Clopotei de ian-feb 2008 (201)
Raspunsuri - Pagina 16
LaLa_20 spune:
Gata...un
si pt tine si sper ca nu am mai uitat pe nimeni,daca da imi cer scuze.
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Ma fac mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
alina023 spune:
Lala20, felicitari!!!
Si bafta si la traseu! La asa masinuta....cred si eu ca esti motivata sa iei examenul. ![]()
Uoooffff...m-a sunat sotul mai devreme... S-a scurtat termenul in care trebuia sa returnam o datorie catre cumnata mea. 

Trebuie sa produc rapid o mie de euro. Aveti nevoie de ceva servicii contracost (legale, morale, nu conteaza daca ingrasa)? ![]()
Mama ei de treaba...cred ca apelez la un credit... Sa vedeti cati bani platesc eu pt mia asta!!! 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim! 
godzila spune:
Laura Ioana si eu am fost fumatorul sinucigas...nu am limite. Sapt asta am timp sa meditez daca mai fumez sau nu.
Roli, o, doamne ce ghinion. Bine ca nu a patit mare lucru. Ca baietei frumosi ai!!!
Il intzeleg pe Andrei, nici eu nu as fi dormit pe o zi asa frumoasa.
Anca, lapte de pasare?
Bravo Lala 20...bafta si pt traseu.
Dupa mai mult de o sapt de cand nu i-am mai dat sa suga, azi l-am pus la san...erau cam umflati, ma cam dureau si dupa, si-au revenit (sanii)...bineintzeles ca Vlad era tare fericit...maica-mea m-a vazut si a sarit la mine ca vezi D-ne ce prostie fac...nu sunt normala?...ii fac rau copilui. Eu nu cred asta, mi se pare cam ciudat si orisicat am incercat sa scot un argument logic de la mama tot nu am reusit...voi ce stiti de asta?
godzila spune:
Gata ma bucur de rezultatul bun si tin pumnii sa nu fie nica nici la celelate analize.
anca.b spune:
Fetelor, la noi s-a pus pe nins....ce primavara mai e si asta....
Roxanici, 
tu crezi ca eu sint cita sint de la aer? hihihi sint o mare pofticioasa....si spre ghinionul meu mai gatesc si bine. ca daca nu as sti sa-mi fac de toate as fi mai cistigata...
Lala20, felicitari!!!! tinem pumnii la traseu! pe mine m-ai uitat, da nu-i bai!![]()
Vera, e ceva cu "intorsul copilului la sin". e o superstitie, dar nu stiu amanunte, ca la cit am alaptat eu...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
LaLa_20 spune:
Multumesc...zuze buburuze si un
special pt anca.b
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Ma fac mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ramonab spune:
Ziua buna fetelor!
Roli ate mult imi plac baietii tai, ce bine s+au simtit la Maneciu, alt aer, alte atractii.
pt bufitura.
Gatta ma bucur ca i-au iesit bine rezultatele de urina micutei.
Eu sunt am un foarte da foarte mare semnu intrebarii la analizele lui Razvi unde i-a iesit ca are nisip la rinichi
.De unde si pana unde?De la ce? Apa dorna folosesc doar si la mancare si la ceai.
Eu nu imi explic de unde asa ceva.
Stiti voi de la ce e posibil sa faca?
Lala20 felicitari pt reusita!Bafta mai departe.
Ancab mmm
lapte de pasare!Si eu vreau, da nu stiu sa fac.Ma ajuti?
Am tot vazut poze de frumosi si frumoase da daca ma apuc sa enumar preci uit pe cineva si nu as vrea sa se supere.
Dana? cum esti?
Alina La multi ani taticului tau!
In discutia despre fumat nu ma bag ca nu am ce zice, nu am fumat niciodata.
Reprizele de somn au ramas aceleasi la noi, 2, de la 11-13 si de la 16-17, 17.30.
Azi dimineata s+a trezit la 9 nu stiu prin ce minune ca de obicei e 8 asa ca ora 11 de somn s+a facut 12.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Ioanact spune:
Lala 20 FELICITARI!
BAFTA si la traseu!![]()
Multumesc pt urarile adresate tatalui meu: Lala D
, Ellenuta
, alina023
, anca.b
(sper sa nu fii uitat pe cineva)
.
ALBUM
Asa creste IOANA!
6
si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
grati.ela spune:
Vera se spune ca daca e intors la tzatza atunci va deochia. Ei si?! Uite eu am incercat sa o intarc pe Ozi la 1 an si 2 luni si dupa 3 zile am renuntat...copilul era extrem de trist, legana o papusa in varful patului...chiar imi pasa de superstitii?!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
anca.b spune:
Ramona, uite asta e reteta pe care o folosesc eu:
http://www.culinar.ro/retete_culinare/gateste/3/278/6925/dulciuri/creme/lapte-de-pasare-iese-sigur.htm
pofta buna!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii