noi,sagetatoarele (10)
Raspunsuri - Pagina 11
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaaa!
alison, citizen of DC, no answer for me???
dragaica, Herbs de Provence,k trebuie sa fie pe la voi....
daca nu, iti scriu eu compozitia...
nma, sexy si rea
eladeea,
pt tine!
claudia, elvie,
si pt voi!
pupici la gagici!!!
fug la pregatiri,gandiri, si apoi in piata!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
dragaica, mielul preparat asa, cu lamaie, poate fi gatit si la gratar, sa stii.
compozitia asta poate fi aplicata si in cazul altor tipuri de carnuri!
pupici la gagici!!!

claudia74 spune:
Alison insanatosire grabnica 
Galiciana si tie
eu nu stiu cu ce ma bucataresc de Pastele nostru, cred ca dau replay la ce a fost in we asta
adica mai fac o tura de oua, sunca fiarta,branza,rosii,ridichi,ceapa verde la micul dejun,apoi suntem plecat,duminica vom fi la o biserica ortodoxa din regiunea noastra la Slujba de Paste si probabil vom manca pe undeva,fac un tiramisu, acu am avut dobos (inca mai am
) vineri mancare de post,sambata vom fi iarasi plecati,ati inteles tot! ![]()
pe toate,fug la treeaba iar,profit de vremea buna sa schimb paturile si mai am cateva geamuri si perdele restante.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
eladea2005 spune:
salutare!
sunt prima pe ziua de azi??? unde sunteti, fetelor??? va spetiti cu munca?![]()
noi inca mucosi, tusim, e si putin ragusit...de 3 zile incoace in fiecare zi mi-a vomat in jet de la tuse...asa ca schimbam nu doar copilu ci si asternuturile...
apropo, Alison, sanatate multa! stiu ce nasol e...

nu mai stiu daca va ziceam de petrecerea de pici la care am fsot duminica...copilul meu era tare serios...nu prea baga in seama pe nimeni pe acolo, doar le arunca cate o privire, apoi isi vedea tacticos de ale lui...mai exact de un camion rosu(ne place tot ce e rosu
)...
aici e o poza cu seriosu' meu: http://picasaweb.google.com/eric.rusu2007/Aprilis#5324135852843693282
si aici cu fetita lu' mama:![]()
http://picasaweb.google.com/eric.rusu2007/EricInLunaLuiMartisor#5324135180227805554
va pup! o zi frumoasa! astept sa vina sotul de la fizioterapie( are pb cu spatele, mai precis hernie de disc medie)...
apoi iesim afra ca e prea frumos de stat in casa...![]()

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
anca_27 spune:
Vin si eu.
Fusei la ginec alataieri, el `controlul de 6 sapt?`, eu ca racul `da...de 4 luni`. Totul bine, mi-a dat cerazette, inca stau pe ganduri daca sa le iau sau nu.
Eu am o lene de ma doare, efectiv n-am chef de nimic, mi-a pierit si cheful de-a gati ceva special sa duc si eu ceva la ai mei, nici sa pun pozici pe net n-am chef. ![]()
Eladea, sanatate soatzei, tu cum esti, fizic? Ce dulce e Eric, el cu ale lui ![]()
Claudia, imi faci pofta cu atatea bunatati...de mancat as manca da` eu sa nu fac nimic...asa-i ca-s crunta?
Galliciana, bun pontul cu lamaia. Am mancat si pui frecat cu lamaie si miere...un deliciu. Mie imi place mielul da` sa nu-i simt mirosul.
Venind de la Fagaras am zarit din masina o turma de oi, cu mielusei, cand ma gandeam ca jumatate din ei n-o sa mai fie dupa pasti...prefer drob fals, sau deloc. Am gasit pe net o reteta de drob fals, cu pate si ciuperci. Poate-poate ma mobilizez.
Alison, ne luam de mana cu cheful, eu macar am noroc ca gateste mama de data asta... Sanatate multa!
Ce mai face blue eyes?
O suspectez pe zibe de ceva mic, luat din aer, alaltaseara avea asa o stare subfebrila, o simteam mai calda (36.7), si ieri a tot stranutat plus agitatie de rigoare, azi noapte am dormit cu ea, s-a trezit de nu stiu cate ori, m-a supt de m-a indoit, ma dor sfarcurile ca la inceput. Am imbracat-o mai bine ieri ca s-a si racit afara, si aseara o baita calda, sa vedem azi. Sau a dat-o peste cap drumul de Fagaras.
Nico, Dragaica, Elvie, ce mai invartiti?
Sa nu mai intreb de ratacite, Gyongyi, Nemhi....
O zi magica s-aveti!
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Somn lin, ingeras mic! 
galliciana spune:
pupam toti piticii mici!!!

fac putina pauza.....
am venit acasa pe la 12,30, m-am apucat de altele ....
pana la 12,30 am fost la contabila, banca, piata....
apoi acasa, rufe de spalat, si incerc sa ma apuc de cozonac, sau pasca, fierb maruntaie pt drob.... voi vedea ce apuc sa fac, pt ca, cf spuselor mnealui, oricum nu fac nimic toata ziua.....
mda, mai am de strans pe aici, si nu stiu, sa le semiprepar, droburile si friptura, sau, sa fac numai amestec si sa le pun la congelator.si plus ca vreau sa fac si sorei mele drob si de celelalte, praji si cozonac, pasca, ceva, apoi mai trebuie stranse de prin casa.....chiar nu stiu ordinea.....ufffffff..... plus mancarea de azi si maine, ei, da, "nu fac nimic".....
ma rog...... plus bagaje, plus caine, plus.....deh....celelalte, si vreau sa ma si vopsesc....
sunt suparata, imi va trece, cine stie.....
asa e, nu pot fi toate roz deodata..... banii astia mi se duc printre degete, desi nu iau decat ce imi trebuie atunci, pe moment.... ma gandesc, cateodata, ca am innebunit....si ma mai gandesc si la sensul vietii, si uite asa, se aduna...
gata, plec la treaba, dar sunt cu ochii pe voi!!
pupici la gagici!!!

Dragaica spune:
'Neata fetelor, am aparut si eu.
Am sa impart
de rigoare la bolnaviori.
noi suntem bine, mult de munca, sotul are o gramada de proiecte cu termen minim de predare, la banca este super aglomerat, se intorc banii de la guvern si lumea vine sa depuna cecurile sau sa le incaseze, deci.....munca , munca , munca dragi tovarasi.
Luni am examenul final la drept imobiliar si vorba cuiva de aici mi-e o lene de ma doare plus ca tre sa mai fac si manacare de paste, mai am niste treburi administrative 
o saptamana plina.
Caut bilete de avion pe Romania, cele mai ieftine sunt cu Air France...nu prea am vrea pentru ca serviciile sunt foarte proaste, pierd bagajele, etc......o sa vedem daca gasim in alta parte.
Allison eu prin octombrie am sa trec prin Iasi poate ne vedem face to face
, vin sa-mi iau diploma si restu de acte de la universitate.
Cam atat mai vb maine dimineata.
Pupici la sagetele.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
claudia74 spune:
Galiciana esti de-a mea cu duracell
nici eu nu-mi mai vad capul de treaba.
Andreia te rog io nu-i mai fa coditze la Erik ![]()

Anca esti crunta rau,pai ce mancati de Pasti,mergeti in vizite cu oole la ciocnit ![]()
Nico pe unde umblii.
Alison cum te mai simti.
Dragaica bravo pentru planurile de co.
Va
plec la lucru imediat.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
galliciana spune:
clau, ma apuc de o praji, mai fierb ceva pt drob, scot de la masina rufe.....deh, v-am spus, nu fac nimic toata ziua....oare imi trece rpd??
sunt pe aici....
e un vant asa ciudat pe aici....cum rar se intampla....
pupici la gagici!!!