*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (229)
Raspunsuri - Pagina 11
VALENTINA C spune:
Mihutza, am citi capitolul anterior si am ajuns la dedicatia cu Holograf. Imi place melodia de moor!! E bestiala!!! Am ascultat-o de n ori!!!!
Valentina si Matei (10.04.2008)
tuchita spune:
aoleu ce-as veni eu musafir!
cu cornuri calde!
N-am avut gem de prune ci de caise, n-am avut nuca de nuc ci de cocos...dar au iesit comestibile, vad ca si Ionel si Ilinca nu mai vorbesc!
Surubul s-a culcat saracul!
Luati si voi de mancati, ca-s buna bucatareasa!
Nu artista ca Bubu dar macar fac ceva comestibil!

Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bubu05 spune:
Mai, eu votka n-am servit ever, sa incerc?? mai bine un dostonacalm la mine, ca stiti ca sunt cu capu' 
So, mi-am revenit complet, ptiu-ptiu scuip in san! sper sa nu apuce iar dupa dushul de seara 
Am dormit ca valizele in gara, in urmatoarea ordine: de la 4 jumate la 7 eu, dela 4 la 7 Vlad si de la 4 jumate la 7 jumate Stef ![]()
Apoi ne-am umflat cu mamaliguta si branzica 
Tonic, saru'mana pt. aprecieri! Da, da, vorba Ancutei, baga un spatiu intre adisanti ca si eu ma incurc 
Ma bucur ca le-a placut la pui supa-crema.
Simo, ce crezi, Vlad a mancat?? noooo 
Ioana, pai la toate supele crema eu pun multe legume, sa dea gust, iar leguma principala in cantitate multa ![]()
Mimo, relaxare totala cu musafirii, sa-ti fie de bine bucatareala si mopuiala ![]()
Am vrut sa te sunez azi, sa stam la un pahar de votka, ups, pardon, de vorba ![]()
Elara, multumim pt. tratatie (sper ca apa plata cu lamaie, da
). Superb montajul!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
VALENTINA C spune:
Ma bag si eu la o vodka, desi n-am beut in viata mea asa ceva!!!Dar daca e la moda, sa bem!!!

natynic spune:
Mimo, varianta c.![]()
...si dupa incurcatura de care va zisei...am alaptat copilu ca de obicei...si nu intelegeam de ce in loc sa adoarma instantaneu e vesela, rade de se prapadeste si se joaca cu mine "cucu-bau"...pana cand mi-a venit la nas mirosul
(de-mi mai trebuia o doza de vodka). Asa ca am luat spalatul fundului de la capat, cu MARE grija de data asta unde arunc pampersul 
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
VALENTINA C spune:
Fetelor, Matei mananca la pranz doar iaurt si jumatate de banana. Nu vrea altceva sub nicio forma. E vreo problema ca mananca iaurt zilnic?
tuchita spune:
Eu am terminat votka si am trecut la bere!
Mi-am amintit sa le urez si eu La multi ani Mariei-Roxana si Dianei( pentru acu' 2 zile!)! sa fiti sanatoase si iubite!
Ce-as baga maine un chiul de-acasa, sa ma duc nitel in lume...dar miercuri am fost la simpozion si am venit la 10 seara, miercurea care vine o sa fac la fel, miercurea ailalta plec la Copenhaga...asa ca tac chitic sa ma vad cu sacii in caruta, ca nu tre' sa abuzez de randunoi!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
VALENTINA C spune:
Naty, cam multa vodka!!!
Dar vad ca noroc cu vodka asta, ca s-a animat creanga! De mult n-am mai vazut-o asa!
cami33 spune:
'na seara!!
Ma bag si eu la un paharel, ca mare nevoie am
.
Bubu a facut un cucui de toata frumusetea dupa ce a dat un cap de calorifer, in timp ce se afla sub atenta supraveghere a sora-sii
. Acum doarme linistit dupa ce s-a murat o ora in cada, cu sora-sa, ovcors
Ma doareeee capuuuuullll
. Ce sa bag, o vodka sau un distonocalm???![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/B9OUQvWq6T-cqtkVvpiD2ibe0EBLnlhW?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRINTESA MEA
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
bubu05 spune:

Cami, credeam ca zici de mine 
Pup si eu cucuiu' sa treaca repede 
Mimo, vin si eu musafir la tine sau invers ![]()
Tuchi, ce cornuri ai facut?
vezi ce bine e cu masina de paine??
Maine esti libera, nu? de-aia ai limbarita? sau d ela atatea votci ![]()
Vali, pai ce sa aiba iaurtul zilnic? si eu ii dau!
V-am zis ca iau iaurt Napolact de oaie si bivolita? iau cate o galetusa si papam toti
, in afara de Vlad, of cors
....
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras