Licurici de ianuarie-februarie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

miereamara, exact problema asta o avem si noi cu bebe. e vesnic cu pumnul in gura, isi scoate si suzeta ca sa poata baga pumnul... si saliveaza de trebuie sa il schimb de vreo 2 ori pe zi doar din cauza asta. si la el parca se vad dintii de jos din fata in gingie. am o prietena al carei bebe a avut deja 2 dinti la 3,5 luni. deci...cine stie?! eu ii dau o jucarie cu gel pt dureri de dinti dar parca mai mult o suge decat sa roada la ea.
irinac, al meu copil e constipat. si nu ii dau decat san si debridat :) sa fie de la debridat? ma gandesc sa il scot si sa ii dau baby drink un plic pe zi. ce zici?

puiutzul meu are 11 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

sal'tare la toata lumea...haideti la cafelutz

am cam chiulit de vreo doua zile... motivat
treburi..kidex, party la nasi...etc
Am fost cu catel cu purcel...adica formati completa (noi 4) la ziua nasicului mic la Targoviste (nasii nostri sunt de acolo si l-au serbat pe fiul lor de 6 ani)
In fine ne-am facut curaj, ca a fost o masa de vreo 15-20 rubedenii la un resto ..unde pe alocuri se mai si fuma.
Deh..acum, nu mergem in fiecare zi..sper sa nu aiba bb mik
Nici mie nu-mi plac locurile astea..dar ce sa faci..sincer as fi preferat un sandvis in curte la ei acolo unde e superb

altfel a fost foarte fain.. Andu in brate la toata lumea, am mancat si noi linistiti..parca nici n-aveam copii (Teo s-a jucat cu sarbatoriltul)

erau asa de draguti cum dormeau cand ne-am intors aseara amandoi in masina.. ..Andu in cosuletz si Teo sezand pe inaltator, in centura..asa inr-o parte (i-am pus paturica lui andu)

Citat:
citat din mesajul lui Daiopri

Am uitat sa zic ca de obicei cei alaptati exclusiv la san nu renunta asa usor la mesele de noapte. Ca nu prea le tine de foame lapticul fara imbunatatiri:)
A, si eu nu rezist sa stau tarziu, si eu is prima la culcare la 10 hai 11 maxim. Poata sa tune si nu stau tarziu chit ca nu fac nik prin casa sau mai stiu eu ce. Da asa e cred cu babele, desi asa am fost mereu;)
Numai bine tuturor si un wk cat mai placut

eu contrazic ipoteza asta...adica exemplul meu ...
bb doarme din prima zi toata noaptea
(ft rar se mai trezeste pe la 5-6 si il mai pun sa pape atunci..ca ma simt eu preaplina)

am luat de la targul de hainutze si lucruri pt copilasi...mai multe...insa pt Andu body uri de 6 luni (care-i sunt bune acum )
norok ca am fost joi pana-n ora 16, ca am inteles destul de mare agitatie

..m-am vazut si cu Alinutza ..asa o fuga

pt mamicile care mai au si copilutz mai mare... nu stiu daca ati descoperit..eu sunt fan jucarii de lemn educative, de creatie

am luat o sacosa...sunt bestiale..si pt oameni mari

www.casaretro.ro

ufff Flowerbee, scumpa ce povestesti tu acolo ... orice mamica ar fi cuprinsa de groaza si panica in momente ca acelea
..am inteles eu gresit..erai singurica acasa atunci??

Iti doresc din tot sufletul ca Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci cu bine peste gandurile si panica ce te bantuie (de uitat cred ca nu se pot uita aceste momente)

sanatate Alexiei si La multi ani pt cele doua lunite

Miere stiu un bb din gashca lui Teo caruia i-au iesit dintishori de la 2 luni... deci se poate...

