Clopotei de ian-feb 2008 (201)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

E al 3-lea mesaj pe care-l scriu; la primele s-a inchis DC-ul

Vroiam sa zica ca l-am admirat pe Stefan - doamne, e asa de fericit in casuta - si strengarii Marc si Andrei - cred ca s-au simtit in al 9-lea cer s-alerege intr-o veselie.
pe cucui la Andrei.

Helene uite-un sa nu te mai gandesti; si dak te gandesti se zice ca dak plangi in vis, ai parte de-o mare bucurie. Si se mai zice ca ce 'traiesti' in vis, se va intampla invers in realitate: adik o sa nasti un pui frumos si sanatos ... fetita !

Hai, ia baga mai bine o praji sa treaca sperietura.

Despre iesirea la munte, eu zic 'pas' de-acum; bugetul alocat vacantelor nu include dacat un concediu la marea noastra (desi nu-mi place) pentru buburuza si probabil, o s-o trimit cu mama, la Valenii de munte (nasa de botez a ei are casa acolo).

Am vazut ca vorbiti e somn: Adela doarme max. 2h (de la 13:00 la 15:00) pe timpul zilei si seara 'cade lata' la 20:30 si se trezeste la ora 7:30 - 8:00am.

Si mai vroiam sa zic ceva ... dar ce?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Buna ziua zuzici !

Sa aveti o saptamana buna , cu timp frumos pentru plimbari , cu bebei nebolnaviori , fara dureri de dinti , fara muci , fara treziri nocturne !

Lala 20 , bafta la examen ...sa ne anunti ca esti soferita !

Ellenuta , duca-se pe pustii visul tau ! Gata...a trecut , a fost doar un vis...nu te mai gandi ! Sunt sigura ca bebe e bine ...a-propos , cand faci prima morfologie ? Mie mi-a zis Iosup la 14 saptamani ca vom avea o fetita .

Danutza , bafta la doctor si te-asteptam cu vesti ! Cu numele , cum a ramas pana la urma ? V-ati hotarat ?

Roli , am vazut pozele de la Maneciu ...tare bine s-au distrat picii ! Mi-e asa un dor si mie de-o plecare ! Trebuia sa mergem sambata trecuta la Campulung , dar au anuntat la meteo ca ninge si ca va fi frig , asa ca a plecat doar tati. Pupam cucuiul lui Andrei sa treaca repede Cred ca mai mult s-a speriat saracutzul , ca s-a trezit brusc pe jos .

Alinush , si eu sunt in cautare de oferte pentru Bulgaria.Cred ca vom merge in ultima saptamana a lui iunie. Mi-a placut locatia pe care a ales-o Ven , dar mi s-a parut cam nasol cu plaja aia jos , pana la care trebuia sa cobori trepte. Eu cred ca voi alege ceva la Albena , un hotel pe plaja all-inclusive. Daca aveti ceva sugestii ...
Propunerea ta cu muntele e super...v-as invita la mine la Campulung ...de fapt , langa Campulung , putin mai jos de Rucar. Este foarte frumoasa zona dar , din pacate , eu n-am spatiu de dormit decat pentru 2-3 familii.

Miha , sigur nu-i iese vreun coltisor lui Matei ? Ai incercat sa-i dai cu Dentinox sau cu Calgel , sa vezi daca se linisteste ?

LalaD , ce-ai mai facut cu analizele lui Andrei...parca spuneai ca il banuiesti de ceva paraziti intestinali...s-a confirmat banuiala ?

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Uufff , merge f. prost DCul.

Am primit acum rezultatele analizelor la pipi al Sarei ...urocultura negativa , sumarul in limite normale yuuuppy . Doar la sediment i-au iesit foarte rare celule epiteliale plate si foarte rare leucocite , dar , din cate stiu nu este grav.

Cred ca o luam pe campii daca iar ii iesea e-coli si trebuia sa-i dau antibiotic. Ar fi fost a 6 oara cand ar fi luat antibiotic , de cand s-a nascut. Bine ca nu e nimic...acum sa vedem cum stam si cu caca , cu sangele si cu exudatele.

POZE BOTEZ
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Uufff , merge f. prost DCul.

Am primit acum rezultatele analizelor la pipi al Sarei ...urocultura negativa , sumarul in limite normale yuuuppy . Doar la sediment i-au iesit foarte rare celule epiteliale plate si foarte rare leucocite , dar , din cate stiu nu este grav.

Cred ca o luam pe campii daca iar ii iesea e-coli si trebuia sa-i dau antibiotic. Ar fi fost a 6 oara cand ar fi luat antibiotic , de cand s-a nascut. Bine ca nu e nimic...acum sa vedem cum stam si cu caca , cu sangele si cu exudatele.

POZE BOTEZ
Povestea nasterii

Ce bine!
Cand am citit ca iar ii faci analize, la asta m-am gandit si eu (la infectie urinara).

