Pepenasi iulie-august 2008 (100!!)
Raspunsuri - Pagina 11
Kimmy spune:
Am pus 2 poze cu papuceii in albumul Timeei
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
dana81 spune:
IZA foarte frumosi pantofiorii, sa-i poarte sanatoasa TIMEEA si sa le toceasca talpa cat mai repede
MINA pe unde umbli, ce mai face DEEA?Ce mai papa?Sunteti bine?
VIO tu pe unde te ascunzi?
Noi am fost pe afara, pe la mami pe la serviciu si am venit frante acasa
DENISA hotarat Raducu cu personalitate...![]()
ANA eu folosesc de la TIS lipogel anticelulitic, de la Elmiplant CElulight si combinate cu masajul si uleiul de masline par sa dea rezultate
Despre incaltari asa stiu si eu sa cuprinda glezna si sa aiba talpa buna
Ma pregatesc sa fac un tiramisu ca maine isi tine mama ziua si ii fac o surpriza
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Yael spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_a In alta ordine de idei, ce crema pentru celulita imi recomandati? Orice raspuns este binevenit pentru ca eu sunt paralela...si m-am apucat de o cura de slabire....asa ca as da cu ceva pe pielea de pe burta...in caz ca se topeste grasimea sa un curga pielea intelegeti voi.... |
www.adonialegtone.com/" target="_blank">Adonia LegTone™ Serum <este o crema anticelulitica aparuta in Statele Unite, care te scapa de celulita in doar noua minute. Desi pare ireala, e cat se poate de adevarat si verificat efectul acesteia. In noua minute, celulita de pe picioare si fese e redusa cu circa 48%, iar intr-o saptamana cu 70%. Acum se comercializeaza deja si în Marea Britanie, la pretul de 59 de lire sterline, circa 270 de lei.> Trimit defapt in toata lumea, gratuit -cu FedEx, iar daca cumperi 2, al 3-lea e gratuit... Un tub ajunge 60 de zile. Si am gasit numai reviews super...
Am citit si io... Asa o fi... Insa nu stii ce o sa fie peste cativa ani... Cine o incearca prima?
Atb-ule, merci ca ai intrebat de noi
Suntem bine, sanatosi si cu 4 dintisori (jos, in linie completa). 5, 6... in curand dupa cum se comporta
Si in alta ordine de idei, venim si noi in Ro pt. 10 zile... de Paste.
Pupici!
I,J
,N
& E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
madina71 spune:
Ragusheala la bebelusi: Lucian al meu este ragushit cam de aseara... Nu are alte simptome, ce poate sa insemne, ca are rosu in gat?
Va rog cine a patit asa ceva sau cine stie ce poate insemna ragusheala sa imi raspunda si mie ca am intrat in panica...
Cicatricea BCG: abia se vede, am fost la dr pneumoftiziopediatru, i-a facut testarea idr si a iesit pozitiv, adica s-a inroshit cam pe 1,5 cm.... A trebuit sa-i fac si radiografie pulmonara, i-a iesit ok, si am facut si eu, bona, sora mea care vine des pe la mine si o sa faca si sotul luni, iar lui Adrian i-a facut astazi testarea intradermica sa vedem ce reactie are si la el. M-am speriat, fiindca reactia pozitiva la testarea intradermica cu tuberculina poate sa insemne ca a luat contact cu microbul TBC... Offf, sa speram ca ne iese bine radiografia la toti si atunci vad ce mai zice dr, ca nu prea m-a lamurit. Se pricepe cineva si la asta?
Probleme, sper sa fie bine!
ana_a spune:
madina, si noi ne luptam cu o raguseala....eu i-am facut aburi cu ceai de musetel si se mai amelioreaza, la noi a inceput si o tuse harait din gat, laringita se pare...si acu stau pe ganduri daca sa merg sau nu la medic... in ideea ca daca ma duc sigur ne da antibiotic si nu cred sa fie nevoie. Am sa astept, deocamdata nu face febra decat in jur de 37,6 rectal.
yael, mersi de link, da nu cred ca este inca pe aici
e si al naibii de scumpa...
dana, mersi, am sa caut si ce ai zis tu. Ceva trebuie sa cumpaR....
proud mammy
micul artist
dobreclaudia spune:
dragi mamici cu experienta
ma puteti ajuta va rog pentru 2 probleme, am o fetita de 2 luni si:
1. are reflux, vomita des si sughita, nu mai stiu cum sa o mai tin, unii zic la orizontala, altii plan inclinat, altii vertical sa scoata aerul...
2. are sub sprancene pielea uscata si se descuameaza...s-ar putea sa aiba o dermatita de la uleiul de masaj de la Sanosan...
doctora ne-a dat Acvanatal dar pe prospect scrie ca nu se da la copii sub 4 luni si nu se da la ochi...ce ma sfatuiti?
astpe raspunsuri pe mesaj privat, din cauza timpului...
multumesc anticipat
claudia
clau
Tecky spune:
Salutare!
Fetelor voi puneti sare in mancarea pt bb?Cat si de la ce varsta se pune?...
Anaxena sanatate multa Mariei!
Superbe pozele!
Kimmy foarte frumosi pantofiorii Timeei.
maria fruntea sus,mai lasa supararile.
madina vaccinul din manuta cum arata?Ce v-a determinat sa faceti idr-ul?
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madina71 Ragusheala la bebelusi: Lucian al meu este ragushit cam de aseara... Nu are alte simptome, ce poate sa insemne, ca are rosu in gat? Va rog cine a patit asa ceva sau cine stie ce poate insemna ragusheala sa imi raspunda si mie ca am intrat in panica... Cicatricea BCG: abia se vede, am fost la dr pneumoftiziopediatru, i-a facut testarea idr si a iesit pozitiv, adica s-a inroshit cam pe 1,5 cm.... A trebuit sa-i fac si radiografie pulmonara, i-a iesit ok, si am facut si eu, bona, sora mea care vine des pe la mine si o sa faca si sotul luni, iar lui Adrian i-a facut astazi testarea intradermica sa vedem ce reactie are si la el. M-am speriat, fiindca reactia pozitiva la testarea intradermica cu tuberculina poate sa insemne ca a luat contact cu microbul TBC... Offf, sa speram ca ne iese bine radiografia la toti si atunci vad ce mai zice dr, ca nu prea m-a lamurit. Se pricepe cineva si la asta? Probleme, sper sa fie bine! mami de Adrian (20.01.2007) si Lucian (05.07.2008) |
ragusheala este din cauza laringitei si in cazul Mariei a fost prezent si rosu in gat...sa-i pui mereu ceva cald la gat,sa nu exagerezi cu caldura,gen mamaliga..eu am pus sare in 3 perechi de sosete..am incalzit-o la microunde si i-am pus la gat infasurand un fular in jurul gatului
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
eu pun sare in mancarea Mariei ca altfel nu mananca...nu pun multa,dar sa dea acolo un gust la mancare,ash incerca sa pun sos de soya poate e mai ok ala..parca se punea sare marina sau visez eu?
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
se vede ca am stat acasa azi..ca am scris pt toata sapt
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
Maria,povestea nashterii

intelegeti voi....