PRIETENE FARA TITLU (34)
Raspunsuri - Pagina 16
monica70 spune:
Gata am terminat urgentele,nici ca mai fac ceva azi,cel mult mai aranjez in dosare sau la locul lor una alta ...
Diana e la desene la "Veronica se intoarce" . Azi iar a facut un castel fain,deja incepe sa imi fie ciuda,ca e mai inspirata si decat mine
http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-03-29/19:52:59 Bagati de seama ca asta nu e castel de fantome,e ... "A LU' TOTI OAMENII" 
MONI
20s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
INGRID am vazut ca ziceai ca ar trebui sa ii cumpar lego ca se pricepe Diana la constructii.Are si din alea de tip lego de se baga unele in altele,dar nu prea sunt de calitate,de multe ori se enerveaza ca nu intra ca lumea unele in altele,asa ca nu prea le cere,cred ca a uitat de ele,sunt prin debara.Avea si unele ceva mai ok,dar nu mai stiu unde naiba sunt,cred ca pe la mami pe undeva,se juca cu ele cand era mai mica.Am vazut ca un set din astea simple LEGO-DUPLO costa cca 100 de lei 85 de bucati.Poate ma indur sa ii iau si la asa pret
,dar numai daca o vad tare pasionata de cele asemanatoare pe care le are (care nu-s de firma). Nu mai zic alea din care ies special vreun castel,diverse masini,animale etc. ce scumpe sunt
.Dar alea am mai zis,cred ca ar si plictisi-o ,au si piese putine.In schimb cuburile astea din lemn sunt cele mai faine
Chiar sunt curioasa cand se plictiseste de construit castelele astea.
MONI
20s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
Mai ce greu a mai adormit Diana azi,se vede ca s-a schimbat ora ... dupa ora veche era prea devreme in pat ![]()
Mi-a adus sa ii citesc Degetica si Raspunzel (mie nu imi plac deloc nici una nici alta
) La finalul Degeticai,era pe-acolo desenat si un print al florilor cu aripi de fluture.Si Diana mi-a zis ca vrea si ea aripi din alea si ca sa imi pun si eu si eu si sa zburam amandoua cand se face cald pe deasupra padurilor 

O fi fost influentata ca si in Veronica se intoarce erau unii ce dansau imbracati in fluturi si chiar mi i-a aratat tare incantata.N-are ea idei chiar rele,ca eu de cand visez sa zbor asa
Inventeaza astia tot felul de dracii,dar niste aripi cu motor la purtator nu pot inventa odata ??? Nu-i musai sa ai viteza,doar asa de-o plimbare peste oras la ora de varf
si peste campii si paduri in WE
poate oi apuca si eu o tura d-asta colo pe la 80 de ani
,sper ca macar pana atunci mai progreseaza tehnica 
MONI
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Diana e afara in curte si joaca fotbal cu maica-mea. Azi la 9,30 ne-am trezit si asta pt ca a sunat telefonul. Asa ca azi parca vad ca sarim peste somnul de pranz. Vedem noi cu ce ne petrecem timpul.
Io am mancat o banana pe post de mic-dejun, ca vine vara si supletea trebuie mentinuta. Dar nici nu am pofta de altceva.
Moni, pune-i Tinker Bell, acolo sa vezi aripi. Ce zici tu cu inventia aia, o sa fie in curand, la ce aglomeratie e in marile metropole, o chestie din asta ar fi salvatoare. Doar sa nu ai rau de inaltime. ![]()
Am de schimbat pamantul la flori, uf, ce treaba grea...7 ghivece.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
miraklucker spune:
Buna ziua de la tm.
noi am ajuns ieri destul de devreme acasa. Deja am tras o tura de recunoastere prin centru, acum urmeaza gratarul si micii acasa la sora/mea.
Ingrid, vorbeste tu te rog daca poti, cu fetele cand ne intalnim?....miercuri dupa masa de la 4.30 nu mai pot dar restul zilelor e inca liber![]()
![]()
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
Ingrid S spune:
Mira, ma bucur ca ati ajuns cu bine. Pai dupa cum spui tu, doar maine ne putem intalni, eu incerc sa vorbesc azi cu Ioana, o mai suna ea si pe Canda, vedem noi. Depinde si de ce fel de intalnire vrei, normal. Cu copii sau doar noi? Pentru prima varianta, ar fi ok maine in Botanic, pe la orele 17, (zic si eu), pentru a doua la o pizzerie.
Scrie ce si cum doresti si o sun pe Ioana.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
Bee spune:
Buna fetele.
Noi toti raciti cobza. Adica eu si Razvan, ca Ana nu pare inca prea atinsa desi tuseste. Dar Razvi imi face febra mare, pe langa tuse si secretii. De mancare, nici nu poate fi vorba in conditiile astea (la el, ca la mine........
). Nasol e ca am facut si febra si aseara, n-am mai rezistat fara paracetamol. Si in conditiile astea am bagat si tur de forta cu musafiri peste musafiri sambata si Duminica (nasi, fini, socrii), care numai nu se nimereau in acelasi timp (deci: mancare, prajituri, vase de spalat, gratare). Aseara la 12, dupa ce au plecat si nasii nostri, era sa lesin de durere de burta, spate, oase de la febra, etc. Dar a trecut! A facut si sotzul meu 35 de ani. Si eu i-am facut cadou (pe langa o pereche de pantofi sport acum vreo 2 saptamani, la reduceri) un BAIETEL. Deci Ana va ramane singura pritesa a familiei. Ce tzara patriarhala avem. Toata lumea cu mic cu mare mi-a prezis baiat, si-au dorit baiat (sa-i fie lui mai usor), etc. SI va fi baiat. Ash minti sa spun ca nu asta mi-am dorit si eu. Dar eu chiar am crezut ca va fi fata. Ana si-a dorit surioara. Pe ea am luat-o cu mine la eco.
Cremvusti? Nebunia mea de gravida! Numai asa ceva ash manca. Copiii mananca odata pe saptamana (uneori). In proportii variabile: RAzvi 4-5, Ana 1.
Baiatul asta imi mananca ficatii cu mancarea. De obicei ce-i place unuia nu suporta celalalt (exceptand dulciurile unde e consens). Acum 2 zile mi-am pus la pranz in farfurie (ei mancasera cica supa cu ceva) pui cu sfecla murata. Pentru mine, nu pentru ei! Razvan a vrut numai sfecla, iar Ana doar puiul (dar "nemazgalit" de rosul de la sfecla, pentru ca "sfecla nu e pentru fetite mici si nu ma face sa cresc mare!").
Cam atat momentan.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
Denisam spune:
Salutare,
Noi am revenit din vacanta simbata dupa amiaza, eu si cu Alex de ieri suntem cam raciti,sper sa treaca repede- a fost ok dar vremea nu extraordinar de calda cum ne obisnuisem- intrucat am avut destule de pus la punct(casa,spalat,gatit+patul lui A montat ieri de Dr- care a durat mai mult decat preconizam)-nu am apucat sa descarc poze, dar sper zilele astea sa le pun pe net. Copiii au avut fun la maxim si am capatat si culoare, restul conditiilor au fost f. bune, speram data viitoare sa incercam un Bahamas:)
Cand zic de vreme ma refer ca am ajuns pe ploaie si prima zi a plouat mult,apoi nu am avut pt 4 zile decat 21-22, adica dimi la 8.30 si la 5pm treb sa stai cu tricou pe tine la plaja dar ultimele 2 zile au fost f. ok.Eu oricum m-am ars putin pe umeri dn cauza de bad timming la dat cu sunscreen din cauza de "keep on eye la kids"-cae oricum pe avion s-au comportat exemplar, mai ales juniorul care adormit non-stop
Sanatate la toata lumea care e bolnavioara si sa va treaca repede totul.
Deci si Moni si Bee-vor avea baietel,sau am pierdut eu ceva, ca nu am cititi decat ultimele 3 pagini
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
monica70 spune:
CEAU GAGICI!
DENISA bine ai revenit,imi pare rau ca nu ati nimerit timp asa de fain ca altadata,dar tot e ceva.Macar ai mai uitat de frigul de iarna asta.Lasa ca o fi canicula in Ro cand veniti incoa ![]()
Eu numai maine merg la medic,deci inca nu stiu sigur ce-i.Sper sa fie baiat,ca asa m-am obisnuit cu ideea.Mami a zis ca mai bine ar fi tot fata pentru Diana ca s-ar intelege mai bine bla bla ... In familie pana acum stim doar de vara-mea care e in 6 luni ca va avea fetita.Sunt curioasa nepoatele ca acolo le-ar trebui musai fete la toate: una are deja doi baieti,una un baiat si cealalta chiar daca n-are niciunul, vrea fetita.
BRANDUSA deci a iesit ce-ai vrut tu,baietel! Super!
Ciudat ca si eu cam am pofta de cremvusti si de carne in general in sarcina asta.Tocmai mi-am facut si am si papat niste snitele de porc cu cartofi piure si salata verde.Apropo de salata verde,voi cum o faceti? Ca eu pe unde am fost pe la restaurante, ne tranteau aia doar niste frunze salata verde goale,cel mult usor uleioase,fara niciun gust.Am cautat pe net de curioasa si reteta mea si nici vorba de ceva asemanator.Eu umplu castronul in care fac salata cu o treime apa,pun in ea usturoi taiat bucati (la o capatzana mare de salata de exemplu am pus trei catei de usturoi),pun jumatate de lingura de sare,jumatate de lingura de zahar si vreo trei linguri de otet de mere cu miere si amesec pana se dizolva.Ei in "solutia asta" bag apoi salata rupta in bucati cat mai mici, si da-i si haleste nene
E bine sa bagi salata cu cel mult 10 minute inainte de a o manca sa nu se ofileasca prea rau.Nu pun niciodata si ulei.Eu de cate ori fac,mananc goala jumatate din salata respectiva de exemplu pana prajesc carnea ... nu ma pot abtine de pofta
.Si azi aproape ca nu a mai ramas salata sa manance si restul lumii ,e drept ca am si facut doar dintr-o simgura capatzana mare.Oricum Diana a mancat la mami,a baut doar suc de morcovi de cand a venit si o sa mai bea doar laptele.A stat destul pe-afara azi si cu taica-su la hinte si cu mami acum seara,ca a fost vreme super.Eu am dormit tun de la 17 la 19 
MONI
monica70 spune:
A si ce uitai,Diana ne-a zis mie si lui mami ca suntem TRILU-LILU si ca nu suntem bune de nimic,ca nu tacem si din cauza asta i se darama ei castelele - nu se putea concentra fata la treaba din cauza noastra
Tot asa face,de cate ori vrem sa mai vorbim cate ceva, vine si ne face scandal sa tacem
Azi ne-au cerut la gradinita 5 lei de caciula ca ii duc joia viitoare in vizita la ceva centru unde-s copii cu dizabilitati - nu stiu de ce natura.Initai am crezut ca afara din oras,dar au zis ca doar in Subcetate,asta e in apropierea strandului.Le duc alora niste pachete de iepuras, plus tot felul de chestii fabricate de copii.Mi-a zis Ghita ca a vazut ca fabricau iepurasi si cosulete din hartie si rachita si tot felul de chestii colorate de ei.Mi se pare o idee buna a educatoarelor/gradinitei
.
MONI