Cum ne descarcam de energia negativa?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Scuze...Frustrare ...corect gramatical!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Citat:
citat din mesajul lui martie

L-am gasit la bancuri

Relaxare in 5 pasi

Ca banc, iata alte metode de relaxare:

1. Plimbati-va cu masina. Parcati la marginea drumului, puneti-va ochelarii de soare si scoateti pe geam uscatorul de par. Indreptati-l catre masinile care vin din fata. Acum numarati cati soferi franeaza brusc īn fata voastra!

2. Reincarcati automatul de cafea din biroul vostru cu cafea decofeinizata timp de trei saptamani. Cand toata lumea va fi depasit dependenta de cafea, schimbati-le cafeaua cu ESPRESSO.

3. Daca scoateti bani la ghiseul bancii la rubrica «scopul folosirii banilor» scrieti «pentru marijuana».

4. Cand sunteti pe un coridor, sariti īn loc sa mergeti. Apoi incercati sa numarati cate persoane se uita la voi crucis!

5. Cīnd scoateti bani de la ATM, apucati-va de strigat din toti rarunchii « Am castigat! Am castigat! »

6. Daca va aflati intr-o gradina zoologica, luati-o brusc la fuga catre parcare strigand īngrozit « Salvati-va! Au scapat toate animalele! »

7. La farmacie, cumparati o cutie de prezervative si dupa aia intrebati farmacistul unde este cabina de proba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Depinde de "chestia" cu care ma incarc.
Daca e frustrare venita din stres, zi proasta, chestii d-astea care pe moment te urca pe pereti dar dupa ce-ti trece realizezi ca nu fuse asa negru ... frec. Gresie, baie, covor ... munca bruta sa fie ca sa-mi consum turbarea pe ea.
Daca in schimb e ziua de azi ... plang. Plang de ma rup in doua, simt ca nu mai am aer si plang iar pana uit si iar mai plang. Si ma gandesc ca oricat de mult plang eu si plangem oricare dintre noi, Aida si-a secat deja lacrimile.

Fa Doamne o minune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykyiy81 spune:

draga StMihaela

Si eu trec prin diverse stari de maxima tensiune negativa, din motive dintre care mai penibile (dar foarte "importante")
sunt zile in care parca intru in transa, stau si ma uit pe pereti si nu ma gandesc la nimic...dar tot nu e bine, senzatia de dupa e de gol sufletesc.
Cel mai interesant mod de a te deconecta este acela de a intra pe net pe site-uri cu bancuri, chestii hazlii, situatii amuzante, si crede-ma ca dupa vreo 10 minute de citit si ras nebun te vei simti mai fresh, si vei capata energie pozitiva
Sustin ca rasul este cel mai eficient medicament...sau un gand foarte placut...
Incearca si spune-ne ca ai reusit sa treci peste pasa proasta!
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns and8x spune:

eu beau bere....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Citat:
citat din mesajul lui and8x

eu beau bere....

Asta faceam si eu intr-o vreme dupa servici, cand veneam acasa rupta de oboseala si cu toti nervii de la servici carati dupa mine.

Pana m-am trezit ca imi fac un obicei din asta, sa deschid frigiderul pentru o bere.. iar berea incepuse sa fie mereu pe lista de shopping.

Mi-am scos-o din sistem dupa cateva luni :)
Si m-am refugiat in inghetata :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

mykyiy81 - nu e vorba de o mare pasa proasta. Doar ca in lumea asta nebuna in care traim sunt momente in care parca iti vine sa ...

M-am regasit in descrierea multor fete, sunt solutii pe care le aplic si eu: curatenie la greu, iesit cu copii si mai ales tinut pasul cu ei , dinastea.
Nu prea plang, ca nu am timp.
Uneori intru pe site-uri cu bancuri, chestii hazlii si e bine, dar uneori nu am chef nici sa deschid calculatorul.
Mult ma mentin in forma si copii, ca daca am nervi-draci sau sunt bleaga-deprimata ma simt imediat, preiau starea si nu imi permit asa ceva.
In trafic, imi amintesc (uneori) ce ne spunea un profesor la un curs: daca unul ne enerveaza cu o faza de nesimtire crunta, el trece mai departe, in 30 de secunde a uitat faza iar noi ne enervam ca prostii, spumegam cateva ore si ne consumam nervii. Nu trebuie sa ne lasam mani****ti de astfel de evenimente. Nu iese intotdeauna, dar ma straduiesc.
Cand ma apuca deprimarea (si asta din cauza ca vreau-vreau sa imi iasa chiar totul-totul si alea perfect) ma gandesc la cei mai nefericiti ca mine si ii multumesc Domnului ca am tot ce am si nu e putin.
Am un sot care ma iubeste, doi copii frumosi, sanatosi, inteligenti, am o casa, am de lucru, am pariti care sunt bine, sunt si eu destul de bine. Citesc cate un topic cu fete care sunt nefericite din diverse motive si ma intreb ce drept am sa ma mai plang. Cand citesc de exemplu despre Emma mi se umplu ochii de lacrimi si imi revin imediat, nu am voie sa ma plang.

Mai visez eu sa am o casuta pe o insula nelocuita unde sa stau cu familia. Dar trag aer adanc in piept si plonjez inapoi in lumea reala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Citind tot subiectul mi-am dat seama ca eu nu am inca solutie ptr descarcare la nervi sau o stare negativa , tot ce stiam ca in urma cu ani functiona acum nu mai functioneaza

Din pacate toti nervii mi-au cam fost macinati de bunica( ea are acum 88) care am grija de peste 12 ani si ma tem ca atunci cand o sa vina bebe o sa fiu prea colerica , in viziunea ei nu ar trebui sa fac copil

pana la mai putin de 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

eu optez pentru o sticla de bere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roz6 spune:

Ascult sunete de diverse frecvente, cel mai mult ma calmeaza 417 Hz:

UT -- 396 Hz -- Negative Field Release
http://www.youtube.com/watch?v=lXdH64xUzts&feature=PlayList&p=69D1AFDD1678112C&index=25

RE -- 417 Hz -- Allowing & Creating Change
http://www.youtube.com/watch?v=Kvvsd1_ergE&feature=channel_page

MI -- 528 Hz -- Transformation and Miracles (DNA Repair)
http://www.youtube.com/watch?v=tgMQOAWeVs0&feature=related

FA -- 639 Hz -- Love & Unity
http://www.youtube.com/watch?v=V_4tQbk9xzg

SOL -- 741 Hz -- Inuition & Enlightenment
http://www.youtube.com/watch?v=gBrocj_s-wE&feature=related

LA -- 852 Hz -- Spiritual Sight/Awarness
http://www.youtube.com/watch?v=QE4aBfEHCFc

Mergi la inceput