Pepenasi iulie-august 2008 (100!!)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

V-am spus ca azi sparge gingia dintele nr 7 ? Am cel mai mic si cel mai dintzos pepenash cred .
Nu-s ce legatura e cu calciul, dintzii si fontanela, ca noi avem fontanela mare si multi dintzi. Vreo 3 doctoritze care ne-au vazut acum cu boala ne-au zis ca-i cam mare si sa-i dam cel putin 5 picaturi de vigantol.

pup you,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Caprioara

V-am spus ca azi sparge gingia dintele nr 7 ? Am cel mai mic si cel mai dintzos pepenash cred .
Nu-s ce legatura e cu calciul, dintzii si fontanela, ca noi avem fontanela mare si multi dintzi. Vreo 3 doctoritze care ne-au vazut acum cu boala ne-au zis ca-i cam mare si sa-i dam cel putin 5 picaturi de vigantol.

pup you,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

poze

Ptiu, sa n'o deochi, ce de dintzu are Ilinca. Vezi sate feresti cind vine sa haleasca

mami de Sofi

Mergi la inceput

Ooka, 7 korn au fier(mg) la 100 g pulbere 3; o portie la 220 g (din care 20 pulbere si 200 ml lapte) 3,2; procent de acoperire a necesarului zilnic (100 g/1 portie) 50/53. Si au si acid folic (ug), o portie la 220 g (din care 20 pulbere si 200 ml lapte) 30. Sper ca intelegi cum am scris, am copiat de pe cutie.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

capitolul 101

Mergi la inceput

Iriss, am pus apa intr-un compartiment de la unul din castronele si l-am intors cu fundul in sus, l-a agitat, l-am zgaltait, vreun minut asa. A ajuns un pic de apa in minicompartimentul din centru, ala pentru linguritza, dar nu si in al doilea de mancare. Si a picurat pe la capac si afara daca l-am tinut atata intors cu fundu in sus. Asa ca nu e etans . Insa daca pui solide cred ca e ok. Sau mai lichid dar nu il intorci pe dos , cum am facut eu acum. Eu l-am testat in conditii extreme .

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

IRISS - vezi ca ai dat un reply la capitolu' trecut.
Anii cu probleme sunt aia PARI, nu aia bisecti Ar fi fost bine sa fie aia bisecti, erau mai rari

Anko, pari vroiam sa scriu si eu, da' neuronu care a vrut sa ma faca de ras, mi-a luat-o inainte

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput