*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (34)*
Raspunsuri - Pagina 25
fluturasha23 spune:
Ne-am hotarat pana la urma la scaunul de masa si anume http://www.mhome.it/eng/main.htm pe care l-am luat cu reducere de la kidex.
iar de la bunici iulia a primit un leagan TAKO de camera si curte care tine pana la 25 kg
mami de Iulia 26.11.2008
mar_ysa_28 spune:
Scaunul zuma sau care....ca linkul e pe Inglesina....cu cat l-ati luat?
| Citat: |
| citat din mesajul lui fluturasha23 Ne-am hotarat pana la urma la scaunul de masa si anume http://www.mhome.it/eng/main.htm pe care l-am luat cu reducere de la kidex. iar de la bunici iulia a primit un leagan TAKO de camera si curte care tine pana la 25 kg mami de Iulia 26.11.2008 |
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii
Miky-ea spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei,dar mai ales pt Alexa ! 
Sa aveti parte de tot ce-i frumos pe lume si sa fiti fericiti!
Eli,multa multa sanatate,sa scapati cat mai repede de problema!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
bertha spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Otiliav
Si eu ii fierbeam zilnic legumele pentru piure si aceleasi combinatii, 1 zi carne, 1 zi ou si 1 zi ficat dipa care parca 1 zi peste sau spanac, iar am uitat. Iar piureul 2/3 albitura + 1/3 dovlecel (cartof nu avea voie grasa iar orez ii dadeam cu branzica uneori la masa de la ora 5) si 1 lingurita ulei de masline. Dar tare mi-e ca nu voi reusi acum sa fac la fel, una este cand e primul copil si alta cand sunt doi si acum incep serviciul mai devreme. Cred ca varianta de rezerva va fi sa-i fac cate doua portii de mancare o data si sa pun la congelat a doua portie ca sa i-o dau peste cand repet schema. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |
Da, uitasem sa va spun de peste: am gandit si eu la fel ca tine, a 4-a zi sa fie peste, insa am descoprit ca Darius are intoleranta la peste, nici nu stiam ca exista asa ceva. Concret, cand i-am dat prima data, a mancat, i-a placut gustul, a adormit si s-a trezit vomitand, in 30 min a vomitat de 5 ori si am ajuns cu el la urgenta aproape deshidratat, era deja moale, ii atarnau membrele, n-avea nicio putere. A facut perfuzii si si-a revenit f repede. Asta la 9 luni, dupa o bucatica f mica de peste. Cand a mai crescut, la sfatul medicului, am mai incercat de 2 ori alte 2 specii de peste proaspat, dar a vomitat de fiecare data, din fericire si-a revenit f repede. Asa ca ne-am lecuit.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
Cum s-a nascut Ioana
babyzapi spune:
Neatzaaaaa!
Stie si bebe ca e weekend azi si a dormit pana la 9:15 
Eliza mami da' ce are buricutul ala cu mititelu' de Balacila? Nu ai amenintat buricutul cu biciul? pai de cate ori va mai da dureri de cap?....na ca vin si eu cu biciul...unde-s 2 puterea creste
asa ca
sa se faca bine buricutul.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Amalia spune:
Alexa LA MULTI ANI si muuuulta sanatate!
Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti si putere sa-ti cresti frumos prichindelul.

pozici noi
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Mada spune:
neata,
Eliza noi nu am scapat fara nitratare la buric, asa ca mai bine te mai duci la dr o data, probabil o asta ii vor face si lui Balacila
pupici
Ilinca si Rares
Amalia spune:
M-am uitat si eu la scaunele de masa si mi se pare super cel care se transforma in masuta cu scaun. Dar cum este pentru copi mai mare, am zis sa ma reorientez.
Am gasit unul care se poate transforma in balansoar. Ce parare aveti de el? http://w w w .muccelmic. com/ scaun-masa-balansoar-gallileo-p-649.html (scoateti voi spatiile)
pozici noi
Ami, mamica lui
si
Amalia spune:
Eli uf, pai ma aliez cu Babyzapi si pun si eu
sa mai plece o data problemele astea de la voi!

pozici noi
Ami, mamica lui
si
malinas spune:
Babyzapi, votat copil jucausi cu picioarele in sus.
Bebecris, unde votez?Da-mi pe mp adresa, ca pe alea nu cred ca le monitorizeaza.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Eduard Stefan (12.10.2008)