PRIETENE FARA TITLU (34)
Raspunsuri - Pagina 17
monica70 spune:
Noa ce sa va zic,nu stiam de ce isi cauta Diana cureaua de la blugi! A venit cu ea si m-a legat la mana stanga
Zice ca imi face analize
Mi-a pus si "vata" (mi-a stricat toate alea de demachiat - macar le foloseste cineva
).Gata zice ca "sa vin maine la 5" dupa rezultat.Asta cu analizele e premiera,nu stiu ce i-a venit ...
Azi ne-am ras en gros de ea.Toata ziua ma trezesc cu seringa in coaste sau eu sau taica-su ca ne face injectie.Si am zis sa ma lase sa ii fac si eu.Nu voia decat prin haine,eu insistam sa ma lase pe piele cum ne face ea noua
,ea nimic,am zis ca o tinem si tot ii facem si sa vedeti ca deja incepuse sa se smiorcaie,ca nu vreaaaa ca ea e doamna doctor! 
Azi i-am imbunatatit seringa,i-am pus o scobitoare pe post de ac,asa ca e tare incantata
doamna doctor
.
MONI
20s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
irinatunza spune:
Salutare!
Am fost azi la pediatra cu niste trebi si i-am dus "o atentie" . Cind sa iesim insa din cabinet , se apuca mindra mea sa strige:"Mami, vezi ca ai uitat cadoul! Hai mami sa luam cadoul inapoi!" Ridea lumea in sala de asteptare, numai eu nu. Acu mi se pare tare amuzant si rid singura cind mi-aduc aminte cum striga si cum sa zbatea sa intre inapoi in cabinet dupa cadou.
monica70 spune:
Vai IRINA ce haioasa e Sabina
Cred ca muream de jena acolo! Ce mai faceti voi?
Diana abia ce-a atipit.Greu de tot am pus-o la orizontala ca nu ii era somn.M-a mai si pus sa ii citesc Calatoriile lui Gulliver in Tara piticilor poveste care e luunga
Demult nu m-a mai pus sa i-o citesc.Si ma intreba tot aiureli.Ca unde e mama lui si ca daca e departe cine i-a prins atunci parul?
(avea par lung prins in coada Gulliver
) Iar s-a ocupat azi si de coafat,saraca papusa Giulia nu mai are niciun petec de par fara cleme si agrafe ...
MONI
20s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
Ingrid S spune:
Moni, trebuia sa-ti raspund prima: sunteti masochisti?
Pai daca m-ar impunge pe mine cu scobitoarea, as trage niste urlete...Sau e inversul lui Daniela, daca nu sunteti cuminti, va face o injectie? 
Are dreptate Diana, trilu-lilu! ![]()
E frumoasa initiativa celor de la gradinita, bravo lor!
Am vizionat pozele cu castelul oamenilor
, Diana m-a intrebat daca le-a facut taticul ei
. Eu zic ca asta e un compliment.
Bee, felicitari pentru baietel mami!
Tare frumos, si a picat taman bine, ca asta ti-ai si dorit! Felicitari si sotului de ziua lui, cred ca ti-a fost tare greu cu musafiri si mancare. La noi, sotul se ocupa de papa si tot el distreaza si musafirii. Eu, cu copilul...
De cremvursti, Diana ar manca zilnic, dar nu e indicat. O data pe saptamana ii ajunge. Parizer si sunca si carne de orice fel (numai peste sa nu fie) sunt preferatele ei. Legume? Vise dulci. Poate isi va schimba gusturile..candva.
Denisa, macar ati scapat de temperaturile joase. 21 de grade e super fata de ce ati suportat pana acum. Nasol ca a plouat primele zile, dar si asa cred ca a fost ok vacanta asta. Eu n-am avut sansa sa ma bronzez la mare, nicidecum arsa, tot asa ca trebuia sa stau cu okii dupa Diana. Eh, oricum e nociv soarele (asta zice vulpea ca nu poate ajunge la struguri
). Sanatate tie si lui Alex. 
Irinatuntza, mare figura e si fiica-ta.
Eu mai mergeam cu cadouri, camuflate strategic...as fi facut o fatza daca m-ar fi deconspirat Diana...
Mira, cum a ramas? Ne vedem maine?
Azi am stat afara cu fiica-mea, a dormit putin dupa-masa, doar o ora, ca am trezit-o eu. Stiu ca nu e bine sa-i scoli din somn, dar la ora 17 a atipit si daca o lasam cat vroia, acum s-ar fi jucat linistita in loc sa doarma. Asta din cauza orei schimbate.
Esential e ca am luat-o cu mine sa schimbam pamantul la flori, a ajutat si ea cu lopatica, apoi s-a axat pe cele doua broaste testoase si le cara de colo-colo. Si nu-s usoare deloc...
