PROBLEME GRAVE DE DEGLUTITIE-HELP***CAP2***
Raspunsuri - Pagina 3
wnimra spune:
hello
andru-mami dupa 2 sapt tot aici ne gasesti si poate se intampla o minune si veniti cu vesti mai bune ca tot suntem in postul pastelui.
Ortezele sa le strangi pana vezi ca ii gasesti urme pe picioruse, suna crunt dar asa se pun corect, dupa o ora doua le mai scoti , lasi picioarele sa se bucure si ele iar le pui , noaptea mai putin stranse ca doarme si nu are timp sa mestereasca la scos.Eu nu i-am mai pus lui alex noaptea ca ma trezeam dimineata cu niste picioare in cap , mama mama
Cred ca Alex a devenit sclifosit, ok are probleme ca nu sunt nebuna , dar prea prea prea .Este tragic cu mancarea.
In seara asta am avut ''onoarea'' sa il vad albastru.Pt prima oara s a inecat rau.Azi pe 27 face 3 ani si 8 luni , e pana acum nu s a inecat never, a varsat, tusit , inecat ca omul adica tusea putin si gata, m-am speriat de am intepenit.I-am facut almete cu niste smantanica si putina paine, ca nu stiam ce sa ii dau repede ca sa ii placa, eu tot cu mancarea prin bucatarie ii dau sa linga si vad ce ii place , in fine ia prima gura( facute la blender dar tot inecacios de la paine) si tuseste , face circ si varsa ff putin, eu uimita ca de obicei nu mai varsa, si se ineaca mamamaaaaa nu stiam ce sa ii mai fac.Trece de faza asta ramane in final doar alb la fatza, bine ca nu mai era albastrui si imi zic curaj hai sa ii dau, il rugam sa ma ajute, se uita la mine si cu incredere lua putin, iar tusea naspa tare, luam si eu si plescaiam amandoi , ii ziceam ca totul este ok, ca mama este cu el, nu se intampla nimic, chestia aia chiar era buna, in fine reuseste si inghite.Va puteti imagina ca trebuie sa il invat sa mestece cu dintii????? cum animalele isi invata puii, numai ca la noi poate mai trec doi trei ani.
Cineva mi-a zis ca a auzit pe un om bolnav in faza termminala zicand, ca isi doreste inca o zi...inca o zi si ...inca o zi de VIATA.E la asta ma gandesc acum, ca sunt suferinte mult prea mari , poate peste puterea mea de intelegere si viata mea este chiar frumoasa....altfel o iau prin papusoi si merg merg si ajung sa vad cercuri lasate de extraterestrii
paa
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
andru_mami spune:
buna!
LA MULTI ANI si ii dea d-zeu multa sanatate si tie multa putere sa treci cu bine peste toate obstacolele.mai sa stii ca asa i-am facut cu ortezele,i le-am strans bine ca avea urme pe picioare cand i le-am dat jos,si sa stii ca a stat cu ele.wnimra-te inteleg perfect in situatia cu alex,ca si pe andrei cand il apuca isteria si nu vrea sa deschida gura ii curge zeama de la ciorba pe el,se uda pana in par,suge painea si zarzavatul,incepe si scuipa cu mancarea in gura sau sta cu ea pana ii vine sa vomite,si ma apuca toate crizele posibile,imi vine sa ma iau cu mainile de par si sa ma dau cu capul de pereti,dar ma gandesc ca asta e boala si daca el nu isi da seama ce face,macar eu sa imi dau seama ca asta e ,e bolnav si nu stie.cateodata ma mir si eu de unde mai am atata rabdare,dar oricum am devenit f nervoasa in timpul asta,imi sare imediat tandara.hai ca va las ca eu nu as mai pleca de aici dar ma asteapta un fotoliu de rufe de calcat si andrei asteapta si el masa.
wnimra spune:
ola!
alex mananca snitel ieeeee, am zis ca nu o sa vrea piept de pui ca este inecacios dar a vrut.Greu cu mestecat inghitit dar nu se mai ineaca asa de rau, inca ma lupt cu el, am niste muschi la maini.
andru-m ai drepate , nu stiu de unde am atata rabdare, dar mi-am facut un scop in viata , sa il recuperez chiar daca uneori imi vine sa o iau prin porumb.
pupici
mdanicoleta spune:
bravo alex
urmam noi, nu? astept sa pot spune si eu ca mananca snitel...
bravo fetelor...pe ei .....ca noi i-am facut pe ei, nu?
va pupam
ne vedem in bbuc, poate, vera
drum bun si sa te intorci sa ne spui ca andrei sta in fund
wnimra spune:
chiaar
drum bunn!!! sa veniti sanatosi si cu progrese
pupici bebe andrei
mdanicoleta bine zici , noi i-am facut noi ii facem k.o.snitel tot pasat sa nu iti imaginezi ca asa la furculita..dar nu il manca defel ca este inecacios , nu stiu ce l-a lovit dar sper sa il tina
pup ioana
heer spune:
bravo Alex!pt mamica invingatoare.Uite sa stii ca Adam oricat ii tai eu carnita daca e mai atoasa o mesteca si o scuipa.(sunt multumita ca macar o mesteca).Deci e ff bn.Uite ca facem si noi progrese!Anul trecut pe vremea asta eram nu prea credeam ca o sa vedem filme din astea
wnimra spune:
M-ai facut sa zambesc.
Ce necajite mai eram doamne.
Cel putin eu eram deprimata vesnic.
Acum cand ma uit in urma parca se vad schimbari mari si pe copii si pe noi, ne-am tabacit ,am evoluat si mie chiar mi-a facut bine ca am mai refulat aici.
A ajuns Alex sa manance o pulpa de pui , din aceea mare (zici ca sunt pulpe americane) la doua mese.De curiozitate am cantarit-o si avea 340 de grame, pt el este mult , impartita in doua si asezonata cu cartof , branzica, unt , bla bla.
Dar am observat ca nu mai varsa Adam.
Si pt tineo mamica demult invingatoare.Si pt domnul ''mestecacios''
Avem copii smekeriti.
Cand o sa apuce bucata de carne si va musca din ea ii fac film si pun aici apoi dau party.
ideei de mancaruri pasate mai aveti? ca sunt in pana rau
pupici mamici si bebici
andru_mami spune:
BUNA !
fetelor cat am stat in spital andrei a mancat de nici nu mai stiam ca sa ii dau,pe bune,de nu ar fi mincat si pietre,cred ca avea 7 mese pe zi,nu exagerez.in schimb acum cred ca e in greva foamei,cred ca si de la antibiotic i-a saczut pofta de mancare si a devenit un sclifosit de imi vine sa inebunesc.e si un pic infundat in nas si cred ca de aia nu mai mananca asa bine.
mdanicoleta spune:
buna fetelor
a inceput ioana sa manance mai cu pofta. de cateva zile i-am luat pikovit sirop si ii dau in fiecare dim cate o lingurita. oare de la el sa fie?
va pupam
andru_mami spune:
mdanicoleta- sa stii ca nu stiu nimic de siropul asta,dar tot ce se poate.
ti l-a recomandat dr?ma gandeam sa incerc si eu la andrei poate ii mai da un pic de viteza.