Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (315)
Raspunsuri - Pagina 18
d_melli spune:
Da ai dreptate Ana s-ar putea sa fii spus ca iti faci o limonada ca e cald si inplus taie greata
ceva de genul asta.Ce gogosi visam eu ...am pofte si degeaba de abia mi-au venit rusii mama lor de tampiti
.
Eu am plecat fetele la 17 ca mi se termina programul.Mai vorbi maine ca in seara asta sigur nu ma lasa iubitu si in plus mai e si filmul meu turcesc , ca de doar o data pe saptamana pot si eu.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Giova spune:
aha...deci limonada era de vina....eu tot nu ma prindeam....mai dar ti se potriveste la fix functia de madam FBI.
sa inteleg ca lucrati la bb2 si nu vrea sa se arate?
_
Gio
22+ si Marco(06.01.2006)
poze
d_melli spune:
Da

, nu stiu cum am ratat luna asta insa dezamagirea mea a fost mare, trebuie musai sa aplic alta tactica...nonstop
.
Am plecat , va pup
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Bee spune:
Bun venit Anastasia! Felicitari mamico si mult laptic pentru printesa! Kilogramele, se duc ele cum au venit, chiar si alea ramase, nu? (odata si odata)
Silvi si noi stam acasa (eu cu bebele din burta), dar nu apucam la scris! Uffff. Ce simplu era cand eram gravida cu Razvi si o aveam doar pe Ana. Acum e belea mare pe capul meu, chiar si cu ajutor. Mereu mi-e gandul la Mira, ca si ea a avut 3 puiutzi la distanta mica. Ash da orice sa am energie seara sa deschid PC-ul, insa nu-mi ramane! Adorm odata cu Razvi, pe la 9, iar apoi urmeaza de obicei distractia de fiecare noapte: treziri la nesfarsit, urlete si chin. Asta noapte cand s-a trezit doar de 2 ori si s-a foit cu plansete maxim o ora (de la 1.30 la 2.30) m-am trezit eu pana-n ora 6, fiindca ma simteam odihnita! Dar noaptea trecuta? Vreo 3-4 ore cu totul si nici alea legate. Cred ca n-am nevoie de antrenament pentru numarul 3. SUnt gata antrenata si obosita.
Irina, vezi ca stii care e solutia? Non stop! La Razvi au fost 3 luni non-stop. SI acum le pomeneste sotul meu! Vai cat am muncit noi pentru baiatul nostru! La Ana a fost fix dupa calendar. Adica propus, ochit, iesit Ana. Am avut si bafta sa ovulez fix in ziua in care era Radu acasa, intre 2 delegatii. N-am sa uit ever: a venit sambata seara si a plecat luni dimineata.
Cu nr.3, nu stim. Un fel de David Copperfield. A vrut el/ea neaparat. Stress, suparare, agitatie si in loc de "non stop", cred ca am aplicat metoda "mai deloc"..........cu succes. Acum Doamne Ajuta sa fim sanatosi. SI voua sa va iasa bebe cat mai repede!
Gata. Fug sa plimb cainele cat mai e lumina afara.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
Biancas spune:
Mai ce fain pe aici...ati povestit 2 pagini pana am revenit eu...
vai ca m-am pus in pat si do ora nu am putut dormi, cred ca m-a blestemat careva
am tusit non stop...tuse dinaia seaca parca aveam ceva in gat. La un moment dat a venit Sandra in dormitor cu borcanul de miere si o lingurita.
Silvia...talentati pictori ai langa tine
. Bine faci ca iti alegi rochia...eu nu cumpar din reviste ca nu sunt sigura ca imi sunt bune si imi stau bine. Prefer sa le incerc. Si rochii la mine..cam greu
. Cred ca o sa visez la rochie eventual dupa a doua cura de slabire daca prima da roade bune. Apropo eu nbu am mancat deloc paine, nici ieri nici azi dar azi de ex cu toate ca am mancat o farfurie de legume si am si dormit deja ma roade stomacul de foame
.
Ana as vrea eu sa incep o noua viata...of of...
Irina, Maraki nici nepotul meu (copilul sorei mele) nu vorbea foarte bine pe la 4 ani...si l-a dus la logoped si s-au vazut rezultate. Inca mai umbla si acum o data pe saptamana pt corectii de sunete si litere.
Bee mare curajoasa esti sa il faci si pe bb3. Felicitari pt curaj 
Astery, e fain la sala daca ai si un instructor si companie cu cine sa mergi. Faina frizeria aia a vostra de acolo. Ce mai face DaneEne? Nu a mai intrat nici ea demult.
Giova sa inteleg ca veniti weekendul asta la Alba sau doar Clau vine?. Ti-am facut pofta cu mujdeiul? ![]()
Sper ca nu am uitat pe nimeni...
Merg sa invat ceva ca e cazul..