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
INGRID nu suntem masochisti mai ca injectia i-o dadeam doar cu seringa,fara "ac". Scobitoarea pe post de ac am inventat-o doar acum seara
Si ce compliment
. Doar ca spune-i Dianei tale ca taticu' lu' Diana mea pe pariu ca nu stie sa puna 3 cuburi unul peste celalalt ... Trebuie sa il fortzez odata sa vad daca face ... Si la puzzle nu s-a prins decat atunci cand l-am pozat cu ala urias cu mos Craciun
Am mai zis eu ca asta cred ca in afara de mingea de fotbal, nu s-a jucat cu altceva nimic in viata lui 
MONI
irinatunza spune:
Ingrid, camuflat era cadoul , dar m-a vazut mindra cind l-am pus pe birou.
Moni, noi stam f mult pe-afara, si dimineata si dupa amiaza. Cred ca in total vreo 4-5 ore pe zi, asta daca e mai cald. Daca e mai rece, stam numai vreo 3 in total. De citit , citim si noi mereu ; ieri mi-a adus din biblioteca Dumbrava minunata si desi nu prea are poze, a stat cuminte linga mine vreun jumate de ora. Ma distreaza ca poceste numelei Lizucai; ea ii zice Zulica. ![]()
In rest, desenam, pictam, puzzle nu prea mai serveste asa ca altadata (se vede treaba ca s-a cam plictisit), se joaca cu papusile si cu printul. Facem sceneta cu Scufita Rosie, Capra cu trei iezi; suntem pe rind cind Scufita cind lupul, cind capra. Tare ii mai place.
Vinerea trecuta am fost impreuna la Palatul Culturii pe jos, a papat gogoasa pe drum si cind am plecat de la Palat a zis : " Pa, printul meu!" sa mor de ris.
In rest, nu stiu ce activitati sa mai facem, se plictiseste repede si se cere imediat afara la copii. Si pe-afara , cel putin dimineata, sunt mai mult copii de pina la 2 ani, nu e prea multumita. Sta cit sta pe linga copii si apoi im zice : "mami, hai sa cautam alti copii"
irinatunza spune:
Ma duc la somn ca e deja tirziu si Sabi e matinala de felul ei; mereu se trezeste in jur de 7.
Noapte buna!
Cred ca mai aveti si poze noi, dar o sa ma uit miine seara.
Ingrid S spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica70 INGRID nu suntem masochisti mai ca injectia i-o dadeam doar cu seringa,fara "ac". Scobitoarea pe post de ac am inventat-o doar acum seara . Doar ca spune-i Dianei tale ca taticu' lu' Diana mea pe pariu ca nu stie sa puna 3 cuburi unul peste celalalt ... Trebuie sa il fortzez odata sa vad daca face ... Si la puzzle nu s-a prins decat atunci cand l-am pozat cu ala urias cu mos Craciun ![]() MONI 20s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)"Rasul e o vacanta instant" www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank"> |

Vai, Moni, ce putina incredere ai in Ghita...hahaha!
Eu ziceam de masochisti, ca va si vedeam alergand prin casa si ea dupa voi cu "acul" in mana.
Ingrid S si Diana
monica70 spune:
Am intrebat-o intr-o seara pe Diana unde ii place sa doarma mai mult acasa sau la buni si mi-a zis ca acasa cu mine ca ii citesc povesti.I-am dus mai demult la mami mai multe carti mai vechi de povesti ca sa i le citeasca seara,dar vezi sa nu o faca
Azi am luat-o la intrebari ca de ce nu-i citeste seara si mi-a raspuns ca ele seara se uita la TV,spun poezii si ca oricum nu Diana sta sa ii citeasca ca nu are rabdare.Ce vorbeeesti?
Pai acasa de cate ori am incercat sa o mai fentez si sa renuntam la citit a iesit cu scandal ,plansete si vaiete!!! Dupa aia a invartit-o ca de fapt a mai incercat ziua sa ii citeasca si nu avea rabdare sa asculte
Deci e clar ,seara nici nu s-a fortzat
,bine ca am carat aiurea cartile acolo ... Asta apropo de bunicii tai Ingrid care iti citeau povesti ...
MONI
Ingrid S spune:
Irinatuntza, chiar sunt curioasa cand o voi auzi pe Diana sa vrea la copii? Indiferent unde, cand si cum. Bucura-te, e un punct in favoarea ei.
Vaz ca nu a renuntat la printul ei
, mare dragoste e...
Eu cred ca ma duc la nani, spal niste vase si o sterg. Aici a plouat, a fulgerat, in sfarsit o vreme pe placul meu. ![]()
Ingrid S si Diana