Cami la reflux gastroesofagian eu stiu ca bb refuza papa deseori deoarece a inteles ca dupa papa ii vine inapoi pe gatutz si il ustura (remember arsurile voastre din sarcina..cine a avut)..mi-a pove cineva ca eu nu am experimentat.
Acum cred ca depinde de cat de mult se intampla asta.
Asa ca, fetele la care bb la un moment dat urla/plange la san...e posibil sa fie o forma de reflux (sa vina inapoi si sa refuze a mai manca)

e recomandat sa fie tinut dupa masa mai mult in brate si in pat pe plan inclinat (cu coloana dreapta, dar inclinat)

nu stiu ce medicamente se dau

apropos de papa si urlat la san... in momentul in care va vine menstruatia ...am inteles ca se modifica putin gustul laptikului de la san...si asta mai poate fi o cauza atunci cand mai urla la san...

si Andu papa aprx 200ml, poate chiar peste la mesele 'principale'(cam la 3-4 mese pe zi...la celelalte cred ca nu mai putin de 150ml... are cam 6 mese/zi acum la doua luni jumate)

si am facut un calcul cred ca pana acum a beut peste 50 litri de laptik...
va dati seama ce de'a mai milk bar abundent!? (ca si ai vostri alaptati exculsiv san cam tot asa tb sa fie)

Dark fug sa vad filmuletzul!

sa aveti un we fain mamici de licurici

noi ne-am rasfatat azi...dormit pana tarziu, ascultat muzica dimineatza la discretie...liniste, baut cafelutz, relax

aseara cand am venit l-a luat socrela pe Teo ...pana azi dupa amiaza
(se mai impun si pauze mici de binladeni)
..doar cu Andu e peace of cake.. ma rog si ieri la resto tot famelionul se mira ca ce cuminte e (asa era si Teo...acum isi scoate parleala... e binladen cum mai sus spuneam)

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

bebe Andrei are muci! multi!
de ieri s-a trezit fornait, aseara am aspirat de m-am speriat. nu are febra, tuseste doar cand se ineaca cu ei.
noaptea a dormit ca de obicei, a respirat mai greu dar si-a respectat programul. dimineata iar l-am aspirat cu batista bebelusului si mai am un dipozitiv prin care aspir eu mucii si il mai folosesc si pe ala la fiecare stranut si tot mai are.
offf
deocamdata nu i-am dat nimic, maine avem programare la pediatru sa-l vada, dar mi-e asa de mila de el...

Miere - si Andrei baleste la greu si suge pumnul, ca degetul nu-l gaseste , dar sper sa nu fie dintii, ca nici de colici nu am scapat, dc incep si dintii

Delia- noua Debridat-ul ne-a reglat kk. inainte facea la 3-4 zile, acum zilnic, insa sigur nu era constipat, pt ca kk era moale. am inteles ca bebeii care fac kk mai rar, asimileaza f bine.

Mergi la inceput

apropos de jucariile inteligente de lemn dupa care sunt innebunita

aici le gasiti pe cele de oameni mari..si credeti-ma ..nu sunt usor de rezolvat
http://www.casaretro.com/katalog/romanian/IQ%20GAMES.pdf

pacat ca magazinul online al site ului nu e bine pus la punct

oricum mie mi se par geniale...vorbesc de Teo care e atras si el de astfel de jucarii
http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/3051185394/

..si e frumos cum povesteste aici despre jocurisi joaca din copilarie...

http://revista.casaretro.ro/revista/category.do?id=7

Alinuk

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

irina, costumasul l-am luat de la un magazin din oras care are produse putin mai de calitate, dar nu pretentios.am dat pe el 48ron.m-am gandit ca e putin mai sofisticat, de ocazie, ca e un moment deosebit botezul, dar am tinut cont de doua lucruri:
1. bb creste f repede si deci nu tb sa fie ceva iesit din comun, ca ii ramane mic si dau o groaza de bani
2.ptr ca botezul l-am facut la o luna si 3 sapt, andrei a fost dus la biserica "impachetat" in pled, deci nu s-ar fi vazut costumul decat f putin, pentru ca am vazut si costumase cu pantaloni, calcati la dunga, vesta detasabila, papion, hainuta, putin cam mare pentru andrei, dar ar fi fost bani aruncati
asa ca am decis sa iau ce-i mai convanabil in situatia respectiva.

la flavia, botezul l-am facut acasa, tot in februarie, dar a fost anul in care aveam afara -20 de grade, asa ca mi-am permis sa-i iau o rochita mai scumpisoara, care atunci ii venea pana la calcaie, dar pe care o poarta si azi, asa ca investitia e amortizata.
spor la cumparaturi!

si andrei mai plange la san, dar stiu ca tb eliminat aerul;daca continua, inseamna ca e asa de obosit incat nici la san nu adoarme, asa ca il plimb 10 min prin casa si se linisteste. pentru ca manaca mult, v-am zis ca avem 8 kg deja, regrugiteaza f des, de mai multe ori dupa o masa, cateodata in cantitate mai mare, alteori mai mica.

cami, multumim,si noi v-am admirat pozele zilele trecute!

ciufik, flavi cand era bebelus a avut si ea perioada cu mucisori:recomandarea a fost: dupa aspirare ii puneam cate o picatura de colargol in fiecare nara de vreo 3 ori pe zi si a fost ok

Mergi la inceput

super Dark..felicitari pt realizarea montajului!