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Stiti de ce nu ne.am prins cand a scris Ana de limonada? Pt ca eram obisnuite de la Anasol sa citim: si-un rachiu ca taie greata
Plus ca erau mesaje multe scrise cu mult inainte de genul: salutari si lamaie multa sa taie greata
Stiti voi perioada ......deci era ceva normal la noi sa auzim de lamai si rachiu ![]()
Bee, daca tot am inteles ca ai printesita, poate asa va fi
Are dreptate Irina si Giova, facusem legatura cu bebe din burtik nu ma gandisem la Anastasia de mami Ana
Chiar ma miram ce hotarata esti si scrii ca ne mai auzim atunci 
noi am stat acasa astazi ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Irina, tocmai pe 14 aprilie santem programati la logoped. Stie medicul ce varsta are, acum sa vedem ce spune cand mergem acolo.Stiu ca in Ro se primesc copiii la logoped dupa 4 ani.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
MIHA78 spune:
Faina zi aici pe forum. Am intrat de la serv. 5 min si m-am bucurat si eu ca au scris fetele.
Irina e f. inalt Mario si sta super si la kg. Si eu ma gandesc ca nu e pb. daca vb. at. cand are nevoie si zice bine literele.
Pufumic la fel am patit si eu cu Tudor cu pampersul. S-a constipat rau si mi-e frica sa mai incerc ca am ajuns sa ne bucuram cand face.
Bee felicitari, sunteti intr-adevar niste curajosi, dar stiu sigur ca n-o sa va para rau si o sa fiti o fam fericita. Eu imi aduc aminte ca tu erai chiar trista dupa complicatiile cu a doua sarcina ca ti-a zis medicul sa nu te mai gandesti la alta.
Bianca din pacate n-am gasit cartea, am fost in 4 librarii si am sunat-o si pe vara mea care lucreaza la Diverta, peste tot mi s-a spus ca nici n-au avut-o sau nu-si amintesc. Imi pare rau ca vroiam si eu sa o iau. Frumoasa zi ai avut.
Giova multi copii intr-adevar si e adevarat ca tb. si pile. Am auzit si eu ca in Cluj tb. intervenit dar anul viitor la noi nu e cazul. Am ales si su sa-l duc aici in comuna din aceleasi motive ca si Bee.
Chiar esti mare figura cum suferi tu ca nu e fetita si sunt sigura ca vei fi topita dupa Edy.
Astery intr-adevar se citeste fericirea in randurile scrise de tine, super cum spala Razvanelu vasele.
Si eu ma gandeam acum oare ce mai fac puiutii Mirei si ai lui DanaEne ar fi super sa intre si ele putin.
Silvia intru si eu in echipa de slabit de luni....promit dar tocmai termin un tratament cu antibiotic. Rapid a facut Alain ceva cat ati lipsit.
Acum tb. sa intr s-o vad tunsa pe Maraki ca vad ca tare rau ii pare ca s-a tuns. Dar va cam tuns si de banuti, mie mi se pae mult 15 euro dar nu stiu cum e acolo.
maraki spune:
Miha, aici platesti 30 euroi pt spalat,tuns si aranjat. Litsa doar m.a tuns, eu m-am spalat si am ramas cu prosopul pe cap pana a plecat
Fug sa iau baiatul din cada....e cu giorgos.....giorgos pe scaun langa cada...
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Foarte bine mi-a mancat piticul in dupa amiaza asta. Sunt zile cand nu mananca nimic dupa ce vine de la gradi, sau cand mananca de rupe.
Bianca pana la urma ne-am decis. Plecam joi la pranz spre Alba, vineri dim. Clau vine la voi, se intoarce dupa noi la Alba si venim in Tm, caci sambata are nu stiu ce conferinta la Arad si musai sa mearga.
Va fii scurt, dar macar ne vedem cu bunicii. caci de nu, numai de Paste mai mergem.
Nasol cu tusea, asa dintr-odata?
Irina si la noi in sept. nu s-a intamplat nimic. Cand mi-a venit CM in oct. am fost cam dezamagiti, dar probabil gresisem ziua, caci numai odata am incercat in perioada cand credeam eu....
In oct. s-a prins din prima, caci iar odata a fost dupa CM. aveam o perioada tare proasta cu marco cu cosmaruri, dormea mai mult cu noi...eram obositi...
si uite ca s-a prins in a 8-a zi de la CM...un
, eu speram fetita, dar asta e.
Miha n-am ce face...sunt dusa stiu...dar eu totdeauna am vrut fetita. Speram ca macar bb2 sa fie. Bine ca e sanaots, nu le pot avea pe toate.
maraki e nasol cu programarile astea...dar lasa ca trece repede. V-a programat imediat dupa pastele catolic.
Maine e sarbatoare doamnelor: Buna vestire a preasfintei nascatoare de Dumnezeu. asa ca va astept la taclale pe forum
.
_
Gio
22+ si Marco(06.01.2006)
poze