A murit Ion Dolanescu!!!
Acum am auzit la tv...stop cardiac..acum 40 min...
Condoleante...Dumnezeu sa-l odihneasca..un mare om...
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
Raspunsuri
Rufus spune:
Ooooo...pacat.
Dumnezeu sa-l ierte!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
olim spune:
Dumnezeu sa il odihneasca in pace.
L-am vazut pe 6 martie la emisiunea lui Maruta impreuna cu Ionut si mama sa, si se vedea a fii un om bolnav, adica nu mai avea vitalitatea lui parca.
Delphinas spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace...la Maruta am vazut si eu stirea.
Intr-adevar se vedea ca nu mai are vlaga in el, ca e sleit de puteri.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
RAMONELLA spune:
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!!!
Eu l-am vazut anul trecut la mare,la un spectacol.Era cu fiul sau.Se vedea ca era un om bolnav,de mult nu a mai zambit.De fapt nu l-am vazut niciodata zambind.Avea probleme cu inima.Spunea la Maruta in emisiune ca isi doreste sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa poata respira.Se pare ca a fost chemat si la Cristi Brancu in emisiune si a zis ca daca e in direct nu-i rezista inima.
Offf,cum e viata asta...
Si apropo,vad ca au fost 200 si ceva de vizualizari si doar 6 mesaje...pacat....
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RAMONELLA Si apropo,vad ca au fost 200 si ceva de vizualizari si doar 6 mesaje...pacat.... |
Adica trebuie "sa strigam in gura mare" aici ca ne pare rau? Altfel nu suntem crezuti? Nasol....pt tine.
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
CINE VREA SI CINE POATE
flo1980 spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2
Anina_n spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
L-am vazut si eu, la Maruta in emisiune, pe 6 martie, cum ii canta mamei(97 ani) lui de ziua mamei. A fost un moment foarte emotionant.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn