi se face rau!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Luny, ce-ai draga, te-a infierbantat alcoolul?!

las' ca vine si el de la carti, nu, ca doar nu doarme acolo?!

Bag de sama' ca la Mimo au venit totusi musafirii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Sa inteleg ca numai Bubul meu n-are acces in bucatarie???...copil necajit

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/B9OUQvWq6T-cqtkVvpiD2ibe0EBLnlhW?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRINTESA MEA

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Luny,

prima e T.O.T.A.L. cum danseaza si butoneaza teveu..
la a 2-a...he hee nu exista lucrusor pe care sa nu fi pus A.C. mana. Am ajuns sa leg dulapurile (nu l-am lasat pe sot sa le gaureasca ) si pun un elastic de par dat in douala fiecare cabinet. asta-i doar inceputul mami, asta e boala grea si devine viciu. Si au rabdare sa faca asta de 100 de ori cateodata.

Pt ca intrebasi de sedinta, sedinta e gratis si poza e 3.5$ foaia de 25cm/33 cm pe aia poti printa cate poze doresti, incape ori una gigantica, 2 mai mici, 4 mai mici...cred ca 14 e nr cel mai mic, dar musai o singura poza in 1, 2, 3,4....14 exemplare. Sedinta dureaza 30-40 minute si de obicei dupa 15 minute iti prezinta cam 20-25 de poze din care tu alegi care le vrei, si fiecare in ce format vrei. Noi le alegem gigantice(25/33), le scanam profesional(nu cum am facut ieri) si ne jucam apoi cu ele ca la Costco e 19 centi poza asa ca iesim mai ieftin.
Sper ca ai inteles

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

la noi, treaba cu sertarul e relativ proaspata, nu prea era interesat, dar deja e a doua zi, cand face acelasi lucru, de cateva ori pe zi, folosind acelasi sertar, al 3-lea!! cu dejtele, treaba lui, ca sa zic asa, trebuie sa invete sa se fereasca singur...l-am lasat o data, (fiind lipita eu de copil si sertar, practic,in caz ca dadea tare cu el) sa il inchida usoooor, lasandu-si mana acolo, si a simtit ceva ciudat la degete, a scos mana, s-a incruntat si nu a zis nici 'pas'! sper ca s-a invatat care-i treaba ca e 'au' acolo...
Si ma bucur tare ca de ceva timp stie clar cand ii cer ceva, sa imi dea, si zambeste!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Adriutza, n-am apucat sa-ti laud puiul!
E superb si seamana cu tine!

Mergi la inceput

adriuta frateee, tare sistemul ptr shooting!! si iesi extrem de ieftin in final!!nu ai ce compara, clar..

Mergi la inceput

aa, Tuchi...pai cine mai sta dupa el la 12-1 cand va ajunge, ca a plecat la 8...

Mergi la inceput