*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (229)
Raspunsuri - Pagina 15
zozela spune:
Am citit tot-nu suntem normale-clar!! De mine si-alte vreo 3,stiam..Da' de restu',nu!!
Bravo fetili!! Lipseste totusi cineva-butuuuu!!
Eu mi-am luat becks cu lamaie si vreo doua plicuri de coldrex-ma duc sa ma distrez!!
...
Serios!!
Va iube mult,have fun,imi pare rau ca nu stau cu voi..dar..ma iertati voi,da?! Si daca nu,asta e-voi pierdeti!
all!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
VALENTINA C spune:
Ati zis ca e un semn disparitia coafezei mele, ca trebuie sa raman bruneta..dar uite care era culoarea inainte.. http://family.webshots.com/photo/2202497120103382524JdYFti
si tare imi placea...dar trebuie sa scot pozele si sa caut pe una care sa mi-o nimereasca.
Ideea e ca nu vreau experimente pe parul meu...
Valentina si Matei (10.04.2008)
luny spune:
asta e, mah Zoze, mame denaturate, de hranit copii, o facem prost, de baut, bem, calmante ptr nervi, luam, ce sa mai zic...vai si amar, dar ce-ar fi viata fara loz?![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
am pus si eu pe" mami, stii ceva? " de 1000 de ori in 3 ore, la culcare!
n-am apucat sa va zic ca ne-a prins Ilinca luand o aspirina...noroc ca usa ei face zgomot cand se deschide si ca de la camera ei la a noastra sunt vreo 10 m...ne-am tras patura pana-n gat si ne-am facut ca ne uitam la tv..."mami, dar de ce sunteti dezbracati?"
" ne pregateam de dus..."

in vino veritas!!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
adriuta spune:
I-am dat sa manance un biscuite din ala tare si roade la el cu nesat...si tace
Ma duc sa cetesc din urma si sa fac rezumatul pt Butucel
.intre timp am pe foc o ciorbita cu de toate, am luat un amestec din ala de diferiti bobi si a iesit tare colorata "zeama"
Sunt curioasa ce zice soatza :)))Gust are bunicel...tre sa precizez
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita am pus si eu pe" mami, stii ceva? " de 1000 de ori in 3 ore, la culcare! n-am apucat sa va zic ca ne-a prins Ilinca luand o aspirina...noroc ca usa ei face zgomot cand se deschide si ca de la camera ei la a noastra sunt vreo 10 m...ne-am tras patura pana-n gat si ne-am facut ca ne uitam la tv..."mami, dar de ce sunteti dezbracati?" " ne pregateam de dus..." ![]() ![]() ![]() ![]() in vino veritas!! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/B9OUQvWq6T-cqtkVvpiD2ibe0EBLnlhW?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRINTESA MEA
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
lianam spune:
... ufff, sa mai iau un cornulet de la tuchi ca nu mai pot ![]()
maaaaaai, da' nu mai fac fata
...bravo bubulina, mai toarna si tu, ajuta-ma
...
sertare ziceti?
sertare, sertarele, abur de la fier de calcat, gauri, gaurele etc etc etc....le-a testat teo pe toate....ultima achizitie asta seara:un deget prins raaaaaaau la sertar.....da' nici ca se invata minte....
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
natynic spune:
| citat din mesajul lui tuchita am pus si eu pe" mami, stii ceva? " de 1000 de ori in 3 ore, la culcare! n-am apucat sa va zic ca ne-a prins Ilinca luand o aspirina...noroc ca usa ei face zgomot cand se deschide si ca de la camera ei la a noastra sunt vreo 10 m...ne-am tras patura pana-n gat si ne-am facut ca ne uitam la tv..."mami, dar de ce sunteti dezbracati?" " ne pregateam de dus..." ![]() ![]() ![]() ![]() |

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
VALENTINA C spune:
Maaama, ce rapiditate la scris...n-apuc sa scriu un mesaj, ca intre timp apar alte 4-5. Bravo!!!
Luny, noi stiam cum suntem, dar e bine sa ne mai aduca cineva aminte din cand in cand nu?![]()
Ma duc sa iau si eu o aspirina!![]()
Pa!
Valentina si Matei (10.04.2008)
luny spune:
| citat din mesajul lui tuchita am pus si eu pe" mami, stii ceva? " de 1000 de ori in 3 ore, la culcare! n-am apucat sa va zic ca ne-a prins Ilinca luand o aspirina...noroc ca usa ei face zgomot cand se deschide si ca de la camera ei la a noastra sunt vreo 10 m...ne-am tras patura pana-n gat si ne-am facut ca ne uitam la tv..."mami, dar de ce sunteti dezbracati?" " ne pregateam de dus..." ![]() ![]() ![]() ![]() in vino veritas!! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |

ge-ni-ala!!LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!