Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (315)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lume noua, lume noua!!!
Pufu imi pare sicer rau ca te-ai confruntat cu astfel de probleme. sper sa va fie bine si Vladimir sa treaca mai usor peste aceasta despartire.
si el e un grasun ca si marco, si cu inaltimea suntem cam la fel. sanatosi sa fie, ca au timp de toate.
irino ma bucur ca ai scris cateva randuri. Creolinului insanatosire grabnica....de ce raceste asa des? il duci la gradi?
bine era sa ai gura aurita...dar n-a fost sa fie. Incep sa ma obisnuiesc cu ideea ca voi fii mama de 2 baieti si punct. Visez eu la o fetita....dar poate in alta viata...imi vor aduce baietii mai tarziu fete, vorba soacrei.
Bianca mie imi zicea antrenoarea de fitness, ca dupa sala sa nu beau si sa nu mananc nimic timp de 2 ore. de abia rezistam, caci aveam o foameee...dar atunci se pune pe tine, nu se slabeste.
bai pe unde mai citesti asemenea grozavii? sa-ti lasi copilul mai mare acasa si sa pleci cu cel mic...mi-e rau.
Normal ca e curioasa Sandra, eu zic ca ar trebui sa-i spui clar ce inseamna viol. daca tot ii vorbesti despre relatii intime ...
Silvia spor la treaba.

gata, ca am gratarul pe foc...mi-e o foame de mor.

_
Gio22+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Gata si eu cu amiaza...mai ce sa zic...am mancat bine...legume .
Giova...pers respectiva nu are 2 copii..ci doar 1 de seama copiilor nostrii . Si mai iese teleleu si lasa copilul in casa singur . Ma rog...hai sa nu mai barfim . Scria si la sauna ca nu se bea 2 ore apa...persoanele care au arderile lente e bine sa nu bea 2 ore apa. Eu nu am baut vreo ora cred...deaia aveam cu 2 kg mai putin probabil. Am sa incerc data viitoare sa nu beau 2 ore, acum nu stiam si nu am fost pregatita. Eu daca rod guma nu imi e foame.
Irina...da m-am cantarit normal...cand am plecat de acasa si cand am venit acasa. Si tu ti-ai schimbat locul de munca? Vad ca criza asta isi spune cuvantul peste tot ..

Merg sa fac un nani ca la noi sta sa ploaie si daca tot nu am copil mic prin zona si Sandra isi face temele linistita... m-am cam boierit cu somnul asta de amiaza si nu e prea bine dar ma plicti . Ar trebui sa imi gasesc ceva ocupatie dar ce? Ma apuc sa crosetez . Mda..deja delirez.. Somn usor

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ioana nu il duc la gradinita inca ,cred ca maine imi iau un liber sa merg sa il inscriu pentru septembrie.De racit nu mai racise din decembrie insa acum era de asteptat ca am luat o viroza si eu si Marian de nici la baie nu imi venea sa merg de durere.Era de asteptat sa o ia si el. Da a luat si el insa i-am dat si lui frate-miu si cumnatei mele care e in 6 luni de sarcina si ei i-a fost asa rau ca ginecologul i-a dat pastile de sustinere a sarcinei , deci iti inchipui ce aiurea a fost.Insa am sa merg iar la homeopata ca ii merge bine de fiecare data cu bilutele alea.
Si dc tot erati la catalog Ioana de Bistrita cemai coace sau toarce ca nu am mai vazut de mult sa intre.
Stiti de cine as fi vrut sa stiu ce face, de Alina si Ayan.Nu stie nimeni nimic? Pe Cata am vazut poze si cu ea si cu fetele insa de Alina nimic.Mi-ar place sa il vad pe Ayan

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Waaaaa, ce frumos, (aproape) toate doamnele prezente!!! Bravo!

Irina poze in asteryaro2 + un filmulet de coma. fetele stiu. Sanatate multa voua si lui Mario. O sa te sun p0recis, sa te trec la raport.

Pufuletz , toate vin si toate trec! Probabil ca n-a fost sa fie. Sa fiti sanatosi ca vine ea si soarta . Hai, ca nu mai pomenesc nimik de etate , pe mine ma distreaza cand ma gandesc ce viteza am luat catre 40'jde ani, nu-mi vine sa cred.

Si noi tot cu pamp, dar facem si la olita. Il pun eu, nu cere. Noi avem alte etape, suntem mai cu motz.
Mai fetelor, se vede chiar asa cu ochiu' liber ca mi-a mai venit si mie inima la loc cu puiul meu ? Ca sa zice lumea, ca radiez, ca nu cumva mi's gravi ? Cu duhul sfant, doar. Deci nu's .

Bianco , baga tare sauna si gimnastica. Piscina? Visez si eu, dar nema. Incep si eu sala de maine, daca mi-ajuta Dumnezeu. Depind de Nana (tanti pe care am avut-o la Razvan).

