PROBLEME GRAVE DE DEGLUTITIE-HELP***CAP2***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns heer spune:

DA!!!are succes la feteN-am ce zice
,da ii plac mai mult fetele mai mari asa,adica domnisoare,acum vreo 2 sapt am avut dish party si sa luat rau de tot de mama unui baetel de varsta lui(americanca)ii facea complimente asa la greude genu esti desteapta,imi place de tinesunt mandra de el.A fost in centrul atentiei cu limbarnita lui.
Apropo madalina vb aseara cu mama unei fetite de 4 ani care a inveput sa vb acum dupa cateva ore de logopedie.Succes si vouasi multa sanatate!
Dupa tratamentul naturist Adam e mai bn,adica mai tuseste dar mai rar si noaptea dorme.Doamne sa nu-l deochi,ca vad cum zic ceva de bn imediat se grabeste sa-mi faca in ciuda.Sambata cred ca o sa mergem la doc iar si va mai zic ce si cum.
va pupic pe toate mamicile si puiuti vostri scumpi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Ce ma bucur heer ca este ok, acum poate se regleaza si cu mancarea , deja somnul il are linistit, cred ca se saturase bietul copil de la atata tuse.
Imi place de el ca stie sa vrajeasca fetele , atitudine de baiat indraznet si descurcaret.Nici cu Alex nu ma plang , cat poate el vrea sa cucereasca , sta la pupat orice numai ca sa le atraga.
Logopedie facem in toamna, acum este sf de an si nu se mai poate, el nu vb deloc decat intr-o limba ciudata si fff putin mai pricepem , sper sa reuseasca logopeda ceva cu el, nu stie sa foloseasca limba , buzele, este mult de zis, nu ma mai gandesc , poate poate
Din vara ca si anul trecut o sa trec la cap 3 ...primul sa suga la biberon, al doilea sa lase bibe si sa ia lingurita cu pasate si acum CAP treeeeiii cu lingurita bucatele si papat din manuta lui ....poate o sa reuseasca mai repede ca o sa il ajute la vorbit sunt sigura.
nu-mi vine sa cred uneori de unde am plecat si unde am ajuns , cand zic gata tre sa o iau de la capat cu altceva si uite asa
Daca imi zicea cineva ca trebuie sa ma pun cu burta pe carte ca sa invat si apoi sa fac practica pe alex la MANCARE sigur ziceam ca a inebunit .
Azi i-am dat ciorba si constiinta a lucrat nu am pasat-o asa de bine , era mai greu de inghitit plus ca am pus mai multa carne si a papat greu si cu complicatiituse de nervi , sa scuipe , sa tina capul in partea cealalta ca sa inebunesc eu de nervi, sa planga cu buza pusa la intimidare si lacrima fix in coltul ochiului... dar a reusit.

restul ce mai faceti ? copiii?
-pt toata lumea

http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heer spune:

OOffff Mada, ce munca pe capul tau saraca!Da stiu ca ai rabdare.Eu il intreb daca vrea si daca vrea k,daca nu incerc dar nu insist ca nu-mi mergePrin cate mai avem de trecut oare?Adam e slab uscat.mi-am pus sperante mari in doctorita asta noua!
ziceai ca Alex spune silabe,nu dispera vezi ca se poate te cred si te inteleg ca tie greu dar va fi BINE Dupa atata munca trebue sa fie bn.

Mergi la inceput

Multumesc fumos pt incurajari

Azi a mancat tot urat , nu vrea frate stiu ca toti avem zile si zile, unii sunt mai nabadaiosi , daca mai au si pr deja se complica situatiunea...dar este prea aschiuta ca sa il las de capul lui mai ales ca nu varsa, inca il domin sau poate chiar a trecut de faza aceea.
Vrem sa mergem la padure , la prieteni , ma rog nu conteaza si mereu stau stres ca el face circ cu mancarea , hai ca se tine batzos e una dar sa faca ca toate visele e alta...si vesnica pr mananca numai de la mine, devine imposibil , mama s a culcat pe o ureche, eu vb si ea , de la mihai abea abea papa putin si il face varza de mai are putin sotul si se arunca in cada plina cu apa.
Cum sa il las la gradinita din toamna ? ca sa faca foamea , multi zic lasaaalll ca asa se invata , aiurea , trebuie munca de lamurire si lucrul in echipa da roade dar cine mai face parte din echipa ??? Eu si Eu si Eu si sotul cand vine acasa in rest ...si-au dat toti demisia.
Trec la sub urmator ca sa va povestesc de MARELE TEST IQ

pooop toate mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

wnimra-sa stii ca andrei accepta sa manance de la oricine,numai ca daca ii da altcineva sa manance trebuie sa stea destul dupa el,pe cand cu mine nu ii merge ca eu mai ridic tonul la el;ma sa stii ca si eu zic ca andrei e cam slab,la 1.9 luni are 10 kg,nu stiu ce sa ii fac sa se mai ingrase si el,ca de mancat mananca,dar nu pune pe el;asa multi zic ca nu e slab,ca nu arata rau deloc,dar mie mi se pare totusi cam slab;cred ca avem noi un fix cu ingrasatul asta.inca nu mesteca el f bine asa cum ar trebui da mananca,mai scoate din gurita si ii mai bag lingurita de vreo 2 ori cand nu ii e prea foame,dar nu il las,nu sarim nici o masa.ce sa facem,asta e -copii chinuiti,parinti chinuiti,asteptam o minune,un miracol,si poate ca si noi mai exageram uneori,din disperare sigur.

Mergi la inceput

buna

andru-m bine ca macar Andrei mananca linistit si nu iti face atatea talente si sa verse, de pus pe el o sa mai puna dar putin pt ca s a facut baiat mare si o sa ia in inaltime apoi iar kg, mai bine mai slabut si sanatos ca sa poata face kineto.-pt Andrei mancacila.

Alex tot in opozitie , nici nu se simte foarte bine dar merg inainte , nu am ce sa ii fac.Este genul de copil care face fitze naspa cand este racit.Astept ca sa ii revina tonusul.Etapa "bucatele" mai are de asteptat.Cand o sa incep cred ca umplu paginile aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna
wnimra, ce inseamna ca alex e racit...ii curge nasul face febra, nu?
ca si ioana de vineri nu mananca, face febra si icneste. azi am fost la medic si nu ii curge nasul, nu ae nimic pulmonar, nimic in gat...i-a dat biseptol si nurofen si debridad...cred ca asta e pt constipatie, nu?
eu i-am tot dat nurofen dar parca ii crestea si scadea de la apa
nu o fi facut insolatie ca a tinut-o tasu cu capul in soare vreo cateva minute si cum e ea branza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

buna!

bai ma dispera copilasul asta,de vreo 2 sapt e tot infundat in nas,i-am dat nurofen si i-am pus picaturi,dar degeaba,ca sforaie pe nas de ma inebuneste.am pus-o pe dr. sa il asculte pulmonar,sa se uite in gat,nu e nimic,doar ca e infundat,nu ii curge nasul asa ,numai la vojta mai ies secretii,nu tuseste,nu stranuta,fara febra,dar e naspa ca nu poate sa manance bine ca nu poate respira pe nas si ii vine sa verse,cred ca ii vin secretii in gat si el nu stie sa scuipe si ieri mi-a vomitat la masa de fructe.in rest suntem bine,multumim lui d-zeu,atat cat se poate e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna
eu cand e infundata tare si nu are altceva ii pun ser fiziologic la greu in nas sau nazomer, tot mult ca stii ca expira dupa o luna

Mergi la inceput

gata kineto ...alex este basculat in pat , sper sa ajung si eu putin ca m-am culcat ca pacala la 3 si la 8 eram vie

mdanicoleta a fost racit binisor , o viroza plus rosul in gat , cand am scris ca a luat antibiotic ,terminam antibioticul si dupa 3-4 zile pusee mici de febra si putina haraiala , irascibil in rest nimic,eu cred ca este prins de flama pt ca afara cald vant, la dana rece , acasa cald de lesini...asa ca ii trebuie foarte putin ca sa ia decizia de a nu manca , curios este ca nu i a curs nasul de 2 ori de cand il am,doar se infunda apoi ii inghite , daca facem kineto este belea ...ii scoate bucatele bucatele.

M-am infundat si eu sapt trecuta, cald cald eu repede la centru apoi la kineto am transpirat la dana m-a luat racoarea(apartamentul este pe nord si mereu este racoare, vara super) pana am ajuns acasa m-am incalzit , am stat sexy toata ziua si seara nu mai respiram.Dar macar eu mananc fara pr nu fac atatea nazuri.

andru_m poti sa ii pui in nas si picaturi colargol, au o culoare naspa si pateaza dar iese la spalat, scoate mucii cu primul stranut, favorizeaza aparitia stranutului, ies ca niste rame si gataaa bebe fericit pana se umple iar nasul(cate 2 pic in fiecare nara de 2 sau 3 ori pe zi)

Mergi la inceput