noi,sagetatoarele (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Sarbatori fericite celor ce serbeaza Sfintele Pastele!
LA MULTI ANI FLORICELELOR!

Am urmarit si eu povestea ingerasului. Uneori viata e tare nedreapta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

sper ca ati avut o zi superba astazi de Florii... Paste fericit tuturor celor care-l sarbatoresc astazi!

Azi am fost la o petrecere de pici..tare frumos, agitatie, copii, muzica,....Eric a cazut la datorie dupa ce ne-am intors de acolo... a dormit 3 ore!!!

mi-am pus si floricele in ghivece, in balcon...acu arata tare frumos...mai am si celalat balcon de aranjat...si gata...

sa aveti o seara frumoasa alaturi de cei dragi!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Sarbatori frumoase si de la mine!

Eladea, nu te-astamperi, fa mama o pauza, si cand o faci pune niste pozici cu balcon mumos.

Elvie, esti iertata.

Noi fusem la Fagaras la cununia fratelui soatzei, drum scurt si rau incolo, lung si obositor pt zibe inapoi, a urlat saracutza pe ultimii km din toti rarunchii. O sa pun si pozici, va spun cand am pus.

Zile triste. M-a sunat ieri o mureseanca sa-mi spuna de Emma, habar n-aveam.
Ieri si azi am iubit-o si-am pupacit-o pe zibe ca niciodata. Si mi-a plans sufletul. Am primit o adevarata lectie: sa sarbatoresc viata, si sanatatea, si prezentul. E tot ce avem.

De Pasti noi mergem la ai mei, tara, munte, aer curat, sper sa fie si cald. Si ma gandeam sa duc si eu ceva gatit, altceva decat clasicele chiftele, prajeli, salata boeuf... Poate un drob din maruntaie de pui da` n-am cu ce le toca, c-am dus masina la ai mei si-a ramas acolo, of. Deci altceva. Cer si eu, ca si Dragaica, idei. Mai bantui pe bloguri, site-uri, da` de gasesc ceva...

Alison, La Multi Ani (cu intarziere) soatzei. Sa ti-l tina Dzeu, sanatos si voios!

Nico, ti-am spus c-am admirat pozici frumoase de la muzeul satului? Daca nu, iti spun acum, daca da, scuze ca ma repet, n-am mai mers in spate sa citesc ce-am mai scris si cand...... Cresc strumfii ca din apa si tu esti o sexoasa ca-ntotdeauna.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Somn lin, ingeras mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Eu inca sunt bulversata, inca doare si va durea mult stiu asta,am avut bucuria sa o cunosc pe Emma si pe Aida,sa iau parte virtual la suferinta lor de 1 an incoace, noi am tinut Pastele ?????????? nu stiu sincer,am fost la Slujba de Inviere astazi dar gandul mi-a fost la Emma si la Aida,am aprins o lumanare ptr sufletul Emmei,nu stiu ce Sarbatoare a fost azi,nici ieri,nici maine ce va fi........... Andi e bucuros ca a venit iepurasul cu ce si-a dorit insa din pacate mamica lui a fost cam absenta la tot ce s-a intamplat de vineri dupa masa incoace si nu stiu cand imi voi reveni.........voi scrie cand voi reveni cu picioarele pe pamant .

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

ca sa vedeti ce muta sunt......
aveam si eu o viorica acasa, si de abia ieri mi-am amintit....
ufffffff, a fost totusi,bine!
anca, mie imi place drobul cu bucati mai maricele, tai cu cutitul ficatul de pui fiert pe 3 sferturi, in apa cu putina sare si ulei.pateu de ficat pui?
dragaica, eu friptura de miel o fac asa: spal mielul cu lamaie, putina sare si piper, si verdeturi de Provence, si, eventual o las de pe o zi pe alta, tot spaland si intorcand intr-un vas. are un gust deosebit.usturoiul e facultativ, cand il pun, tai carnea si il introduc in locul facut.
da, ffffffff trista povestea Emmei, pt o fetita devenita ingeras in atat de scurta vreme.....
elvie, buna!!!
alison, esti pe acasa de Pasti? o vizita de la fetita???
eladeea, , te rugam fii cuminte.
gata, ma duc la treaba, sunt cu ochii pe voi!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata!

de azi suntem singurei (pe timpul zilei, doar)...tati a inceput din nou serviciul dupa 2 sapt. de concediu...

piciu inca nu e bine, nu mai are muci ca in prima zi, dar acum a inceput sa tuseasca...off..bine ca e vioi si n-are temperatura...deci mergem spre bine...sper...

azi s-a implinit o saptamana de cand... dar ma simt bine...imi revin, incetut...

va urez o sapt frumoasa, mai ales ca e plina de semnificatii...si asa cum zicea Anca...sa traim prin iubire, sa ne bucuram de rpezent si de fiecare clipa alaturi de cei dragi...sanatosi sa fim!

O saptamana minunata, plina de soare si iubire!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Andreia ptr tine si ptr pierdea ta.
O zi frumoasa va doresc.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

'neata fetelor, incep cu si pentru toata lumea, azi este o zi superba la noi, asa n-am chef sa ma duc la munca dar trebuie, sper sa fie frumos si in Noaptea de Inviere.
Galliciana un pentru retete, nu stiam de faza cu lamaia. Eu sambata am sa merg la vecinii ei sa facem impreuna cozonacul si oualele rosii, restu le fac la mine acasa.
Am decis sa venim acasa (in tara) in Octombrie, abia astept sa-mi vad familia, mi-e dor de toata lumea....si de catelul bunicilor mi-e dor

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Dragaica, cu placere, mie imi place gustul, sincer, e deosebit! pur si simplu o speli cu lamaie, sau zeama de lamaie la sticlute, stii tu... a doua zi, daca e, la fel. e un gust deosebit, sincer! abia astept sa imi spui daca v-a placut.
te credem ca ti-e dor..... si de la noi.
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

buna!febra,amigdale umflate toate la sf. de saptamina,cind plecaram si noi la aer la tara...nu ma pling,aste-s nimicuri(tocmai am aflat despre emma...).

anca,multumesc de urari!

spor la pregatiri,eu sunt cu toate ...la pamint.mai ales cu nervii si rabdarea...
va pup,o sapatamina faina s'aveti!

alison ,mami de simon
poze

www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a2.jpg" target="_blank">POZE inCONCURSwww.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a1.jpg" target="_blank">cu SIMONwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank"> aici,a1 si a2

Mergi la inceput