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Eeeeiiii ce surpriza pe ziua de azi

Pufu welcome back Nasol ca treci printr-un divort, o sa.i para lui rau mai tarziu ce bunaciune de nevasta a pierdut! Important este sa tineti legaturi stranse pt Vladimir, el nu trebuie sa simta lipsa tatalui. Deci si Vladi este cu pampers, nu-i nimic, are timp sa renunte si la asta...al meu fuge de toaleta sau olita, tot pe marginea cazii il pun sa faca pisu dar nu mereu...doar cand vrea el.Kk face in pampers inca.
Irinaaa ce super tare este Mario Clar este cel mai inalt din secta Pacat ca nu poti intra mai des, mai bine ca nu risti la sv. Fata tu iti amintesti ce mesaj a scris Ana de France asta vara si te.ai prins tu ca este gravi? Cum ai dedus? dar oare ce a scris....ti.aduci aminte? sant curioasa ca o baba daca tot m-a facut giorgos asa din cauza parului Chiar imi sta nasol, acum sa ma vezi fara agrafe...o iei la fuga
Silvie, ce sa fac cu peria? este filat muuuuult....am par scurt in spate Doamne si ce frumos era modelul din revista dar nu are nici o legatura cu ce am eu in cap
Giova nu mai stiu ce m-ai intrebat.....parca de par.....
Bianca hello draga, deci ai fost la sauna! Eu nu as rezista intr-un spatiu plin de aburi.

aici a nins mult, dimi am data zapada, de la 8 pana mai adineauri a nins fara contenire

Astery lasa ca ai timp sa il duci la gradi pe Razva pe la 5 ani. O sa fie pregatit destul pana incepe scoala. Bine ca ai rezolvat cu comisia si pune pozeee cu puiul tuns Sanatate la socru, mi-e mila de el ca este singur, eu am o mila de batraaani.....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Irina, uite aici. Sa nu ratezi nici filmuletul.
http://www.dropshots.com/asteryaro2#date/2009-03-21/12:20:30

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Astery stiai tu ce stiai, are Razvanicu freza la fel ca fii-miu Vezi ce bine-i sta cu bretonel? Acum mi se pare si mie asemanarea

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki sa stie ca si mie, dupa ce mi-a zis Ana pe mess. am cautat in arhiva, dar sa mor de stiu de unde s-a prins madam FBI.
Asa ca, Ano fii buna si zi-ne la ce te-ai referit de si-a dat seama Irina ca esti .
irina bafta cu inscrirea la gradi. sper ca la voi sa nu fie asa nenorocire cum e aici. vad ca doar in orasele mai mici e mai bine.
Nasol cu virozele astea...saraca cumnata ta, stiu si eu cum e sa fii virusat si .
Bianca nu stiu la cine te referi, si nici nu ma intereseaza. doar ca e putin absurd....
Vineri vine Clau in TM. la 11 are o faza determinanta, trebuie sa fie pe santier. va pleca de joi in Alba, iar dim. o taie spre voi.
Cristina bine ca te ajuta tanti...te-am intrebat de ea. baga sala, iti va prinde bine. as vrea sa ma mobilizez cu inotul...dar e grele.

gata, fug dupa copil....sunt cu burta plina si miros si a usturoi, caci ne-am tras un mujdei. pasta de dinti nu prea a rezolvat mare lucru, ma opresc sa-mi cumpar si guma, caci s-a terminat.

_
Gio22+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ia uite s-a spart conducta cu fete
Cristina acuma am vazut pozele , sunt super , ii sta super bine asa.Asa am vrut si eu sa il tundpe Mario insa a iesit varza drepturmare duminica l-am dus si l-am facut periuta.Am vazut si filmul care sincer nu ma mai mira deloc.E beton!Si se adevereste zicala cei din urma vor ajunge cei dintai.
Maraki nu mai retin exact propozitia insa stiu ca era evident ca era gravi insa o sa ma chinui sa imi aduc aminte.Eram sigura ca o sa fii curioasa.Iar cu parul nu te mai vaita ca nu ai de ce , iti sta foarte bine.
Ioana ba sa stii ca e foarte greu cu gradinitele aici , pai tu de ce crezi ca merg acum?Stie cineva cu ce se cotizeaza de bun simt pentru inceput?

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Ca sa vezi ce presimtire am avut si uite ca am deschis PC-ul la subiect si vad ca s-a strigat catalogul. Nu stiu daca pe noi ne-a strigat cineva, dar de aparut am aparut! Cu pentru totzi.
Am citit si eu vreo 2 pagini si am vazut date tehnice ale spiridusilor! Cresc frumos, frumos! Acum vreo 2 saptamani am bagat si eu cantarire si masurare la piticii mei, nu de alta dar chiar nu aveam habar la ce categorie sunt. Ana e luuunga si slaba, desi manaca rezonabil (deh, soiul barbatului meu lung si frumos de slab ce e, nu ca persoana mea mica si indesata): 105 cm si 14 kg. La WC face de la 2 ani, brusc, iar la pampersul de noapte am renuntat dupa ce luni la rand nu a mai udat scutecul pe care il puneam seara. In rest? Se joaca cu fratiorul ei si e tot disperata dupa copii. Mai coloreaza, mai un puzzele, mai o poezie, ii plac povestile si se uita fascinata la desene. Cu gradi, la toamna, in comuna unde ne-am mutat (nu are sens sa chinui un copil mic, numai ca sa-l duc la o gradinita in Bucuresti).
Cand ma prind ce si cum cu mica printesa nascuta, o sa revin.
Intre timp

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput