PROBLEME GRAVE DE DEGLUTITIE-HELP***CAP2***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

mai stiti ce ma enerveaza la andrei,ca daca ii dau o jucarie roade la ea de nu mai poate,in schimb daca ii dau un biscuite sau un pufulete se joaca cu ele,nici gand de mancare,oare are gust mai bun papusa decat pufuletele?

in schimb mananca cate 2 castroane de ciorbita pe zi daca vrea,chiar si 2 sarmale,nu prea ma mai agit din cauza mancarurilor,ci mai mult ca a devenit un hot,ca vrea sa stea tot timpul cineva cu el,ca singur il papa bau-bau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heer spune:

bravoo!ma bucur fff mult pt voi!nu am intrat demult aici si vad vesti bune!
Noi cu ce sa ne laudam?manaca copilasu meu bucataii mai dau si cate o bucata mare de abia o mesteca dar daca e carne nu sunt sanse sa fie inghititaCu pofta de mancare nu avem de lauda,de vomat ,vomita cand vrea muschii luisi nu numai!
Dar e bine.Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

heer ma bucur ca este bine Adam , tu cum mai esti ?
La cap bucatele suntem si noi dar nu am curaj sa fac pasul.
De doua sapt face figuri , in seara asta a plans la fiecare lingurita...mai mult a urlat, a mancat tocanita buna buna , stiu ca ia placut dar a fost indaratnic si rautacios.Am o mare teama ca la bucatele o sa verse si nu vreau , nu suport ideea, abea a invatat sa se abtina.O sa trecem curand la o noua etapa , sper sa imi pot pastra creierii intregi.
Pooop

http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg

Mergi la inceput

da Adam e mai bn un picut!si daca e el bn sunt si eu!Lasa ca o sa fie bn Alex si la bucatele!Cu rabdarea treci si marea!Si tu Wnimra esti o persoana perseverenta.
Pupici!

Mergi la inceput

Sunt perseverenta , ms de sustinere dar m-am saturat mama mama.Este putin racit si face ingrozitor de urat.In sesra asta a stat atat de linistit si cand a auzit ca ii dau sa pape a inceput sa tuseasca dar tuseste ca sa isi faca pofta de varsat, ma uitam cu sotul meu si ne inchinam , jur ca nu am mai vazut asa ceva de cand m-a facut mama....este al meu dar prea de tot.
Am si o sa am viata grea cu el , dar ce sa ii fac , doar nu il las sa moara de foame, chiar mi-a zis o prietena ca s a mai ingrasat , a facut galuste si pune un botic dupa ce face atata circ ca ii iert tot intr-o sec, sper ca este din cauza racelii si pt ca mai are pr de deglutitie reactioneaza mai urat decat altii copii.
Iar incep cu ore mici, nu ma mai ia somnul.

Heer cand ai timp poate imi mai scrii pe mess.
Salutari tuturor

Mergi la inceput

iar nu mananca nimjc plodu meu ,tuseste iar.de fapt nu prea sa oprit.Acum se pare ca nu mai e racit deloc.Dar ce are??????????
nu mai stiu la ce doctori sa merg cu el ca tot la fruntea doct am mers pe aici si nic..
Am auzit de un pediatru super
,acum mai vad cu ajung si la asta si nu mai stiu..
Ieri nu a mancat nimic,cand ii ziceam de mancare gata se pregatea de voma..Nici vb sa-i pot da ceva cu forta.
Andru_mami,il vreau si eu pe Andrei cateva zile sa ma mai refac ,sa vad si eu un copil ca maninca
Mada,cand te mai prind pe mess nu te evit!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

buna!

heer-nu dispera te rog,ca si eu am fost asa si mai sunt uneori;vara trecuta andrei a mancat tinut de nas,ca sa ii iau respiratia si sa il fac sa inghita,si ziceam ca o sa imi pun latul de gat cand ma gandeam sa ii dau papi;slava domnului si-a mai revenit si acum mananca bine zic eu,adica dimi si seara are masa de lapte,o masa de fructe -o banana,o para,un kiwi si 6 capsuni odata la masa de fructe,nelipsita ciorbita,si diverse,adica ou cu branza fagaras,mamaliga cu unt si telemea,pilaf de orez cu ficatel fiert,,etc.dar si andrei sa stii ca isi mai face sila sa vomite uneori,in general cand se cam satura si eu insist sa mai mananca atunci.
wnimra-fii tare ca doar si tu ne mai imbarbatezi pe noi,ce naiba,te cred ca disperi si eu am momente cand imi vine sa il strang de gat,dar tip un pic si gata,trecem inapoi la treaba.cred ca andrei se va rostogoli f curand,se tot intoarce pe o parte si doar f putin iilipsete sa cada pe burta,acum suntem in week-end acasa,maine plecam iar la bucuresti,va veni si mdanicoleta maine pe la noi in vizita cu ioana,in sfarsit ne vom cunoaste.
curaj fetelor ca mai avem de tras si ne trebuie forta si putere si nu in ultimul rand ,nervi de otel.
ne auzim saptamana viitoare;pupici multi pentru voi si multa sanatate.

Mergi la inceput

am descoperit de ce nu mai mananca , rosul din gat il impiedica , face mai urat cu o sapt inainte de nu stiu ce l-a apucat apoi devine insuportabil si incepe sa se mai regleze.Am mai zis eu ca daca se imbolnaveste de 4 ori pe an si il tine cate o luna ajung la nebuni

heer ce mai face Adam ? se simte mai bine cu tusea , cu mancatul....sper ca a fost marfa la pescuit

andru_mami nu disper stai linistita , sincer m-am obisnuit dar intrii intr-o rutina si dupa poc poc iar incep belelele, stiu ca nemancatul este din cauza la ceva , iar acel ceva este sigur o raceala, viroza cine stie, iar slabeste , iar facem pauza de kineto si te saturi ...din vara incep pe bucatele si atunci sa vezi cate pagini o sa umplu pe aici
Maine va doresc o zi superba la amandoua , sa beti un pahar de suc cu pai si pt mine , pupici la pici

mdanicoleta Ioana cum mai mananca?

Mergi la inceput

Merci fetelor de incurajari!Doamne ajuta !spersi eu ca o sa fie bn..acum are 3 zile nemancateDa nu pot nici cu forta nici draga nici deoculore nu vrea.Am sris in partea cealalta nu vreau sa ma repet.Tusea nu ia trecut e mai rau ,incerc pe naturale cu doctoritaa asta noua(pare ca stie ce spune).Si sper la mai bine!
La pescuit!!!!!!e afost nu cum aparea,nu dormisem noaptea si cat ma invartit omu meu prin cairo sa gaseasca momeala,ma ajuns oboseala asa ca..Dar a fost frumos,Adam a fost incantat ,si-a facut prietena.a prins peste adevarat mare cat degetele lui.Cand il vad ca rade imi trece de toate uit de mine.
Va pupic!

Mergi la inceput

felicitari pt Adam si pestele "urias"
si in mod special pt Adam si noua prietena -este un cuceritor
Vreau si eu la pescuit , chiar imi doresc , nu sa pescuiesc dar macar sa am un bat in balta si sa imi ascult gandurile.
Nu stiu ce sa zic de tusea lui , daca pe mine ma indispune ca mereu citesc ca nu se simte ok cred ca pe tine te-a adus la disperare.Inca un control amanuntit la un alt medic , nici nu stiu ce sa zic, sper sa de-a rezultat tratamentul natural.
A inceput sa manance ?
Alex tot in opozitie se afla dar parca este ceva mai bine , mi-a varsat putin dimineata dupa medicamente , tuseste urat numai la mancare si mai nou scartie din dinti cand ii dau cu lingurita , incapatanat copil mai am.

pooop pe toate fetele

Mergi la inceput