Pepenasi iulie-august 2008 (100!!)
Raspunsuri - Pagina 20
Caprioara spune:
V-am spus ca azi sparge gingia dintele
nr 7
? Am cel mai mic si cel mai dintzos pepenash cred
.
Nu-s ce legatura e cu calciul, dintzii si fontanela, ca noi avem fontanela mare si multi dintzi. Vreo 3 doctoritze care ne-au vazut acum cu boala ne-au zis ca-i cam mare si sa-i dam cel putin 5 picaturi de vigantol.
pup you,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
ooka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Caprioara V-am spus ca azi sparge gingia dintele nr 7 .Nu-s ce legatura e cu calciul, dintzii si fontanela, ca noi avem fontanela mare si multi dintzi. Vreo 3 doctoritze care ne-au vazut acum cu boala ne-au zis ca-i cam mare si sa-i dam cel putin 5 picaturi de vigantol. pup you, In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati ![]() Caprioara, mami de Matei si de Ilinca Povestea nasterii Ilincutzei poze |
Ptiu, sa n'o deochi, ce de dintzu are Ilinca. Vezi sate feresti cind vine sa haleasca
mami de Sofi
Caprioara spune:
Ooka, 7 korn au fier(mg) la 100 g pulbere 3; o portie la 220 g (din care 20 pulbere si 200 ml lapte) 3,2; procent de acoperire a necesarului zilnic (100 g/1 portie) 50/53. Si au si acid folic (ug), o portie la 220 g (din care 20 pulbere si 200 ml lapte) 30. Sper ca intelegi cum am scris, am copiat de pe cutie.
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze
Caprioara spune:
Iriss, am pus apa intr-un compartiment de la unul din castronele si l-am intors cu fundul in sus, l-a agitat, l-am zgaltait, vreun minut asa. A ajuns un pic de apa in minicompartimentul din centru, ala pentru linguritza, dar nu si in al doilea de mancare. Si a picurat pe la capac si afara daca l-am tinut atata intors cu fundu in sus. Asa ca nu e etans
. Insa daca pui solide cred ca e ok. Sau mai lichid dar nu il intorci pe dos
, cum am facut eu acum. Eu l-am testat in conditii extreme
.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura IRISS - vezi ca ai dat un reply la capitolu' trecut. Anii cu probleme sunt aia PARI, nu aia bisecti |
Anko, pari vroiam sa scriu si eu, da' neuronu care a vrut sa ma faca de ras, mi-a luat-o inainte

Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei