Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 94

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

gfloare sper sa ai un raspuns pozitiv de la tutunaru. Ovulatia ai daca ai facut FIV, insuficienta hormonala se poate rezolva cu diverse tratamente in functie de cum iti ies analizele, asa ca fii mai optimista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Aditu, anticorpii i-am facut la medlife.

Din cate stiu eu, daca sunt peste 60, "tratamentul" consta in folosirea prezervativului pentru o perioada de timp, vreun an asa. O alta metoda ar fi administrarea de gemoderivat de coacaz negru. Era un subiect deschis mai demult pe DC despre asta...

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

felix- ufff, imi pare rau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

adrianaady, anticorpii antisperma din sange i-am facut la synevo, costa 55lei, iar cei din glera la d-na dr.matei la 6 ore de la contact. Dr Matei m-a incurajat sa incerc laparo si IA inainte de FIV.
In prezent este a doua luna de monitorizare la dr T dupa care laparo. Am inteles ca dr.T nu prea ia acesti anticorpi in seama. Din pacate luna asta se pare ca este ciclu anovulator astfel, laparo s-ar putea sa fac saptamana viitoare. Vineri voi face monitorizarea din ziua 15 si dl dr. T o sa decida daca fac laparo pe ciclul acesta.
Cam cati bani trebuie sa am pregatiti pentru spital?
toate fetele

Mergi la inceput

tinuta pai felix tocmai ce ti-a dat mai sus niste solutii, depinde de numarul care ti-au iesit de anticorpi. Laparo e f bine sa o faci, se vad multe si macar stii ce ai sau nu ai mai bine zis. Asa ca incredere.
De citi ani incerci? si celelate analize sunt ok toate? singura problema ar fi acesti anticorpi?

Mergi la inceput

Multumesc pentru primire adita.
Povestea mea a inceput in ianuarie 2008 cand ne-am hotarat sa avem un bebe care sa se nasca inainte ca eu sa implinesc 30 de ani(planificat speram eu). am tot sperat luna de luna, insa ..., dezamagirile au venit luna dupa luna tot mai mari. In august am mers la dr mihalache si am inceput investigatiile.
Am inceput cu test papanic, eco, spermograma, teste de infectii, teste de ovulatie vre-o 2 luni, toate au iesit ok.
Urmatorul pas a fost testul postcoital care a iesit pozitiv(spermatozoizi prezenti, dar cu imobilizare in glera " bine dar nu chiar...", ceea ce a dus-o pe dr. Mihalache cu gandul la anticorpii antispermatici din sange. Din pacate a avut dreptate si acesta a fost pozitiv ( facut in octombrie la un laborator cu care lucra dr.) Valoarea a fost 145( maxim era 60). In noiembrie i-am repetat la synevo, iar val 29.4 ( <14 negativ, <20 echivoc, >20 pozitiv). In aceiasi luna am facut si anticorpii din glera care a fost pozitiv 46%.
La indemnul dr matei am facut HSG cu mihalache la cfr2. Parese si acesta bun. Dupa care.. mihalache mi-a retezat-o ca ea nu poate sa-mi scoata acesti anticorpi din sange si sa ma indrept spre un doctor care face FIV. Va inchipuiti prin ce-am trecut.., ma obisnuisem cu ideea ca voi face IA, dar sa ajung la FIV...
Asa am ajuns la dr.T, la care ar fi trebuit sa ajung din august, dar din cauza asistentei care a fost foarte expeditiva la telefon am renuntat la programare si am mers la mihalache a carei asistenta este o scumpa.
Acum, cum am spus, sunt a 2a luna de monitorizare, urmeaza laparo si mai vedem.
O unda de speranta am avut-o luna asta cand am repetat anticorpii la synevo si rezultatul a fost 24.4. Mi-au scazut 5 unitati in 4 luni. Dar ce folos Tutu nici nu vrea sa auda de ei, iar surpriza este acum la monitorizari cand nu s-a format nici un folicul dominant. Eu care eram sigura ca ovulez ok luna de luna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

sarrah- ady

Nu am mai facut niun test- pt ca nu cred ca mai avea rost
Nu cred ca sunt gravida

Oricum maine dim. ma duc sa-mi fac Bhcg si vineri o sa ma programez pt laparo.

Eu in ultimul timp sunt fff vesela- nu stiu ce-i cu mine
Parca simt ca o sa se intample minunea in viitorul apropiat- sau nu.
Presimt ceva- de bine sau de rau- nu stiu exact

Acum 6 luni eram distrusa- NU aveam cm- NU foliculi- NU ovulatie

NU aveam nimik

Acum cand m-am reglat - parca sunt un alt om
Sotul meu imi spunea zilele trecute- ca avem ff multe sanse sa raman natural

Asa ca pana la laparo - sunt ok
Daca o sa-mi descopere cine stie ce balauri pe acolo- cred ca o sa-mi mai scada moralul

Dar ma bazez pe voi si pe sot.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Elly f bine iubita, tine-o tot asa cu starea de bine, ceva frumos tre sa iasa sunt sigura
pai asa cum iti spuneam ai cistigat multe batalii in 6 luni, ai toate motivele sa te simti bine si ai intra-devar sanse sa ramai natural, asa ca capul sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Fetele mele,
Astazi, in aceasta zi sfanta, mi-a fost ingaduit mie, pacatoasa, sa primesc cea mai frumoasa si mult asteptata veste din viata mea : doua teste de sarcina slab pozitive si beta hcg 129,700 mIU/ml.
Nu am cuvinte sa spun ce simt, sunt coplesita de emotii si ma rog din tot sufletul ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta, care au ingaduit aceasta minune, sa aiba grija de puiutul meu mic din burtica si sa ne ajute sa crestem mari si sanatosi .
Pup toate fetele si va multumesc din suflet pentru toate gandurile bune si va urez tuturor sa traiti aceasta emotie si aceasta fericire.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 4+!
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput

elly poate facem laparo in acelasi timp. si eu sper sa ma programeze pentru luna asta sa fac laparo. Azi la monitorizare mi-a zis ca vb vineri. asa ca...
tinem legatura

Mergi la inceput