..e o poveste emotionanta

Alinuk

nasterea - ca un cadou
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

irinac mama am inteles ... sa traiti ... gata ma relaxez .. desi a varsat si mai tarziu dupa masa ... si lapte branzit era .. si in jet ... da e adevarat ca nu f mare cantit ...
cat despre caca .. fata mea face si din ora in ora cateodata ...

offfffffff ... si colicii astia nu ne mai dau pace

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Andrew George de anca_!
Alexandra de tenzika!
Ahinoua de edinutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna dimineata!

.. si o duminica insorita la toata lumea.

LA MULTI ANI puiutilor sarbatoriti azi

Aici azi se sarbatoreste Mother's Day si subsemnata a primit prima felicitare de la puiut . Asta dupa ce oricum imi primisem deja "cadoul": 5 ore neintrerupte de somn si inca 3 dupa o scurta pauza de papat

Ira, multumesc frumos de dieta, daca mai incolo reusesti sa-mi trimiti si fisierele de care pomeneai, tare-ti multumesc Eu inca nu am reusit sa cobor sub 70 kg cu tot alaptatul si plimbarile lungi... e clar ca tre' sa fac ceva!

Miere, super poze cu bebe mic al tau si taticul lui. Tare-mi place costumasul lui Aidan

Mara, ai doi copii foarte frumosi!

Alinuk, vad ca ati fost tare ocupati zilele astea, foarte bine asa Ma bucur ca v-ati simtit bine! Cat despre partea cu fumatul in restaurant... offf... eu deja imi fac probleme cu vacanta in Romania, in familia mea toata lumea fumeaza din greu ( si eu sunt fosta fumatoare dar m-am lasat de vreo 5 ani)... vom locui intr-un apartament separat eu cu bebe si tata lu' bebe si acolo nu se va fuma dar peste tot unde ne vom duce in vizita va fi fum de tigara Voi incerca pe cat posibil sa aranjez "intalniri" cu neamurile si prietenii fumatori pe terase, macar sa reduc cat pot "intoxicatul" cu fum de tigara.

Ce jucarii frumoase la Casa Retro! Mi-am pus bookmark la site sa "studiez" si poate sa comand si eu pentru cand venim in Romania... ca vad ca nu livreaza international. Si mie imi plac mult jucariile de genul acesta.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Intram si noi sa mai facem prezenta un picut...

Am vazut multe poze cu bebei frumosi. M-a emotionat mult montajul Andrei(Dark), frumoasa familie! Sa fi-ti fericiti!
Am incremenit cand am citit prin ce a trecut Bee!! Nu prea am inteles de ce si cum... ca abia capitolul asta am reusit sa-l citesc, dar imi pare bine ca sunt acasa.

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor!!

De noi va spunem ca ne-am rotunjit considerabil! La controlul de o luna(+5zile) avea deja 4500g... de atunci au mai trecut 2 sapt... cu siguranta a depasit 5kile!! La fiecare masa imi goleste ambii sani, e posibil sa nu-i ajunga... ca in 2h-2h jum trebe din nou... si trebe imediat! Doar ca in ultimul timp il vad ca bea ff lacom si da afara cam multisor... si imediat dupa ce suge, dar si dupa 2h de la supt, imbranzit. Se ineaca des, tuseste... scoate niste zgomote ciudata de mi se pare ca nu poate respira...
Sunt sigura ca ati vb mult despre asta... dar cu toate ca ii scot aerul de vreo 2-3 ori in timp ce suge si dupa, mereu regurgiteaza destul de mult. ce sa-i fac? Pot sa-l alin cumva? De multe ori ii iese si pe nasuc, v-am mai zis...

Sper sa imi fac de acum mai mult timp sa stau de vb cu voi!
Va pupam pe toti si toate!! Numai bine tuturor!!

Adina & Luka& Luis
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput