Licurici de ianuarie-februarie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Heaven's gift to me just the way you are,a new aged child from a distant star......ce-mi facusi Dark, numai asta fredonez de azi dimineata!

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Dom'le, tortul Joffre inseamna: o cacao concentrata in care se dizolva pe foc unt/margarina (io nu prea suport margarina, k stiu procesul de fabricatzie si nu-mi surade ideea), apoi cand s-a mai racorit se dizolva unul cate unul oua intregi, apoi se imparte in doua partzi (cantitatzi 1/4 si 3/4), in aia de 3/4 se pune faina sau, pt fetele care manaca a la Montignac, in loc de faina se pune nuca macinata, singura sau in amestec cu taratze, iar asta-i blatu'. Se coace blatul 45 - 60 minute, apoi cand s-a mai racorit putin se scoate din forma (eu o coc intr-o cratitza tapetata cu hartie de copt), se kilareste cu o andrea si se insiropeaza cu 1/4 pus deoparte, apoi se baga la frigider sa se inchege k lumea. That's it! poate apuc sa scriu in mod civilizat retzeta, insa in esentza cam asta e tot, f simplu si gustos de nu se poate! ma rog, io mananc mai cu fereala, pt k are contzinut mare de cacao, adica muuulta kofeina, si mi-e k bebika devine copilu' atomic dupa aia.

...app: m-o fi blestemat careva, k mi-e cam rau de la Joffre. Initzial am zis k mi-o veni ciclul or smth, cand colo si tati are cam aceleasi simptome (o durere vaga in stanga jos, prbbl fierea & o stare difuza de greatza) , asa k am concluzionat k am sarit amandoi pe tort cu prea multa pofta si ni s-a cam aplecat.

Gata, am plecat la somnique, pup mult pe toata lumea!

Maine posibil sa mergem intr-o plimbarika la Kidex, mai vdm...

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

Buna seara la toata lumea

Inca o data, multe multumiri pentru aprecierile la montajul cu bebe mic al nostru

Irina, intr-adevar haioasa poza cu bebe si taticul lui ... amandoi pasionati de-ale informaticii

Delia, eu zic ca bebe al tau e maricel dar e numai bine... Lachlan avea 5.330kg la 2 luni, si el pune cam 250-300 gr/saptamana...Intr-adevar, bebeii alaptati la san nu risca obezitatea, problemele apar la cei hraniti cu lapte praf si bineinteles... dupa ce incepe divdersificarea (asta la toti bebeii)

Ira_Liza, tu ce mi-ai facut cu tortul tau... uite asa ploua la mine-n gura... tort nu am gasit da' niste cookies cu blueberries si ciocolata alba tot am ginit eu pe undeva... si pizza la cina... pai oameni buni cum mai scap eu de astea kile in plus? Cu atatea tentatii prin zona si pe instigari la tentatii pe internet ? Am o cutie mare de ciucalate de la Cadbury, sta pe dulap de 2 luni si inca rezist eroic... da' cred ca o sa-i zic lu' barbatu-meu sa o ascunda ca am si io limitele mele

Bebelusi, si Mister Mister mai face din astea, de obicei il pun sa elimine aerul bine-bine si am rezolvat problema. Sau il iau in brate si ne plimbam prin casa si ne uitam la toate cele... si se calmeaza asa. Imi pare rau ca inca mai ai probleme cu sanii, sper sa treaca si sa te bucuri din plin de perioada asta.

Selene, pentru noua semnatura. Poza cu bebe si subsemnata in pat a facut-o taticul lui bebe acum vreo 2 saptamani... bebe doarme in cosulet noaptea dar dimineata imi place sa-l iau langa mine - el papa la san, eu mai motai sau ii mai povestesc... si in final ne facem somnul de-al doilea amandoi Lachlan plange si el uneori in carucior... daca stam pe loc. Atata vreme cat caruciorul e in miscare, totul e OK. Si da, daca ii e prea cald face ditai taraboiul, deci trebuie avut mare grija cum il imbrac.

Cami, ma bucur ca ati avut o zi faina si v-ati plimbat, la cat mai multe zile insorite!

Bebe doarme acum... io ma bag in cada Am lumanari parfumate...imi pun si o masca... boieresc

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

...revin, k altfel ma iau cu altele si uit: Dark, fii atenta: scoate din alimentatzie urmatoarele: zahar, faina alba, porumb, cartofi, orez alb. Asta in prima faza. Mananca salate cu carne preparata cum vrei tu, mananca fructele fie cu 1/2 h inainte de masa sau cu 3 ore dupa, nu mai manca dupa 6 p.m. Si vorbim peste 1-2 luni despre efecte, ok? am pe undeva niste fishiere pe care ti le-as trimite sa te documentezi. Anyway, in iulie 2007 aveam 82-83 kg, iar in martie 2008, ianinte sa raman insarcinata, aveam 58 - 59. Asta in conditziile in care nu ma ia pe mine nimeni de la masa daca mi-e foame, k il bat! plus: sunt maaare consumator de dulciuri! Si din nou: in ianuarie 2009, inainte de nastere aveam din nou 82 kg, acum am 67 si tot scad. Precizez: nu depun nici un efort sa slabesc, nu tzin nici un regim (ar fi culmea! tocmai acum!), nu merg la nici o sala de sport (desi ar cam trebui insa nu atat pt silueta, ci pt fractura de la coloana). O fi si alaptatul "de vina", nu zic, insa sigur e si modul in care ma alimentez!

Mai vorbim pe tema asta, daca vrei...

Gudnait inca o data, mamici & bebici!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

E posibil sa iasa dintisorii la noua-zece saptamani????
Aidan tot saliveaza si isi baga pumnul in gura si uitandu-m mai atenta, am vazut un punct alb pe gingia de jos. Am pipait cu degetul si se simte tare ca si cand este ceva sub gingie.
Nu e cam devreme?
Avem si pozici noi:http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/?saved=1

An amazing journey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Mai Miere, frumos fecior mai ai! Finutei mele i-a iesit primul dintisor la trei luni, nu cred ca stiu pe altcineva caruia sa-i fi iesit mai repede, dar probabil ca e posibil dat fiind ca Aidan a stat si mai mult in burtica si e si asa dezvoltat. Zic si eu... Imi place ca l-ai si imbracat corespunzator

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Iulia, voi ce mai faceti? Ce face Carla, cum va descurcati cu piciorusle imobilizate? Ati incercat colic calm pt burtica? La noi a functionat. Am tot vrut sa va sun zilele astea,dar mereu m-am trezit prea tarziu. Ce diferenta de fus orar este intre noi?

Si ce e cu Lisa de nu a mai intrat? Stie cineva?

An amazing journey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

buna dimineata!

miere , sunteti niste frumosi!flaviei i-a iesit primul dintisor la aproape 6 luni;nu stiu cat de devreme pot iesi.

ira, vreau si teoria despre alimentatie, pls!spre deosebire de voi, eu m-am ingrasat dupa nastere, si asta de la dulciuri, pentru ca nu am putut manca in sarcina, deoarece zaharul imi producea arsuri mari, iar acum am recuperat

am mai vazut pozici de bebelusi ieri, dar nu mai stiu ai cui, deh , neuronu', saracu'! Oricum, sunt frumosi toti, iti vine sa-i mananci!

cateva poze si de la noi, m-am straduit sa-l "prind" pe andrei cand zambareste , pentru ca el de fel e tare serios.

http://picasaweb.google.com/flavi2005/Botez#slideshow/5315888326145667762

povestea Bee-ei este sfasietoare ptr o mamica, nu mai zic de varsta foarte mica a bebelusului.eu am fost cu flavi in spital pentru o enterocolita, atunci cand avea e 1 an si 3 luni, si pot spune ca a fost infiorator! nu atat din punct de vederea al conditiilor/personal medical, cat al mamei, de a-ti vedea copilul intepat, fortat sa ia medicamente, urland cu ochisorii dupa tine. sanatate multa si bine ca a fost bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna dimineata

azi sunt happyyyyyyy ... am dormit dusi de la 23 pana la 5 30 .... si apoi pana la 7 ... acu iar somn .... am avut o noapte beton ... iar la 5 m-am gandit eu sa-i dau putina tata ... ca ea cred ca mai rezista ....

irinac e bine ce ti-a citit ... pt bebe citeste deocamdata prin tine ca e nebotezat ... mai trebuie citit inca o data pt 40 de zile .... asa ca poti chema preotul sau poti merge cu el l-a biserica sa va citeasca si pt 40 de zile ...

dark mercic de urari ... sper sa ne mai plimbam si azi desi vad ca e cam inourat si cam bate vantul azi desi sunt cam aceleasi grade ca ieri ... vom vedea ...

fetelor eu de unde stiu daca bebe a mea are reflux gastro .... si ea vomita de ma innebuneste ... si nu stiu daca sa ma sperii sau nu ... si inca ceva ,... de unde stiu cand e diaree ... ca caca lor e moale oricum ....

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mara felicitari ai 2 copii minunati ...

miere aceleasi felicitari pt aidan ...

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Camicand scrii tu cu puncte puncte, mai multe chiar decat ale meleam impresia ce strigi asa in hauuu, fratilorrrr, undeee suuunteetiii
Deci cu scaunele: dc sunt mai numeroase, mai acide, face eritem fesier, scoate gaze mai multe, se schimba mirosul specific,cam asa iti dai seama.Si copilul are stare proasta.Dar la san nu prea fac diarei infectioase, copilul poate face cel mult un dismicrobism(si Alexia si Ochila au primit antibiotice), sau scaunele se modifica atunci cand sunt raciti, mai inghit secretii.
Cu refluxul nu e vb de regurgitatiile care apar la scurt timp de la masa, cu lapte nebranzit(dar uneori poate fi si asa), cantitate mica-moderata, pe la coltul gurii.Reflux iti pui pb sa ai cand: este la distanta de masa, peste 20-30 min, cantitate mare, in jet, copilul nu creste!!So relax pls nu cred ca e cazul.

Mara eu caut , pe net ce e drept, o tinuta mai fistichie pt botezul lui fi-miu, macar de dus ca de intors il intorc nasii si parca vad ceva made in "taraba "ceva, ca ei au mai nasit o fetita acum 2 ani si asa laudau o rochita turceasca cu volane plastifiate luata din Sir(prietenele mele din militari stiu cum e treaba).Nu sunt o persoana care imi imbrac puiul doar de la firme, nu am banii necesari, dar pt botez ma gandeam ca ar face un efort.Deja m-au intrebat dc vreau o lumanare mai fancy k au vzt ei ca am fct invitatii si au tras concluzia asta..Iar divaghez, ca sunt de fapt suparata pe ei, dar nu mai comentez.Spune-mi de unde costumasul acela dragutz cu papion de gala?F dragutze

Urla ochila!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput