Cum ne descarcam de energia negativa?
Raspunsuri - Pagina 5

mina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui patou eu optez pentru o sticla de bere... ![]() |
Subscriu! Neagra! Ca depresia ...

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Liliana82 spune:
Pe mine cand ma apuca draci.. decat sa dau in cap cuiva ma duc singurica in bucatarie si sparg ce apuc... borcane si farfuri/... si dupa 2 farfuri sunt ca noua....
Draci astia ma apuca rar... dar terapia cu spartu vaselor e tare buna...

Alice_ spune:
Liliana82 terapia cu spartul farfuriilor este clasica si recunoscuta, functioneaza de minune.
Eu propun un sprint, pe mine ma ajuta, problema este ca nu oriunde e convenabil sa faci 'spectacol' mai ales nu in vazul vecinilor sau in jurul blocului.
---------------------------------------------
vine bebe2 5+
si mamica de Sasha Gabriel 14.09.2007
poze
www.sevenalice.ro

Liliana82 spune:
Alice "terapia cu spartul vaselor " o am "mostenire" de la greci din familie.... Cum o folosesc foarte rar, si doar in cazuri de urgenta ma retrag "singurica" caci nu mi permit sa devin ridicola... E asa ca "micul meu secret"

iuliastefan spune:
Eu cred ca ar trebui sa ne refugiem in ceva care ne relaxeaza, ne face placere, atunci cand suntem pline de nervi
Ar fi pacat sa ni-i varsam pe persoanele de langa noi, care de cele mai multe ori nu au nici o vine
Si oricum, chiar daca ei au vina, nu e bine sa luam solutii in momente de suparare
Ar trebui ca zilnic sa ne acordam un moment pentru noi, de detensionare, sa facem ce ne place si astfel nu se mai acumuleza supararea sau o suportam mai usor
Nu spun ca e usor sa facem asa, dar obisnuinta este a doua natura
succes

witeflower spune:
cam as, ca iulia cred si eu...
Minus se anuleaza cu plus, nu-i asa?
Deci, daca vrem sa mai anulam din energia negativa nu-i musai (si nici nu cred ca e recomandat) sa o descarcam in jurul nostru prea des (fiindca ii incarcam pe cei din jur negativ, apoi ei ne reincarca pe noi si... uite un cerc vicios!)
Mai degraba sa ne incarcam cu energie pozitiva - suficient de des ca sa anulam negativul si sa ne mai si ramana o rezerva de "plus"!
Asa ca - sa nu ne lasam macinati de tristete, manie, resentimente si ganduri negre. Mai bine sa zambim des, sa glumim, radem, chiar sa facem haz de necaz cand e posibil, sa facem mai des ceea ce ne place (si sa nu ne gandim doar la placeri imposibil de realizat - sunt atatea lucruri mici si simple care ne pot insenina ziua!) Si un pic de sport ajuta precis.

ionica spune:
Eu devin maimuta Bonobo cand sunt stresata si uite asa imi elimin energia negativa!
Va recomand si voua,merge de minune.
P.S.trebuie sa aveti masculul bonobo in preajma ,altfel!
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

ariel_7000 spune:
citat din mesajul lui witeflower cam as, ca iulia cred si eu... Minus se anuleaza cu plus, nu-i asa? Mai degraba sa ne incarcam cu energie pozitiva - suficient de des ca sa anulam negativul si sa ne mai si ramana o rezerva de "plus"! Asa ca - sa nu ne lasam macinati de tristete, manie, resentimente si ganduri negre. Mai bine sa zambim des, sa glumim, radem, chiar sa facem haz de necaz cand e posibil. |
asa gandeam si eu...insa acum ce fac??? cum scap de stres? cum ma scutur de el si cum sa ma incarc cu energie pozitiva, cand de fiecare data cand ma ridic, primesc un sut si mai mare???
imi vine sa urlu, sa ma trantesc si sa ma tavalesc pe jos cum face teo al meu cand se enerveaza, imi vine sa plang, sa plang pana nu mai am lacrimi.
am ajuns sa simt stresul secunda cu secunda. il simt cum imi incordeaza muschii, imi simt pulsul in tample cand aud telefonul, pentru mine in ultima luna a adus numai vesti proaste...
ultima luna a fost pentru mine doboratoare. 3 saptamani am alergat ca disperata zi de zi cu copilul in brate prin spitale, fara ca nimeni sa nu-mi poata spune ce are. i s-au facut zeci de analize, teste, a fost ciuruit tot... am stat cu zeci de ore pe calculator si am studiat teze de doctorat, carti de virusologie si bateriologie, incercand sa gasesc boala copilului meu.
am trecut prin agonie perioada asta cand am primit banuieli de diagnostice de la alergie la tuberculoza, giardia, sclarlatina si multe altele...a primit antibiotic degeaba, care i-a distrus flora intestinala si apoi a facut o diaree urata, cu mucus si sange.
in timpul asta s-a imbolnavit si fetita, am luptat ca disperata 1 noapte intreaga sa reusesc sa-i scad febra (facuse 41).
tot in acest timp lui tata i s-a descoperit un ganglion suspect si a fost operat de urgenta.
tot in perioada asta am luat eu virusul si am avut timp de 1 saptamana dureri cumplite de articulatii, de nu puteam apasa o tasta sau tine lingura in mana, mergeam aproape in 4 labe la toaleta ca imi venea sa urlu de durere, parca aveam lava in corp. si febra nu scadea cu nimic.
in tot acest interval am dormit 3-4 ore pe zi, am mancat 1 sg data pe zi si atunci, cand imi dadeam seama ca iar am uitat...si atunci numai fructe sau iaurt, caci altceva vomitam...
si in sfarsit, de 2 zile am zis gata! suntem bine! apare soarele si la noi...si ieri bomba! biopsia tumorii lui tata...rezultatul e nefavorabil. trebuie facute investigatii suplimentare la oncologie, sa se afle daca este vorba de tumora de glanda salivara sau de limfom non hodgkins...
vreau un + sa anulez luna asta de - usuri! simt ca nu mai pot...pur si simplu, azi m-am prabusit pe pat si am zacut...nu am dormit, am zacut cu ochii intredeschisi, cu mintea paralizata, goala de orice gand...
simt ca sunt intr-un labirint si nu gasesc iesirea...
mami de alexutza (10.04.2003)

"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Yagmur spune:
Pe vremuri ma "refugiam" in sport.. acum nu mai apuc. Curatenia si plimbatul ma relaxeaza. La limita maxima imi prinde bine o seara de muzica rock, dansat pana dimineata si votca cu suc de mere...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

rilbuc1 spune:
citat din mesajul lui Yagmur Pe vremuri ma "refugiam" in sport.. acum nu mai apuc. Curatenia si plimbatul ma relaxeaza. La limita maxima imi prinde bine o seara de muzica rock, dansat pana dimineata si votca cu suc de mere... Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca |
Ce viata frumoasa de burlac :) Trai, nenica :)