Despre recesiune, FMI etc
Raspunsuri - Pagina 13
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie Capcaunule, nu vad de ce o optiune pentru liberali poate fi considerata absurda. Decit daca nu esti dispus sa discuti, ci doar sa te bagi in seama. Tu nu ai raspuns la intrebarile pe care ti le-am pus, nu ti-ai justificat posturile. Edit: mi-am dat brusc seama ca tu de fapt nu ai de gind sa sustii nimic altceva decit lozinci. Poate pentru ca nu ai ce altceva sa sustii. Asa se face "politica" |
Uite chiar m-ai enervat (inca o dovada a faptului ca esti raspandac PNL, pus doar sa enerveze forumistii)!
Adica eu vin de fiecare data cu CIFRE OFICIALE (si linkuri oficiale) care demonteaza toate supozitiile tale lansate pe forum iar tu strigi ca bat campii cu lozinci?
iileana, acum nici independent nu mai poti sa te dai caci imediat sar penelistii si urla ca tii cu elena!
sirimie spune:
Eu nu sint "raspindac PNL". Ce anume din postarile mele la subiectul asta spun ca PNL face bine?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
iileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
..........esti raspandac PNL, pus doar sa enerveze forumistii! |
Capcaunule, ai luat-o razna.
b.nica spune:
iileana,nu Capcaunul a luat-o razna ci persoanele care merg pana in panzele albe cu afinitatile partinice.
Nu am nimic cu cetatenii acestei tari care isi exprima o anume afinitate politica,ma deranjeaza cand in numele acesteia se indeparteaza de interesul national.In topicul legat de Insula Serpilor m-a dezamagit dezinteresul pe care l-ai afisat fata de un bun national sustinand un personaj politic numai tu stii de ce.
iileana spune:
citat din mesajul lui b.nica iileana,nu Capcaunul a luat-o razna ci persoanele care merg pana in panzele albe cu afinitatile partinice. Nu am nimic cu cetatenii acestei tari care isi exprima o anume afinitate politica,ma deranjeaza cand in numele acesteia se indeparteaza de interesul national.In topicul legat de Insula Serpilor m-a dezamagit dezinteresul pe care l-ai afisat fata de un bun national sustinand un personaj politic numai tu stii de ce. |
Adica? Zi mai clar.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui iileana Capcaunule, ai luat-o razna. |
Poate!
Pai cum sa n-o iau razna cand vine una si scrie aici ca Boc&Co ne vara pe gat si acordul cu fmi, si dobanzile acestuia, si deficitul bugetar si inca altele, basca ca bugetul facut de Tariceanu era beton, cu cheltuieli si deficit mai mic, dar astia rai de-acum l-au aruncat la cosul de gunoi, dupa care mai si spune ca deficitul bugetar prezentat acum e calculat gresit, nu stie ea exact cum dar asa i se pare. Eu vin cu bugetul oficial si proiectul de buget tot oficial, de unde oricine poate calcula cu creionul sau pixul care este EXACT deficitul prognozat pentru ambele bugete, insa singurul raspuns al dumneaei, in lipsa de contraargumente, a fost ca ma bag in seama pe forum si vin cu lozinci.
iileana spune:
citat din mesajul lui capcaunul Pai cum sa n-o iau razna cand .... |
Nu stiu, poate cu un ceai de tei? :).
Da' sa stii ca tu ai inceput cu ne-eleganta...
Eu va urez sa reveniti on-topic cit mai curind.
Despre deficitul bugetar evident ca n-o sa-mi dau cu parerea, ma multumesc sa ma uit la voi cu ochi mari (si blinzi) .
b.nica spune:
iileana, hai sa vad ca te uiti in ochii mei fara sa clipesti!
Ca sa fiu ontopic si sa nu primesc reprosuri, ce minune de guvernare ne-a adus in sapa de lemn ca sa fim nevoiti sa ne imprumutam?
capcaunul spune:
b.nica, chiar crezi ca exista un singur raspuns? Unii vor spune ca nu guvernarea ci mandatul a adus tara la sapa de lemn!
b.nica spune:
Eu tot mai sper ca vor da socoteala odata aceia care au actionat impotriva natiei.Macar istoria sa-i puna la stalpul infamiei!Dar cine mai este interesat de Istoria Romaniei?