Cum ne descarcam de energia negativa?
Raspunsuri - Pagina 3
danutz spune:
Se zice ca pisicile au 'darul' sa absoarba energia negativa si sa simta cand e ceva neinregula cu organismul. Asta o zic din auzite, nu am avut pisica niciodata.
Eu am o alta metoda...cand plec dimineata de acasa imi pun mental o 'bariera'; imi imaginez ca ma infasor intr-un scut protector de energie (gen scuturile energetice din filmele SF). Daca , in cursul zilei, intru in contact cu persoane care emit energie negativa sau daca ziua e super stresanta si simt ca 'bariera' mea incepe sa cedeze, ies putin afara, la soare, sau intr-un loc cu plante sau pomi ca sa ma 'reincarc'. Iar seara, dau jos 'bariera'.
Nu am inventat eu metoda, mi-a recomadat-o dr.homeopat care mi-a explicat ca omul-si poate pune, voluntar, o restrictie mentala, astfel incat sa limiteze sau chiar sa elimine neregiile negative cu care intra in contact.
O fi pura fantezie sau cea mai mare aberatie, dar sa stiti ca la mine a inceput sa functioneze. Sunt mai detasata, nu ma mai 'aprind' asa de repede, nu ma mai afecteaza ce-mi zic unii oameni mai putin bine intentionati si am mult mai multa rabdare cu copilul meu, chiar si dupa o zi oribila.
Incercati, ce aveti de pierdut!!!
unombun spune:
v-am citit cu interes si multumesc pentru idei,in viitor ca cum sint insarcinata,nu prea pot sa ma misc,unde sa mai fac curatenie atita..Va rog,daca aveti idei cum sa scap in sarcina de problemele mentionate de initiatoarea discutiei,mi-ar fi de folos.Sunt insarcinata in 10 saptamini,la serviciu e enorm de munca,ma cam inteleg unele fete(se lucreaza cu oameni,care vin aproape unul dupa altul,cu copii bolnavi),eu nu prea ma misc ca sa tin sarcina,nu manic atitea ore sa nu vomit peste acte,vin acasa si vomit dupa ce maninc acasa,nici nu se poate minca de stress,am fost deja in concedii medicale,sunt unele tipe care comenteaza aiurea...ma tulbura,poate aveti idei si pentru mine,va multumesc si rog pe initiatoare sa ma ierte ca m-am bagat peste,am si eu o problema,sa ma inteleaga ca sunt burticuta..
Mindy spune:
Unombun.. esti in primul trimestru, nu e usor daca ti-e rau si eu am fost tare stresata atunci, si imi era rau, mancam biscuiti sarati.. job nou, presiune multa pe mine.. stresul primelor analize, crampe menstruale uff nu a fost usor!
o sa fie mai bine in trimestrul 2 cand scapi de rau.
dar nu te lasa nemancata asa mult timp ca si foamea provoaca o stare de nervi si dureri de cap.. macar o banana, covrigei sarati orice sa ai in stomac si bea apa multa.
Incearca sa nu te stresezi de colege.. daca ai un loc unde sa te intinzi la serviciu sa faci o pauza, sa mergi intr-un loc unde sa nu mai vezi nici urma de coleg.. eu mergeam la sala (in incinta companiei) si ma intindeam pe o saltea 30 minute (pe stanga ca asa ziceau medicii). Sau daca era frumos afara ma duceam sub un copac cu o patura.. imi reveneam tare bine.
In rest odihna multa, in cazul tau nu prea ai ce energie sa consumi ca trebuie avut mare grija, eventual plimbari 30 minute zilnic in parc sau in zone linistite.
Ma calmeaza foarte mult sa aud un susur de rau sau o cascada...sa fiu linga o apa, o fantana arteziana.
azi am plantat niste flori si am smuls buruieni tare m-am relaxat.
Gradinaritul e un bun antidepresiv cred eu.
Mai vine si o pisica din vecini sa se uite la mine si o aud cum toarce, e chiar relaxant.
crisseis spune:
muzica relaxanta- chiar azi am ascultat: sunet de apa care curge, ploaie (si cu tunete), sleep music...e super!
Ana68 spune:
Io sunt klingoniana...ma scuzati,dar la nervi injur ca la usa grajdului...cu foc....simt cum imi iese tot naduful in mine....Daca as avea si un sca de box la dispozitie,ar fi mai mult ca perfectul....si dupa ce imi vars fierea injurand,ma pufneste rasul...si gata!![]()
![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
mina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui unombun v-am citit cu interes si multumesc pentru idei,in viitor ca cum sint insarcinata,nu prea pot sa ma misc,unde sa mai fac curatenie atita..Va rog,daca aveti idei cum sa scap in sarcina de problemele mentionate de initiatoarea discutiei,mi-ar fi de folos.Sunt insarcinata in 10 saptamini,la serviciu e enorm de munca,ma cam inteleg unele fete(se lucreaza cu oameni,care vin aproape unul dupa altul,cu copii bolnavi),eu nu prea ma misc ca sa tin sarcina,nu manic atitea ore sa nu vomit peste acte,vin acasa si vomit dupa ce maninc acasa,nici nu se poate minca de stress,am fost deja in concedii medicale,sunt unele tipe care comenteaza aiurea...ma tulbura,poate aveti idei si pentru mine,va multumesc si rog pe initiatoare sa ma ierte ca m-am bagat peste,am si eu o problema,sa ma inteleaga ca sunt burticuta.. |
Eu mancam covrigei uscati si smochine, ridica glicemia si e si putin probabil sa le vomiti. Fetele au dreptate, nu sta nemancata.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
maru spune:
depinde ce fel de stres:
daca e la servici, ma duc si ma spal pe maini, si las apa sa curga cateva minute pe maine de la coate in jos. (mi-a recomandat un bioenergetician cand eram in tara si are efect f bun)
daca e stres existential, atunci plang, ma ascund intr-un loc, in casa, ori trimit baietii in oras, inventez ceva, si plang. Mai plang in autocar in drum spre casa, cand nu e f aglomerat si nu am pe cineva langa mine sa se holbeze la mine. Din pacate chestiile astea nu le planifici, asa ca...
Ma rog, cu cuvintele mele, ma rog si plang.
Trebuie sa recunosc ca e un alt tip de stres aici, fata de cel din tara, nu mai bun, nu mai rau, ci doar diferit
Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
martie spune:
L-am gasit la bancuri![]()
Relaxare in 5 pasi
Relaxarea este o modalitate psihofiziologica de depasire a crizei de adaptare. In mod normal, o minte care este supusa incontinuu unui efort considerabil va avea de suferit de pe urma acestei presiuni.
Iata mai jos o metoda de relaxare in 5 pasi simpli, foarte eficienta,care te poate ajuta intotdeauna:
1. Imagineaza-ti ca te afli la munte, langa un izvor.
2. Pasarile se aud ciripind in aerul rece si curat.
3. Nimic nu te poate deranja aici. Nimeni nu cunoaste locul tau secret.
4. Sunetul unei mici cascade creaza un fundal sonor linistitor.
5. Incearca sa-ti imaginezi cu claritate figura persoanei pe care o tii cu capul sub apa.
Mindy spune:
Lasa-te intinsa pe ceva comod cu ochii inchisi si nu te mai gandi la nimic. Doar la muzica..
iahim spune:
Ieri am reactionat la stress ca Ana 68!Oricat doresc sa-mi urmez principiile si scopul in viata ,uneori rabufnesc...De cele mai multe ori vin acasa si povestestesc cele intamplate..Pot fi excesiv de toleranta,pot face si compromisuri...insa nu suport lipsa bunului simt!Si reprosurile neintemeiate...Si mani****rea...
Meseria imi impune anumite limite,imi doresc sa reusesc...dar uneori intervin mai multi factori care nu tin numai de mine...
Sunt ,in general,extrovertita...Situatiile negative,conflictuale acumuleaza frustare...Si frustarea duce la stress pe termen lung...
Ieri mi-am iesit din fire...Si nu-mi pare rau...Pentru ca nu mai acumulez frustare si maine pot sa o iau de la capat!
Da,Ana 68,uneori sunt de acord cu tine!
Numai bine!