Tin pumnii sa iasa bine si celelalte (sa nu iasa vre-un balaur in gat)

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Gatta, si noi tot in ultima saptamana din iunie mergem la mare. Doar ca nu mai mergem la bulgari. Anul trecut am mers la Albena la hotel Kaliakra Superior, cu all inclusive. Ti-l recomand cu toata increderea. Am fost extrem de multumiti de absolut tot: masa, cazare, servicii, piscina adulti, piscina copii cu loc de joaca, personal f amabil. Totul la superlativ. Am fi mers si anul acesta acolo insa nu ne mai permitem. Am incercat sa gasim ceva mai ieftin dar pana la urma renuntam din motive financiare.

Alina, la multi ani cu sanatate tatalui tau!

Roli...dupa cum vezi noi renuntam Dar poate reusim macar un weekend la munte impreuna.
Doamne...prin ce sperietura ai trecut. Slava Domnului ca a fost doar atat pana la urma.
fain la munte, nu?

Roxi, nu te stresa. E primavara, mami! Important e sa ne scrii.

LalaD, promit sa gasim ceva ieftin pt iesirea de la munte. Ieftin si bun. Pariu ca vom gasi?

Fetele cu fumatul....evident ca nu am rezistat. Am pipat doua tigari. Eu am renuntat la fiecare sarcina in momentul in care am aflat ca am bebe in burtica. Si imediat ce am incetat alaptatul...am reinceput fumatul.

Daca stiti o doamna ce are nevoie de loc de munca. Sefa mea cauta bona, insa cu ceva recomandari. Sa o cunoasca cineva, sa stie cate ceva despre ea. Daca stiti ceva...dati de veste, pliiiz!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ioi, fetelor, la cluj s-a pus pe un vint….vijelie…sper sa se lase repede cu ploaie, ca atfel nu se potoleste. Noroc ca am apucat sa iesim afara dimineata. Azi sigur nu mai e rost de plimbari….
Acum, daca tot stam in casa, am facut lapte de pasare….yammy…ce bunatate. Astept sa se trezeasca stefan sa vedem daca apreciaza…

Lala20, Cum a fost la examen?

Vera, offf…racelile astea! Bine ca nu aveti febra!

Roli, vai, ce sperietura ai tras si tu! Am vazut si pozele de la Maneciu. Ce frumos v-ati distrat! Si ati prins si vreme buna!

Ioanact, la multi ani tatalui tau!

Roxana, icei multi de tot!

Gatta, ce bine ca au iesit analizele bine! Ai mai scapat de un stres! mama si fetitza!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Gatta uite unde am fost noi in Albena si unde vom mai merge cu incredere :

http://www.vacanteinalbena.ro/albena_hotel_kaliakra_superior.html

Aici e foarte bine dar din cate stiu eu nu mai gasesti liber in iunie-iulie . Evident insa ca poti incerca pe la diferite agentii.

http://www.vacanteinalbena.ro/albena_hotel_laguna_beach.html

Si aici e super doar ca din cate stiu nu au decat demipensiune

http://www.vacanteinalbena.ro/albena_hotel_flamingogrand.html
Aici mergem anul asta dar am intrat in el si anii trecuti si e super.

http://www.vacanteinalbena.ro/albena_hotel_laguna_garden.html

Aici am fost anul trecut si ne-am simtit bine, Andrei avea 6 luni.

http://www.vacanteinalbena.ro/albena_hotel_ralitsa_superior.html
asta e iar un hotel foarte bun dar departe de plaja

http://www.vacanteinalbena.ro/albena_hotel_gergana.html
Asta e pe plaja, arata bine dar nu am stat in el.

http://www.meridian-travel.ro/hotel-orlov-albena.html

In asta am stat, e mai ieftin, aproape de plaja, mancare buna, camere decente, nu foarte mari.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Ioi, fetelor, la cluj s-a pus pe un vint….vijelie…sper sa se lase repede cu ploaie, ca atfel nu se potoleste. Noroc ca am apucat sa iesim afara dimineata. Azi sigur nu mai e rost de plimbari….
Acum, daca tot stam in casa, am facut lapte de pasare….yammy…ce bunatate. Astept sa se trezeasca stefan sa vedem daca apreciaza…

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Deja ; bine ca nu stau cu tine, ca m-as face cat China!

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

Am plecat la buburuza.

Poate intru diseara.

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Elle…of ce vis…bine ca a fost doar un vis…si sigur atata va ramane…
Alina023
Godzila
LauraI
Alina de ct…
Roli si puiul mic pe cucui…am vizualizat si pozele cu puii tai frumosi…numai veselie…
Am luat sala cu 22(sincer am avut un test super naspa),emotii pe mine mai rau decat la bac...in fine bine ca am luat...si de maine intr-o saptamana am traseul...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Ma fac mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput