puregon
Raspunsuri - Pagina 19
cami_antonia spune:
buna feteleeeeeee
VIN CU O MARE RUGAMINTE LA VOI
AM INTELES CA ALINEI II ESTE RAU
VA ROG
UN APEL DE URGENTARE
SA NU RAMANA ADI CU BANII STRANSI
II ESTE FRICA SA NU O PIARDA
VA ROG
MAI DA-TI LA PRIETENI BLOGUL
AU ZIS AIA CA II PRIMESC CU 30 DE MII
SA MAI DEA APOI DIFERENTA
VA ROG
S-A MICSORAT SUMA
SA FACEM UN EFORT
SA POATA PLECA
FRATEMIU E DISPERAT
SI A ZIS CA EL SE DESCURCA CU DOAR 1000 EURO
SPER SA II AJUTE DUMNEZEU
momentan sunt 21 mii de euro
VA ROG
DA-TI LA CAT MAI MULTI PRIETENI BLOGUL ALINEI
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabrinela Buna seara!Fetelor urmeaza sa fac si eu luna aceasta iui cu puregon,pot sa-mi cumpar de 300 si sa-l dozez?mi-a dat sa fac 50 pe zi din a3z a cm 7 zile,trebuie sa cumpar si siringi ,de care?eu am sunat medicul de familie si a zis ca se compenseaza puregonul 50%.Va multumesc maria |
ce mai faci ?
nu mai stiam nimic de tine, caci pe subiectul unde vorbeam, nu ai mai venit ...
ellapetre spune:
Buna fetelor.Asa este in fiola de puregon este o cantitate mai mare de solutie.Si eu am fost disperata crezand ca nu mi s-au administrat bine dozele.Acum m-am lamurit si eu.Peta ce mai faci?Este bine luna asta?
Multa bafta tuturor.
peta spune:
buna ella, sunt bine...sunt in cele 2 saptamani de asteptare. Luna asta am sperante mai mari, am avut mai multi foliculi, deci...poate sunt si sansele mai mari. Tu ce mai faci?
vasilasanita spune:
| citat din mesajul lui peta Ella, ce sa fac, nu m-am abtinut si mi-am facut un test de ovulatie in z15 si m-a iesit negativ...acum nu stiu ce sa zic, ovulasem deja, urmeaza sa ovulez sau nu pot pune baza in testul de ovulatie... eu luna asta n-am facut tratament, dar teoretic efectele tin si dupa ce il intrerupi vreo 2-3 luni. Oricum eu am "prestat", ca sa fiu acoperita tu ce mai faci? |
CE fel de teste de ovulatie folosesti?
Eu cu cele MINUT sunt multumita. Am mai folosit un tip care tot timpul erau negative. Alea de la minut zic ca sunt bune fiindca mi a iesit pozitiv cand mi a spus si la echograf.
Dumnezeu ne va ajuta!
peta spune:
vasilasanita - si eu tot minut am folosit, tot din cauza ca le-am corelat cu monitorizare ecografica si erau ok...am auzi ca a aparut acum un test de saliva care ar fi mult mai bun, dar nu m-am interesat inca la farmacie...mi-a zis o prietena de el..
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui peta pysypisi - in fiola de puregon e o cantitate un pic mai mare de 300 de ui...abia cand iti injectezi cantitatea ramasa, vezi cat a mai ramas |
Fii te rog mai explicita...
Eu de exemplu acum dintr-o fiola de 300,am facut aseara 75,azi mai fac 150 si maine ar trebui sa mai fac 150 si s-ar face in total 375.Ei eu cum procedez,fixez la 150 si injectez apoi de unde imi dau seama daca au mai fost 150 sau nu???
peta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pysypisi
Fii te rog mai explicita... Eu de exemplu acum dintr-o fiola de 300,am facut aseara 75,azi mai fac 150 si maine ar trebui sa mai fac 150 si s-ar face in total 375.Ei eu cum procedez,fixez la 150 si injectez apoi de unde imi dau seama daca au mai fost 150 sau nu??? |
fixezi la 150 de unitati si incepi sa-ti injectezi...daca de exemplu in falcon nu mai sunt decat 100 de unitati o sa se blocheze indicatorul la 50 ui - adica la cantitatea pe care mai trebuie sa ti-o injectezi dintr-un nou flacon...
bytzi spune:
pysypisi,in fiola de 300ui puregon ai 425 ui eu asa am avut la toate
deci daca aseara ti-ai facut 75ui,in seara asta 150 ui,ai si pt miine 150 ui oricum
daca nu, sa zicem ca nu e desi stiu ca e![]()
mie dr mi-a zis asa: daca ti-a mai ramas in fiola dar nu e suficient pt doza care iti trebuie faci asa
regleaza penul la ui care ai nevoie ,introdu in burtik ce e in el,schimbi fiola si acul fara a mai regla din nou penul si introduci iar in burtik continuarea pina iti vine reglajul iar la 0(ca iti introduce singur continuarea de care ai nevoie)
sper ca m-am facut inteleasa
in capul meu stiu exact cum trebuie dar nu stiu daca m-am exprimat sa intelegi
mai ai putin
,outze frumoase iti doresc
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
bytzi spune:
eee primisei raspuns![]()
_
endometrioza, FSH 20