*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (229)
Raspunsuri - Pagina 12
VALENTINA C spune:
Ma duc sa-l adorm..Sper sa ma intorc...daca nu..maine
Valentina si Matei (10.04.2008)
tuchita spune:
Bubule, de la alcool mi se trage!![]()
Masina de paine am dinaintea ta, numa' ca n-aveam retete!
sau le aveam dar nu-mi venea sa le fac....
Bune cornurile, anyway!
cami, sa-ti traiasca Alexandra!
Si sa treaca cucuiul!
Sa va zic una tare....ma uitam la dr inscrisi la concursul national cu posturile din sanatate...la ginecologie e inscrisa o tipa pe care o cheamaCUCU!
A, Valentina, eu cred ca e un semn cu coafeza...tre' sa ramai bruneta!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bubu05 spune:
Tuchi, stiu ca o ai dinainte ![]()
Corect, Vali, mie imi place culoarea ta de par!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
aliceionescu spune:
Beyyyyyyyyyyyyyy, pana la Bz se simte mirosul de vodka!!! Si cum sa lipsesc de la asa dezmat? Bine, bine, da' cine da distonocalmul, in final? Haide, Liana, umple si la fata paharul, te rog!
Simo, offf, cu faza cu copkil excesiv de mamos, te inteleg perfect, am si eu una bucata acasa. Si a mea mai vrea in brate, de alint, da' eu scap mai ieftin un pic la faza asta, ca inca nu s-a facut chiar grea.
Naty,
, era un body de unica folosinta, nu? 
Mimo, ce te-ai destrabalat tu azi cu tzigara fina si
aromata.
Cata, sa ne dai si noua niste cornulete, ca merg cu vodka!![]()
Ioana, si eu zic la fel, ca dc am de ales intre a manca copilul ceva nu tocmai 100% natural (asta dc mai exista asa ceva) si a nu manca deloc, aleg clar prima varianta.
Luny, sa inteleg ca Mufa a inceput sa manance mai bine, nu? Cu privire la pasta de dinti, eu sunt de acord cu logica sotului tau...![]()
Bubule, esti cam scumpa la vedere azi...
Tonic, doamna cu limbile, tinand cont ca este ora care este, o sa expun si eu un dialog intre colegi, la o tigara, in pauza. Si anume:
Pe hol eram vreo 6 fumatori si bagam in viteza o tigara, savurand pauza la o discutie. Apare o colega, o tipa f f finuta si cuminte si il intreaba pe unul din colegi, senina toata: "Bai, cine-mi pune si mie o clanta la usa?" (usa clasei la care era diriga) Se face brusc liniste pret de cateva secunde, ne uitam unii la altii pe sub sprancene si izbucnim intr-un ras de ala sanatos. Si colegul ii spune: "Mariuco, formularea corecta era "cine-mi da si mie o clanta", nu "cine imi pune"...
Acu' sper numai sa apara patratul verde parca, nu, in coltul postarii mele...![]()
Zoze, da, fata, am fost sepsi la petrecere si, crede-ma, a fost prima data in viata cand am fost bucuroasa ca am tzatzele miiiici, ca la cat m-a alergat Thea, cu sigurantza mi-ar fi sarit tzatzele din corset! Data viitoare nu mai fac asa o greseala!
Si ca mi-am amintit:
Da, Naty, e musai sa transpiri de la aspirina saracului, ca dc nu, mai bagi una, si inca una, si inca una...pana iti iese!![]()
Bre...gata pe seara asta!
Va doresc noapte buna, aveti grija cu distonocalmul ala!
P.S. Amina, si noua ne-a fost dor de tine!
tuchita spune:
am uitat sa zic ca mi s-a parut bestiala ideea Zozelinei cu oglinda pe tabliile de la pat....e mai usor de curatat!
M-am imbatat, opriti-ma pana spun tot adevarul!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
aliceionescu spune:
Uite ca a aparut si Bubu, odihnita. Am priceput acum unde a disparut azi.
Cata, mai bine zi tot in seara asta, ca nu stiu cand te mai prindem noi la vodka pe forum.
Vali, si fii-mea tot un iaurt zilnic papa, de ce sa fie o problema? Eu cred ca e f bine chiar.
Gata!
N.B.
tuchita spune:
stai ca incep sa-mi amintesc!
Mama, cat manaca Iulia!
daca iti zicea cneva acum juma' de an ca o sa manance Iulia 2 feluri si desert nu l-ai fi crezut, nu, Naty??
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
numeioana spune:
Mooooaaaamaaaaaa, beti vodka fara mine????![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
adela achim spune:
Mda....sant si eu pe aici si ma bag si eu la o vodka,nu prea am beut dar daca asta-i la oferta,beau si eu...
Declar o noapte de cosmar,prima de cand il avem pe Stefan,imi venea sa pling cand il vedeam cum se chinuie...Vestea buna e ca nu are nimic la plamini,e doar o viroza pacatoasa....asa ca Gecko ne luam de minuta ....sanatate multa lui Lolek sau Bolek,inca nu m-am lamurit iar tie nervi de otel....
sa treaca raceala...
Zoze asa mey,aspirina,aspirina...conteaza ca si-a facut efectul..![]()
Altceva nu pot sa zic,decat ca-mi doresc o nopate linistita....poate isi face treaba Pulmexul si poate sa doarma linistit....Doamne ajuta!
Sa nu va faceti de cap prea mult....![]()
bubu05 spune:
Pai da, mai, Alice, dupa bucatareala de la pranz si burtica plina...plimbati si relaxati am bagat si somnic 3 ore 
Mai, duminica e ziua socrellei si maine ii fac un tort mistoo
si ea ne face ciorba de burta 
Dar nu stiu ce cadou sa-i cumpar!!!! pliz, dati-mi idei, ca maine trebuie sa-i iau ceva...de imbracat nu m-as baga ca e mareeee xxxxxxetc.L
. Si nu-mi place sa-i dau bani sa-si ia ea ceva
ca sigur nu-si ia...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras