Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (315)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui d_melli

Ia uite s-a spart conducta cu fete
Cristina acuma am vazut pozele , sunt super , ii sta super bine asa.Asa am vrut si eu sa il tundpe Mario insa a iesit varza drepturmare duminica l-am dus si l-am facut periuta.Am vazut si filmul care sincer nu ma mai mira deloc.E beton!Si se adevereste zicala cei din urma vor ajunge cei dintai.
Maraki nu mai retin exact propozitia insa stiu ca era evident ca era gravi insa o sa ma chinui sa imi aduc aminte.Eram sigura ca o sa fii curioasa.Iar cu parul nu te mai vaita ca nu ai de ce , iti sta foarte bine.
Ioana ba sa stii ca e foarte greu cu gradinitele aici , pai tu de ce crezi ca merg acum?Stie cineva cu ce se cotizeaza de bun simt pentru inceput?

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Irina era evident doar pt tine Tot forumul nu s.a prins, doar tu ai inteles ideea

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Hoohohohohh...decie groasa treaba ...daca pana si pe mine m-ati corupt.Ba chiar ma apucasem de cautat sa vad ce si cum cu aNA insa am dat de alte minuni.
Pai Bee tu esti mama eroina a sectei.Acum pe bune.Nu imi dai si mie reteta? Vreau si eu un bebe.M-am gandit acum.Da si dc se poate sa fie asa cum a facut Ana. Adica azi il vreau dar maine sa apara.
Deci ai raspuns la catalog , bravo.De bucurie ma duc sa trag o pipa.
A si nu mi-am schimbat serviciul (as vrea eu) ci doar sediul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ce ma bucur de fetele noi ca si-au facut timp sa ne zica doua vorbe stiu ca lumea e ocupa in general si noi astea care stam acasa suntem exceptiile dar chiar ma bucur sa mai aflam vesti de la trupa.
Ioana de Bitrita e bine, am vb de ceva vreme la tel eu cu ea, Razvanel merge la gradi si era suparat la incepu dupa mami. Poate reuseste si ea si intra si ne mai da noutati ca eu am mai cautat-o o data la tel saptamana trecuta arca dar nu am gasit-o si am uitat sa mai sun .
Irina eu imi fac griji cu tusea lui Alain ca el e de vreo luna si ceva asa a facut antibiotic, i-a revenit raceala Augmentin inca 10 zile si acum nu are altceva decat tuse dar cum al meu sot in tinerete a ramas cu astm alergie dupa o raceala din asta ma ingrijorez mai tare decat ar fi cazul dupa spusele sotului meu dar dupa el care e anestezist nu te poti lua ca el zice ca e grav cand ajung la ei in terapie .
Bee si sa iti traiasca lungana si puiutul mic. F bine faci ca o duci la gradi acolo, sa faci km cu masina pt gradi chiar nu merita , eu te invidiez pozitiv ca stai la sat eu asa visez sa ajungem si noi la o casuta in suburbiile de aici si inchiriata macar dar mai dureaza pana atunci. sa ai curte, aer curat si liniste ....e de vis Pupici si la spiridusi si la samburel mic.
Bianca super fain ca ai reusit sa iti faci asa tratatie doamna vezi ca seminte si alune de ex dar in cantiati f mici am citit ca ai voie dimineata si la ziua de fructe parca, dam noi de cartea aia si ne dumirim pana la urma . Eu sper sa rezist si maine ca nu e asa tragedie, am ceva de rezolvat la primarie pt Alain cu scoala dar merg de dimineata si ma retrag in barlog. Cu lasatul in casa nu stiu de ce zici si nu ma bag dar am principiul ca incerc sa nu judec pe nimeni pana nu ii iau papucii sa fac o mie de pasi cum zic chinezii ca fiecare are motive si etape si perioade si isi iubeste copilul din inima chiar daca apeleaza la metode mai riscante cateodata si mai greseste.Eu l-am lasat pe Alain singur si am coborat sa il ajut pe Jean sa isi care sus magaoaie de tv de peste un metru ca nu aveam cum altfel, nu iti zic ca am ascuns cutite, furculitze tot si am fugit ca nebuna pe scari si inapoi de am facut intindere la spate la urcare si l-am gasit pe Alain la desene dar fara chiloti si pantaloni pe el...asta in 2-3 minute de absenta. Bafta la dieta trebuie sa aflam ce maie voie la ziua de fructe .
Marakina, eu zic sa iti apleci capul in jos dupa ce te-ai uscat pe jumate cu uscatorul de par si sa mai continui asa vreo 5 minute. O sa arati de parca ti-ai bagat degetele in priza dar apoi aranjezi parul frumos inapoi cu peria si ii dai un pic de luciu cu ceara si e super nu sta lipit de cap, eu asa fac mereu si am parul destul e mare acum, inainte era si mai simplu.
Alain adoarme singur la pranz de cateva zile sa faca asa si seara si fac chef pe Dc . taieteii mei au iesit buni dar cam grosi taiati in raport cu taieteii aia de cumparat trebuie s aimi perfectinez tehnica .

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Sa nu mai prididesc cu cititulde azi de dimineatza tot mai trec pe la calculator si ma minunez, dar ce-mi mai place...
O sa scriu cam aiurea, da-s cam zapacita de cap ca m-am trezit pt alaptat la 1 si la 4 si cand sa ma culc la 5 era Alex in plina forma ca azi are vizita la cazarma de pompieri(cred ca se intalneste cu aia "betonii" de m-au dus pe mine sa nasc) si el vroia musai sa se imbrace si sa plece asa pe intuneric...in sf, abia am putut asigura distractia pana la 8...

Maraki-esti simpatica...cred am scris ceva despre "limonada " &co...mai multe nu-mi mai amintesc nici eu, dar IRINA a reactionat "instant" atunci...mie imi place tunsoarea si, stai linistita, te vei obisnui in 2 sapt cu noul "cap"

Irina-ziceai ca nasc prima datanu numai telefonul am uitat sa-l incarc...chiar mi-a aduc cristi incarcatorul, dar n-a vrut sa stea in prizele alora. sper sa scapati de tuse-noi suntem la tratam no 2 si sambata vedem iar dr...

Cristina- ai de facut planuri pe termen mediu acum....cate lucruri minunate poti face cu Razvan in timpul asta

Pufu-Vladimir nu e singurul in pampers. Poate ar trebui sa-i mai lasi ceva timp si sa rezolvati in primul rand cu constipatia si abia apoi sa treceti la treaba serios....intre timp se va obisnui si cu noile evenimente din viata lui si a ta si lucrurile vor fi mai simple pt el...

Bianca- curaj! esti pe drumul bun...la toamna incepi o noua viatza!!!

Giova- si eu am fost cu "dulciurile" de data asta. eu care, in general, nu am nici o treaba cu ciocolata. Deocamdata vad ca am dat jos 10kg-alea de le-am pus in ultimele 3 sapt de la retentia de apa...mai am de dat jos 10-alea puse normal cu sarcina si 10 ramase de la Alex-stati linistite, eu balotez cat 7 acu, dar trebuie sa vb si eu ca sa ma simt in pas cu moda-glumesc.

Silvia-cu tine o sa vb la tel ca am uitat ce vroiam sa-ti spun

Alex a vrut sa duca o floare prietenei lui, Alexandra, si nu a fost taica-su de acord ca a zis ca el nu are de gand sa se plimbe ca fraierul cu un copil dupa el si cu un trandafir roz in mana- ca asta vroia domnul sa duca, dupa ce se servea din buchetul meu...cum baiatula crezut ca pb e tipul florii, a cerut o narcisa sau un ghiocel din ghivecele de pe balcon-tot ca sa duca ceva, dar taica-su a fost neinduplecat...

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bee adica pana nasti nu mai intri? Tu esti veterana la scris, te citesc de cate ori postezi si stiu despre spiridusi ce fac Adica asta vrea sa fie o scuza ca nu te.am pus pe lista strigarii Erau doar fetele care chiar nu au scris de muuuulta vreme Sper sa poti intra mai repede decat preconizezi Sarcina usoara in continuare
Azi sunam la logoped, mai devreme am sunat dar cica logopedul care trebuie il gasim la 17.00 Sant curioasa acum, ne-a spus ca il i-a pe Angelo la varsta asta dar ma gandesc sa nu il ...ma lapsus in momentul asta.......offf......sa nu il incurce acum ca vb cat de cat doua limbi, o va aude si pe a treia si va fi obligat sa vb ceva ce nu intelege.......Mi-am adus aminte de cuvant: deruteze

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

irina hai aminteste-ti ca uite...suntem 2 babe curioase...eu chiar am cautat in arhiva, dar ori nu am dat de postarea buna, ori nu sunt asa de inteligenta ca matale.
Ce sa zic de gradinite....eu am incercat prin relatii si nu am reusit unde am vrut. la asta de langa mine cred ca-l ia, doar ca inscriu si 40 copii. asa ca al meu sot s-a sucit si rasucit si a zis ca nu trimite copiluyl acolo, mai bine trage el mai mult si renuntam la altele si il lasam tot aici.
De ceva atentie nu stiu...unii vorbeau direct de plic cu euroi, altele de mici atentii.....eu nu am ajuns sa dau nimic, dar nici nu am rezolvat.
Sper sa ai mai mult noroc, aici la gradi. bune, din dec. s-au facut listele.
Bee ai fost strigata cum nu, chiar de dim. de Silvia.
si Anuca e manechin? bine macar ca e inalta. Super ca va merge la gradi. chiar daca e in comuna. decat sa chinui copilul pana in oras, cu trezit devreme...mai bine acolo aproape de voi. si te asteptam cu vesti bune de la eco! poate afli si ce e samburelul. ai grija de tine.

_
Gio22+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Acum mi-am revazut mesaj si vazui ca am bagat la emoticoane la cete semne au astia pe Dc am putea sa vb numai cu ele.
Bianca ca mi-am amintit super sa desenati in cadrane si colorati Alain nu face inca asa, el numai mazgaleste inclusiv pe joc cand nu il prind aseara i-a aratat tati o tehnica de pictura noua pune pensula in culoare si apasa cu ea pe hartie pac pac pac si tota sa pana le baltea foaie de la acuarele....tin pictori mari pe langa casa.
Ana lasa ca topesti cu kg sanatosi sa fiti si ajungem noi aici in Franta unde sunt astia mai generosi cu marimile iar la 38-40 of of putea si tati sa ia trandafirul...a uitat de ale tineretii valuri
Bianca chiar a sa bine zice Ana fa si tu ca mine deja mi-am ales 2 rochii de vara din catalogul de la Quelle dar nu le iau pana nu iau macar marimea 40 ma si vad plimbadu-ma la vara pe litoralul romanesc slaba de sa fluture rochia pe mine.
Ca vad ca tot aduceti in discutie si ma simt cu musca pe caciula eu stiam de sarcina Anei de la inceput dar mi-a zis ea cum tot ne povestim noi la tel,nu am nici un merit ca nici eu nu m-am prins de mesaje...de blonda si cu neuronii dormind de trei ani nu e de mirare.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Maraki de unde ai dedeus ca nu o sa mai scrie Bee? Chiar ca astept sa vad ce iti zice logopedul .Si eu ma gandeam sa merg dar pediatra a zis ca atata timp cat zice toate literele perfect , si mai ales pe r si pe l, nu e o problema, cica asa e firea lui , mai puturos.
Ana super tare eu imi aduc aminte de ceva cu gogosi, cred ca am inebunit.Insa e greu de cautat pentru ca trebuie sa fie o postare de a ta din vara , deci sa caut acul in carul cu fan.
Ioana si aici gradinita e de stat si e mare dandanaua, insa cred ca nu vor fi probleme, ca m-au trimis direct la sursa si au zis ca e sigur rezolvata treaba, macar asa sa mai profit si eu de locul in care lucrez. Sa vedem ce o iesi maine.
Silvie da, cui nu i-ar place sa stea la o casuta asa la aer curat. Misto ca sotul tau e anestezist, acum imi aduc aminte cat ma mai rugam eu sa nu nasc in weekend ca nu venea medicul sa imi faca peridurala.Iar cu tusea vad si eu maine ce mai zice, noua ne curge si nasul sau mai bine zis mai putin acum insa se aude cand tuseste.

Mergi la inceput

Bee se referea la Anastasia cu printesa nascuta o sa revina ca a fost strigata si fetele pe care din omisiune nu le-am nominalzat stiu f bine ca sunt asteptate si vrem cand pot ele vesti de la ele si spiridusi...de la toata gasca.
Gata merg la treaba ca acum stau de mai vine de o juamate de ora aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki eu cred ca Brandusa s-a referit la faptul ca va intra cand desluseste si ea misterul cu nasterea printesei...Anastasia. mai mult ca sigur la ea s-a referit. caci nu stie inca ce va fii bb3.
Ana lasa draga mea ca scapi de kg astea...a meritat tot efortul, uite ce dulceata ai.
irina super ca ai aranjata treaba. Stai ca am uitat unde lucrezi...eu nu am avut asa pile mari.

_
Gio22+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput