Cum ne descarcam de energia negativa?
Raspunsuri - Pagina 6

Elena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danutz Eu am o alta metoda...cand plec dimineata de acasa imi pun mental o 'bariera'; imi imaginez ca ma infasor intr-un scut protector de energie (gen scuturile energetice din filmele SF). Daca , in cursul zilei, intru in contact cu persoane care emit energie negativa sau daca ziua e super stresanta si simt ca 'bariera' mea incepe sa cedeze, ies putin afara, la soare, sau intr-un loc cu plante sau pomi ca sa ma 'reincarc'. Iar seara, dau jos 'bariera'. Nu am inventat eu metoda, mi-a recomadat-o dr.homeopat care mi-a explicat ca omul-si poate pune, voluntar, o restrictie mentala, astfel incat sa limiteze sau chiar sa elimine neregiile negative cu care intra in contact. O fi pura fantezie sau cea mai mare aberatie, dar sa stiti ca la mine a inceput sa functioneze. Sunt mai detasata, nu ma mai 'aprind' asa de repede, nu ma mai afecteaza ce-mi zic unii oameni mai putin bine intentionati si am mult mai multa rabdare cu copilul meu, chiar si dupa o zi oribila. Incercati, ce aveti de pierdut!!! Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006) www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti |
Si pe mine ma ajuta mult metoda asta. Plus rugaciunea.
Pe mine muzica calma nu ma ajuta sa ma relaxez, ci are are efectul contrar, ma intristeaza, in schimb, ma ajuta muzica mai zbantuita pe care pot dansa.
La servici, ma ajuta sa ma linistesc o colega care este foarte blanda, de cate ori vorbesc cu ea ma linistesc. Imi zice 'stiu ca e greutz acum, dar trece, o sa vezi!". Si ea vine la mine cand e incarcata si ne linistim una pe alta.
Fiecare trebuie sa isi gaseasca metodele lui, dupa personalitate si felul de a fi, important este sa nu acumulam stressul si apoi metodele pe care le folosim sa nu ne faca rau noua si/sau celor din jur.
O viata fara stress si energii negative va doresc si imi doresc!

_
Cred in soare chiar daca nu straluceste, cred in dragoste chiar daca sunt singura, cred in Dumnezeu chiar daca nu-mi raspunde.

marianebuna spune:
Anathema la maxim in ipod - ca daca as pune in boxe mi-as traumatiza copchilul si criza barbatul...
www.youtube.com/watch?v=EJSe_Fvu7uE&feature=related" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=EJSe_Fvu7uE&feature=related