Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 94

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Mai bag nishte floricele ca sunt prea fericita

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hionati spune:

magditaaaaaaaaaaaaa

felicitari , AI INVINS !!!

un BB frumos si sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Multumesc din inima fetele mele dragi, eu sunt intr-un fel de transa, parca nu ar fi vorba de mine. Stiti bine ca am facut tratamentul cu diphereline pentru endometrioza 3 luni, nov, dec si ianuarie, pe 10 ian am facut ultima injectie. De obicei menstruatia vine dupa 65-70-75-80-100 zile, in functie de organism. Eu am tot asteptat sa vina ca am avut semne, dureri de spate si de burtica, si ieri m-am gandit sa iau un test de sarcina, dar o buna prietena m-a sfatuit sa iau doua. Am facut unul aseara, si in 4 min era slab pozitiv, si unul azi-dimineata la 4:00 si era din nou slab pozitiv. Vorbisem deja cu sotul ca daca iese si al doilea pozitiv, mergem la analiza de sange in dimineata asta, pe care am si facut-o la urgenta, iar rezultatul l-am avut la 13:30.
Am reusit natural, fara stres si fara calcule, si chiar cu putina strangere de inima ca nu puteam tine postul asa cum trebuie. De fapt eu incercam sa tin si post trupesc, insa pe sot nu prea am reusit sa il conving sa nu se atinga de mine.
Iar rezultatul e cel pe care il stiti .
Doamne ajuta tuturor, sa fiti toate binecuvantate cu minuni in burtica cat mai curand.
Ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine, sarcina sa fie pozitionata in uter si cu ajutorul Maicutei Sfinte sa crestem mari .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 4+!
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Doamne magdita, nu imi vine sa cred! sa dea bunul dumnezeu sa ai parte de o sarcina usoara si bb sa fie tot ce iti doresti tu sa fie, dar sa fie sanatos si frumos...sau frumoasa...Am si uitat de problemele mele azi. Si nici nu ma mai gandesc la ele...azi ma bucur pentru tine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hionati spune:

magdi, deschide un capitol nou , in ziua asta sfanta k sa fie cu noroc pentru toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Hihi s-a trezit si fifitzu meu sa felicite din picioruse
MAGDITULE TE FELICIT SI AICI SI PESTE TOT TE-AS FELICITA!ESTE O VESTE MINUNATA CEA PE CARE AI PRIMIT-O AZI!Multumesc Doamne!FELICITARI GRAVIDUTA DRAGA!SARCINA USOARA,SA AI O ODISEE DE NOTA 1000,PANA LA TERMEN,SA AVETI UN BBIC SANATOS!!!
Sunt convinsa ca totul va fi in regula,pentru ca ai primit Vestea intr-o Zi Mare!
Dumnezeu sa va ajute pe toate sa treceti bariera aspirantelor,sa fiti mamici fericite!
Anaconda 12 saptamani?
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Magdifelicitari din tot sufletul!!! Creste iar speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Iubitele mele, avem capitol nou, deschis in aceasta Zi Sfanta ca sa ne mearga si mai bine aici .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 4+!
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput