Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 94

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Magdita deci nu pot sa cred asa o veste intr-o zi asa de sfanta .....imi dau lacrimile de fericire.................FELICITARI DIN TOT SUFLETUL MEU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa fie intr-un ceas bun si sa ai un copilas frumos si sanatos!!
te imbratisez cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Magditu meu drag, s-a intamplat minunea minunata! Cea mai usoara sarcina din lume iti doresc! Te imbratisez pe tine si pe minunea din burtica!

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

magdita este minunat,
felicitari, chiar ca este un dat de la D-zeu. Sa fiti sanatosi si sa ai mare grija de puitul tau.
Sa ne ajute pe toate Bunul Dumnezeu sa traim aceasta minune, iar pe bebele tau automat o sa-l cheme gabriel/a sau cristian/a ca se va naste de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

magditul scump stii cite te-as intreba.....uffff toata ziua ...
cum te simti? ai avut ceva simptome? stiu ca nici cm nu a venit dupa diphe, ai stiut cind ai ovulat sau pur si simplu ati nimerit acel moment magic.... in cite sapt crezi ca esti??
Si demult nu am mai dansat pe acest subiect si este cazul sa scoatem dansatoarele pt asa o veste minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Magditzuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... plang de cand am vorbit incontinuu, Slava Tie Dumnezeule, mare e Slava Ta
FELICITARI DIN TOT SUFLETULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

nu am cuvinte sa-ti spun cat de mult ma bucur, ai vazut ca a functionat "optimismul" de la semnatura?

Bunul Dumnezeu sa te ocroteasca pana la capat sa faci bebe sanatos si papacios, trebuie sa multumim neincetat ca ne intalnim la cabinet asa cum ne-am propus, sigur vor urma si fetele feli, Georgi, Rocsy, Tamy, Lali, Elly...toate, toate, am emotii prea mari acum
In ziua asta sfanta Slava Tie Doamne!

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Magditaaa , mi s-a zbarlit pielea pe mine !!
Bravo , ai reusit !!!

12 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Se discuta despre endometru vad ... si e prea mare stresul ...
Vreau sa va spun ca eu la aproape 6 saptamani , aveam endometru de 8 !! Nu stiu cat avea la nidare....
Deci daca e sa se prinda , se prinde !!
L-am intrebat pe T , si mi-a spus ca n-are nimic daca este de 8 , ptr ca , conteaza CALITATEA lui , nu cantitatea !
Adaug ca de la 5 sapt si ceva , am facut si progesteron injectabil , cate 1 pe zi , vreo 3 sapt .

Tinuta , ai repetat si in alta parte analiza ?? Cantacuzino , Victor Babes .. Adica in laboratoarele de spitale .

12 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

Magdita,incredibil....felicitari din tot sufletul !!!!Nu am cuvinte..
Sa ai o sarcina usoara si un bb frumos si cuminte.

pamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

ana draga mea, am mers la synevo pentru ca este laboratorul cel mai aproape de servici. dr mihalache cand am intrebat-o la ce laborator mai pot repeta analiza mi-a zis ca si ea abia a gasit laborator care sa lucreze acesti anticorpi. nu retin exact numele acestuia, este trecut pe analize. am cautat pe net si asa am ajuns la synevo. acum le-am repetat tot acolo ca sa vad raportul crescator sau descrescator. o unda de speranta am avut cand am vazut ca de la 29,4 au scazut la 24,4. Sper ca in cateva luni sa scada sub 20.

am gasit o discutie pe net despre prednison(cum ca ar ajuta la scaderea acestora), dar dr, matei a fost rezervata in a mi-l recomada, asa ca.., deocamdata stau cuminte.
daca sunt fete care au facut aceasta analiza in alta parte le rog sa-mi dea detalii.

despre cat se cotizeaza in spital ptr laparo n-a zis nimeni nimic????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Magditzu

FELICITARI!!! SARCINA USOARE SI UN BBB SANATOS
Am din ce in ce mai multe momente de bucurie

!!! Acu trebuie sa ne spui povestea ta- cu lux de amanunte- de cand? ce ? cum? cand?..................

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput