*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (229)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

La multi ani!!!
Maria-Roxana
Sa cresti mare, sa ai o viata plina numai de bucurii, sanatate si fie ca D-zeu sa-ti fie mereu alaturi. Felicitari pentru implinirea primului anisor. Felicitari Elara

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

SALUT.
Va multumesc frumos pentru aprecierile referitoare la filmulet. Inseamna foarte mult avand in vedere ca m-am apucat pe la 10 seara si am terminat abia la 6.30 dimineatza ..Am dormit doar 2 ore, pana la 8.30 ca apoi mi-a dat titza (noua formula de alint, de la fetitza mica)trezirea.
Dar si pozele se incarcau foooarte greu.
E si adev ca eu am ap foto fixat la 7 pixeli, la maxim, ca asa era Cand l-am luat si l-am lasat asa. De video..nu mai zic...
Si apoi eu sunt si din cale afara de chitibusara si pana nu analizez la secunda...nu ma las.. Mi-a trebuit un an sa imi fac curaj (ca e primul) da' si cand m-am apucat am facut-o lata.
De montaj vorbesc.

Zoze, azi-noapte cat asteptam sa incarce cate ceva ti-a citit povestea nasterii lui Mihaita. Mi-a placut enoooorm!
M-a emotionat rau cand ai zis ca iti venea sa strigi de fericire, desi stiu cum doare cand te pasa pe burta dupa cezariana si mai trecusesi si prin travaliul ala criminal
Sa va traiasca ingerul ca stiu ca mult l-ati maia steptat si sa aiba o viata minunata!

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ioana, Adela, luati de-aici
Restul s-au imbatat, sunt pe sub masa, eu am luat doar distonocalm si sunt zen

Adela, noroc cu tine, sa le dau si eu cu Pulmex la amandoi...sanatate lui Stefu tau...si ai mei tot mai au muci...pe Vlad l-a consultat doctorita marti la analize si a zis ca de la muci mai tuseste si nu i-a dat nimic...adevarul e ca se ineaca cu ei, le vin in gat la amandoi...ma gandeam luni sa-i duc sa-i consulte iar
Dar altceva nu au...lui Stef i-am scos acum cu pompita, nu are multi deloc...dar suficienti sa-i ajunga in gat...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Ma duc la pici, de vre-o saptamana si ceva s-a trezit mamo-dependent, dar nu asa ca mai era el dependent dar acum le intrece pe toate. Toata ziua umbla dupa mine si ridica mainile memeee maa maa meee miii miii meee. Deja ma dispera, abia am timp de mancare ... daca stau la calculator e calare pe mine daca-l las urla singur
Sper sa treaca si perioada asta si sa descopere si el jucariile
...in sfarsit
...(astia cica se roaga la D-D)

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

stai ca incep sa-mi amintesc!
Mama, cat manaca Iulia!
daca iti zicea cneva acum juma' de an ca o sa manance Iulia 2 feluri si desert nu l-ai fi crezut, nu, Naty??

Never ever ever ever!
Adela, sanatate puiului si noapte usoara!
Cami, pup capsorul lui Bubu mic (Bubu mare, te simteai cu musca pe caciula?
Valentina, cum sa fie rau ca papa Matei iaurt, nimic nu e mai bun decat iaurtul (chiar si cu branza de vaci-si eu mai mananc uneori asa, Mimo, dar eu recunosc ca nu-s normala). Randunoiul meu a dat de magazinul particular al unui turc care vinde turcisme (v-am zis eu de carnatii de vita si oaie), printre care un iaurt IN-CRE-DI-BIL...acrrrruuu si buunn, scrie pe el 100% natural si pe bune ca asa e. Se vinde la o galetusa de 1,4 l. Ei si basculeaza Iulia la el la greu, cred ca acum nici nu s-ar mai uita la astea din comert. Nici biscuite nu mai vrea, nici paine, doar iaurt la masa de seara. Punand la socoteala ca si eu halesc la greu, rezulta ca desi galetusa are termen de garantie de vreo 3 zile se duce f repede...Acuma depinde si d egusturi, nu-l recomand neaparat (decat pt ca se vede ca e "curat") dar e EXTREM de acru, eu credam ca Iulia nici nu o sa se atinga de el, dar m-am inselat...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

s-a culcat Muful la 9!! soc!! de obicei, pe la 10,30!..daca a sarit somnul de dupa masa..
viitor clubber
ultima pasiune, de ieri numai asta face!in acelasi loc!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

He, he..nu, Naty...si bravo Iuliei pt. papa!!!

Fug sa le fac baie si la culcare...cu toate ca nu dau nici un semn de somnic, la cat au dormit azi

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Napolactu' de oaie si bivolita e si la galeata??? sa caut si eu, si lui Mateiu i-a placut, i-am dat o data...noi ne-am dat pe ala de capra in ultimul timp..
Alice azi a papat ok...sper sa nu-i treaca! cum zice tuchi, inca nu cred ca acest copil va manca vreodata 2 feluri la masa, de gustari intre mese, ce sa zic...incerc timid cu bucatele de fructe pe la 5-6 dupa masa..
bubu tu esti ok cu soacra-ta, nu-ti spun ce-mi trece mie prin cap drept 'cadou'
adriuta o sa treaca si perioada asta..si muffy are zile cand sta numai de gatul meu!..si, mai nou, la ta-su vrea..se duce la el si ridica manutele sa-l ia, iar daca il pune jos, urla!!
naty yo-s fan iaurt acccruuu!!la turci asa era, ce-i drept! unde e magazinul?

Mergi la inceput

ma duc sa fac ceva bagaj ptr party, mai ales ca ramanem la ai mei pana duminica, deci plec cu 1/2 de casa! dar sunt p-aici, singura si neconsolata,ca dupa vodka s-ar cere...ceva!..dar iubul meu e la carti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

luny, cunoastem treaba cu sertarele!!!!

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput