puregon
Raspunsuri - Pagina 20
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta Fii te rog mai explicita... Eu de exemplu acum dintr-o fiola de 300,am facut aseara 75,azi mai fac 150 si maine ar trebui sa mai fac 150 si s-ar face in total 375.Ei eu cum procedez,fixez la 150 si injectez apoi de unde imi dau seama daca au mai fost 150 sau nu??? |
fixezi la 150 de unitati si incepi sa-ti injectezi...daca de exemplu in falcon nu mai sunt decat 100 de unitati o sa se blocheze indicatorul la 50 ui - adica la cantitatea pe care mai trebuie sa ti-o injectezi dintr-un nou flacon...
[/quote]
Ahaaaa...super acum am inteles.
Mersi mult,pupici!!!
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bytzi pysypisi,in fiola de 300ui puregon ai 425 ui eu asa am avut la toate deci daca aseara ti-ai facut 75ui,in seara asta 150 ui,ai si pt miine 150 ui oricum daca nu, sa zicem ca nu e desi stiu ca e mie dr mi-a zis asa: daca ti-a mai ramas in fiola dar nu e suficient pt doza care iti trebuie faci asa regleaza penul la ui care ai nevoie ,introdu in burtik ce e in el,schimbi fiola si acul fara a mai regla din nou penul si introduci iar in burtik continuarea pina iti vine reglajul iar la 0(ca iti introduce singur continuarea de care ai nevoie) sper ca m-am facut inteleasa mai ai putin _ endometrioza, FSH 20 6 IA, nereusite FIV intrerupt din lipsa de foliculi |
Am inteles draga Bitzi,mersi frumos.
Asa este mai am putin si sunt plina de emotii,dar incerc sa ma stapanesc cat de mult pot.Sper din tot sufletul ca totul sa iasa ok,la fel iti doresc si tie si tuturor fetelor.
Pupici!!!
peta spune:
ella nu prea cred...am fost azi sa-mi fac beta, astept rezultatul dupa-amiaza, dar nu prea cred...adica nu prea mai am niciun fel de simptom, nici macar de la progesteron...
bytzi spune:
fetelor,am si io ramasa o fiola de 300ui puregon,pastrata la frigider,exp 02.2011,eu am intrupt fiv-ul si am ramas cu ea
initial am vrut sa o donez,dar fiindca m-am hotarit sa mai incerc o stimulare dar de data aceasta cu gonal deoarece la el raspund mai binisor si am nevoie de o stimulare f puternica ,pe deasupra stau si cam prost cu bugetul ,am hotarit sa o vind( pretul la semnatura)
daca e cineva interesat sa ma cantacteze pe PM ,multumesc tare mult
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
ellapetre spune:
Peta stai linistita.Nu cred ca trebuie sa fie vreun simptom asa repede.Mai asteapta.Eu iti tin pumnii.

ellapetre spune:
Buna Peta.Sincer imi pare rau pt tine dar capul sus.Doar tu ai spus ca esti o luptatoare.Mai fa si tu o pauza ,ma relaxeazate putin.Numai cine nu trece prin asta nu stie ce stres este.Eu am lasat-o mai moale.Daca e sa fie o sa fie.iti tin pumnii in continuare.
peta spune:
ella, se pare ca am facut testul prea devreme...am aflat acum o ora ca ... sunt insarcinata...am repetat testul azi si a iesit clar pozitiv...valoarea e un pic mai mica decat normal la calculul zilellor de la inseminare, dar...