Despre recesiune, FMI etc
Raspunsuri - Pagina 22
Guestus spune:
auzi sirimie...20 miliarde cu 3% dobinda = 50 milioane /luna = 2 euroi de fiecare roman lunar ..
asta e dobinda...basca ca trebuie sa dai si banii inapoi.
ce zici..mai mult putea sa imprumute? ...1000 miliarde
ca a luat banii e una...da ce face cu ei? asta nu te intrebi?
xenocid spune:
Ati vazut www.angelaalinflorin.blogspot.com/" target="_blank">argumentul lui Pogea referitor la necesitatea introducerii impozitului forfetar?
gabidaniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Ati vazut www.angelaalinflorin.blogspot.com/" target="_blank">argumentul lui Pogea referitor la necesitatea introducerii impozitului forfetar? Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Nu vad legatura intre impozitul forfetar si link-ul dat de tine.
My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!
sirimie spune:
Uite argumentul:
Ministrul Finantelor catre firme: Daca nu poti plati nici macar 500 de euro la stat, inchide!
Aia cu cifra de afaceri mica (sau zero) platesc 500 pe an, (adica cel putin 40% din cifra de afaceri) si pe masura ce cifra de afaceri creste, procentul scade.
Adica cine vrea sa isi faca firma, cistiga sau nu, trebe sa dea bani la stat. Echitabil, nu?
Oricum domnul Pogea stie exact de ce nu sint incasari la buget:
www.financiarul.com/articol_19125/gheorghe-pogea---noul-ministru--de-finante-executat-silit-de-fisc.html" target="_blank">Gheorghe Pogea - noul ministru de Finante, executat silit de Fisc
Pentru ca firmele nu platesc la timp darile catre stat, din diferite motive (unul ca e fiscalitatea mare). Aparent el nu stie sa faca si evaziune fiscala pentru ca l-a prins fiscul
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
gabidaniela spune:
Cred ca impozitul asta e cea mai proasta decizie care se putea lua in contextul actual. Nu am prea multe cunostinte economice, dar am prieteni care au firma numai ca sa scoata un salariu sau doua, si sa nu stea cu mana intinsa la stat. Platesc pt salariile astea o gramada de contributii si e bine daca la sf de luna ies pe 0. Nici nu vreau sa imi inchipui ce va urma dupa implementarea acestui impozit.
My baby...to come
Rufus spune:
Ca sa vorbiti la obiect, s-a stabilit "birul " zdrobitor, care o sa bage in faliment saracele firme mici:
http://www.sfin.ro/articol_15873/coalitia_a_decis_impozitul_forfetar_ramane.html
Simona, dupa parerea ta, de ce are omul firma, nu sa castige? Ce inseamna cifra de afaceri mica sau zero? Ce firma e aia cu cifra de afaceri zero? Care este ratiunea existentei unei firme care are cifra de afaceri zero?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Rufus spune:
citat din mesajul lui gabidaniela Nu am prea multe cunostinte economice, dar am prieteni care au firma numai ca sa scoata un salariu sau doua, si sa nu stea cu mana intinsa la stat. |
Nu pot spune exact, pentru ca nu stiu domeniul in care activeaza prietenii tai. Dar, in cazul in care doresti sa faci ceva legal pentru un salariu, exista si alte modalitati, in afara de firma: asociatie familiala, Persoana fizica autorizata...ma rog, ceva restrans, pentru tine si, eventual, altcineva. Adica eu cred ca e de studiat...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
gabidaniela spune:
citat din mesajul lui Rufus Ca sa vorbiti la obiect, s-a stabilit "birul " zdrobitor, care o sa bage in faliment saracele firme mici: http://www.sfin.ro/articol_15873/coalitia_a_decis_impozitul_forfetar_ramane.html Simona, dupa parerea ta, de ce are omul firma, nu sa castige? Ce inseamna cifra de afaceri mica sau zero? Ce firma e aia cu cifra de afaceri zero? Care este ratiunea existentei unei firme care are cifra de afaceri zero? RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Eu am o firma fara activitate (adica cu 0). Am infiintat-o pe baza unor promisiuni care nu s-au mai concretizat. Asa ca ma hotarasem sa strang un capital de inceput si sa imi deschid un magazin de componente IT, unde sa prestez si activitati de secretariat, traduceri etc. In conditiile astea, raman la pfa-ul meu si radiez firma, ca nu mai am curaj sa ma apuc de nimic, din moment ce astia ma ingroapa inca din fasa.
My baby...to come
sirimie spune:
citat din mesajul lui Rufus Simona, dupa parerea ta, de ce are omul firma, nu sa castige? Ce inseamna cifra de afaceri mica sau zero? Ce firma e aia cu cifra de afaceri zero? Care este ratiunea existentei unei firme care are cifra de afaceri zero? |
Cind incepi o firma, ce cifra de afaceri ai? Nu zero? Nu ai nevoie de finantare ca sa incepi?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
gabidaniela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Nu pot spune exact, pentru ca nu stiu domeniul in care activeaza prietenii tai. Dar, in cazul in care doresti sa faci ceva legal pentru un salariu, exista si alte modalitati, in afara de firma: asociatie familiala, Persoana fizica autorizata...ma rog, ceva restrans, pentru tine si, eventual, altcineva. Adica eu cred ca e de studiat... RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Pai daca se fac toti pfa cine mai creaza locuri de munca? Ne facem tot poporul pfa? (Ma rog, in afara de bugetari) Nu ca asta ar fi scopul principal atunci cand iti infiintezi firma, dar pe masura ce te dezvolti creezi locuri de munca, platesti contributii pt ele... ai si tu unde te angaja, ca am inteles ca iti cauti :)
My baby...to come