Licurici de ianuarie-februarie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 16
IRINA.C spune:
mai io am vzt de cel putin 5 ori montajul lui dark...e superb si muzica e balsam
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
bebelusi spune:
Fetelor eu am o problema: de cateva zile il pun pe bebe la titi papa 15 minute si apoi se agita foarte tare, trage de sfarc, incepe sa planga.
Il mut la sanul celalalt si face la fel (mentionez ca lapte am). Il pun in patut si e la fel de nervos....ce se intampla? Pana acum nu a mai facut asa. Oare tot colici???Nu mi se pare ca se strange de burtica. Ma oboseste f mult pentru ca ii dau cate o ora sa pape si ma ustura sfarcurile de innebunesc, imi dau cu garmastan, cu glicerina cu nistatin si degeaba 

Cand naiba trec usturimile astea???????Cica sa fie alaptatul o placere si pe mine ma ucide, desi imi place asa de mult, si imi doresc asa de mult sa alaptez 

Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Selene_Bunny spune:
Buna seara, fetelor!
bee, m-am stapanit sa nu ma apuce plansul, cand am citit ce ai scris... Multa, multa sanatate Alexiei si La Multi Ani pentru mititica bolnavioara!
Dark, foarte frumos montajul! Imi place mult poza cu tine si cu Lachlan in pat!
Mai, fetelor, aveti vreo solutie minune ca s-o fac pe Daria sa-i placa in carucior? Sta f. putin fara sa planga si, chiar daca adoarme, dureaza vreo 30 de minute pana se trezeste urland... Ma face de rusine pe strada
... Sa fie oare si de la hainutele groase?
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
IRINA.C spune:
Felicitari SELENE pt noua ta semnatura!!!!respectele mele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
kristinuz spune:
buna seara mamici!!!
in legatura cu vacinul de la 2 luni....pe care l-ati facut sau aveti de gand sa-l faceti?
eram destul de hotarata sa-l fac pe cel cumparat...dar zilele astea m-am intalnit cu cineva care e reprezentant medical si mi-a zis ca in Belgia si in Franta ca avut efecte negative asupra bebelusilor....
deci voi pe care il faceti sau l-ati facut?
bebe Alexandru Gabriel-31.01.2009
IRINA.C spune:
sper sa va placa,eu am mai pus pozici si inainte si dupa aceasta poza , dar asta mi se pare tare funny, tinand cont de meseria lui tati![]()
http://picasaweb.google.com/raducristian.c/ANDREILADOUALUNI#5315735625165226306
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
cami_antonia spune:
buna seara fetele
noi ne-am intors dintr-o vizeta ... azi ne-a citit si noua de 40 de zile ca sa putem iesi din casa ... mai mult ... la noi a fost o zi superba azi .... am iesit cu bebelina la plimbare in carut ... sper sa fie si maine la fel ... sa mai tragem o tura ....
irinac aveti grija de voi ... 

bee .. 

asa da MAMA EROINA SI CURAJOASA .... DACA LA ODISEE ARYIA MI S-A PARUT EROINA SEFA ... ALATURI DE CELE CARE AU AVUT PROBLEME SI AU STAT IN SPITAL F MULT .... AICI SE PARE CA TU SI IRINAC SUNTETI EROINELE ...DOAMNE AJUTA SA FITI BINE IN CONTINUARE
multi pupi la toata lumeaaaaaaaaaa
CARMEN TU PE UNDE UMBLII??? NU AI Mai dat nici un semn ... si inca astept un PM de la tineeeeeeeee
selene felicitari de semnatura ...
Camelia
IRINA.C spune:
Cami noua nu ne-a citit la 8 zile, am fost eu pe la 3 sapt la biserica si mi-a citit ceva.Lui bebe nimic insa.Adik era si el mentionat...Crezi/poti afla dc ar mai trebui ceva in plus?
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
IRA_LIZA spune:
Calc rufe si ascult concertul lui Yani
http://www.youtube.com/watch?v=kTupdsjxl5c&feature=PlayList&p=742948C7CB2EB247&playnext=1&playnext_from=PL&index=5
Pup!
Ira, mamica Elizei
DarkBendis spune:
Buna seara la toata lumea
Inca o data, multe multumiri pentru aprecierile la montajul cu bebe mic al nostru 

Irina, intr-adevar haioasa poza cu bebe si taticul lui ... amandoi pasionati de-ale informaticii ![]()
Delia, eu zic ca bebe al tau e maricel dar e numai bine... Lachlan avea 5.330kg la 2 luni, si el pune cam 250-300 gr/saptamana...Intr-adevar, bebeii alaptati la san nu risca obezitatea, problemele apar la cei hraniti cu lapte praf si bineinteles... dupa ce incepe divdersificarea (asta la toti bebeii)
Ira_Liza, tu ce mi-ai facut cu tortul tau... uite asa ploua la mine-n gura... tort nu am gasit da' niste cookies cu blueberries si ciocolata alba tot am ginit eu pe undeva... si pizza la cina... pai oameni buni cum mai scap eu de astea kile in plus? Cu atatea tentatii prin zona si pe instigari la tentatii pe internet
? Am o cutie mare de ciucalate de la Cadbury, sta pe dulap de 2 luni si inca rezist eroic... da' cred ca o sa-i zic lu' barbatu-meu sa o ascunda ca am si io limitele mele 
Bebelusi, si Mister Mister mai face din astea, de obicei il pun sa elimine aerul bine-bine si am rezolvat problema. Sau il iau in brate si ne plimbam prin casa si ne uitam la toate cele... si se calmeaza asa. Imi pare rau ca inca mai ai probleme cu sanii, sper sa treaca si sa te bucuri din plin de perioada asta.
Selene, 
pentru noua semnatura. Poza cu bebe si subsemnata in pat a facut-o taticul lui bebe acum vreo 2 saptamani... bebe doarme in cosulet noaptea dar dimineata imi place sa-l iau langa mine - el papa la san, eu mai motai sau ii mai povestesc... si in final ne facem somnul de-al doilea amandoi
Lachlan plange si el uneori in carucior... daca stam pe loc. Atata vreme cat caruciorul e in miscare, totul e OK. Si da, daca ii e prea cald face ditai taraboiul, deci trebuie avut mare grija cum il imbrac.
Cami, ma bucur ca ati avut o zi faina si v-ati plimbat, la cat mai multe zile insorite!
Bebe doarme acum... io ma bag in cada
Am lumanari parfumate...imi pun si o masca... boieresc

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"